Adaki92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Κάνε μήνυση ώστε να διορισεις πιστοποιημενο πραγματογνωμονα και να γίνει δεκτό το αποτέλεσμα της επεξεργασίας της εικόνας. Λογικά θα ξέρει ο δικηγόρος αλλά χρειάζονται χρήματα Οκ. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα το ψάξω!
korakios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, filipprin είπε Αλλο εσπασε το καρτερ Αλλο καπνίζει η εξατμιση.Αμα δω το βίντεο θα σου πω. δεν έχει σημασία αφού 9 ώρες πριν, Adaki92 είπε Δείχνει τη στιγμή που αφήνει τα λάδια ξεκάθαρα κ απο άλλη κάμερα που συνεχίζει την πορεία του τον καπνό που βγάζει η εξάτμιση. Η αστυνομία βρήκε τα βίντεο από κάμερες γύρω γύρω ,όχι εγώ. και 1 ώρα πριν, Adaki92 είπε Η δικογραφία το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι ευθύνη του αμαξιού που άφησε τα λάδια το ατύχημα μου! επομένως και να τηγάνιζε ψάρια στο αμάξι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία 3
stel106 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 εφοσον βρηκες τις πινακιδες περιεργο που απο την αστυνομια δεν βρεθηκε ο ιδιοκτητης εκτος κ αν ηταν τιποτα κλεμμενες οι πινακιδες
Adaki92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, stel106 είπε εφοσον βρηκες τις πινακιδες περιεργο που απο την αστυνομια δεν βρεθηκε ο ιδιοκτητης εκτος κ αν ηταν τιποτα κλεμμενες οι πινακιδες Μα πήγα στην τροχαία να τους πω ότι τη βρήκα κ μου είπαν ότι έφυγε η δικογραφία από εκεί κ πήγε εισαγγελία. Έχω το ονοματεπώνυμο του, μια διεύθυνση κ ενα σταθερό τηλ που δεν ισχύει όπως δεν ισχύει ούτε η διεύθυνση πια! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από Adaki92
stel106 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Adaki92 είπε Μα πήγα στην τροχαία να τους πω ότι τη βρήκα κ μου είπαν ότι έφυγε η δικογραφία από εκεί κ πήγε εισαγγελία. Έχω το ονοματεπώνυμο του, μια διεύθυνση κ ενα σταθερό τηλ που δεν ισχύει όπως δεν ισχύει ούτε η διεύθυνση πια! γενικα θελει ψαξιμο αλλα επειδη ηταν σοβαρη η ολη ζημια εννοειτε να μην το αφησεις 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Adaki92 είπε Μα πήγα στην τροχαία να τους πω ότι τη βρήκα κ μου είπαν ότι έφυγε η δικογραφία από εκεί κ πήγε εισαγγελία. Έχω το ονοματεπώνυμο του, μια διεύθυνση κ ενα σταθερό τηλ που δεν ισχύει όπως δεν ισχύει ούτε η διεύθυνση πια! Κανε μια αναζητηση του ονοματος σε fb, insta. Ελληνικοι και λατινικοι χαρακτηρες, πρωτα ονομα και επιθετο, επιθετο και ονομα κτλ. Ισως καποιος να εχει καμια φωτο και με το αμαξι. Ποτε δεν ξερεις 😉
Maurikycli Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, Adaki92 είπε Οκ. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα το ψάξω! Μπορεί και να μην χρειάζεται μήνυση αλλά σίγουρα ως εμπλεκόμενα μπορεί να διορισεις τεχνικό σύμβουλο-δικαστικό πραγματογνωμονα για να συμπληρωθούν τα στοιχεία που σε δικαιώνουν 1
Adaki92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Μπορεί και να μην χρειάζεται μήνυση αλλά σίγουρα ως εμπλεκόμενα μπορεί να διορισεις τεχνικό σύμβουλο-δικαστικό πραγματογνωμονα για να συμπληρωθούν τα στοιχεία που σε δικαιώνουν Θα επικοινωνήσω αύριο με πραγματογνώμονα να δω τι θα μου πει. Αν μου πει ότι δεν θα γίνει κάτι τότε θα το αφήσω. Ευχαριστώ κ πάλι! 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κανε μια αναζητηση του ονοματος σε fb, insta. Ελληνικοι και λατινικοι χαρακτηρες, πρωτα ονομα και επιθετο, επιθετο και ονομα κτλ. Ισως καποιος να εχει καμια φωτο και με το αμαξι. Ποτε δεν ξερεις 😉 Έχω ψάξει στα σοσιαλ δεν έχω βρει τίποτα! Κ στον τηλεφωνικό κατάλογο πήρα τηλ, κανένα αποτέλεσμα. 2
andreaspA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Adaki92 είπε Θα επικοινωνήσω αύριο με πραγματογνώμονα να δω τι θα μου πει. Αν μου πει ότι δεν θα γίνει κάτι τότε θα το αφήσω. Ευχαριστώ κ πάλι! Απο την στιγμη που ακολουθεις οδηγιες απο ενα forum με ασχετους με το αντικειμενο ανθρωπους, μου δειχνεις οτι δεν εχεις σοβαρο νομικο συμβουλο. Βρες δικηγορο που να εχει ασχοληθει με τροχαια ατυχηματα. Απο την στιγμη που εχεις αριθμο κυκλοφοριας, προχωρα στον υπαιτιο του ατυχηματος. Πολυ πιθανα να μην εχει ιδεα οτι προξενησε ατυχημα. Ειναι πολυ πιο ευκολο και γρηγορο για σενα, απο το να περιμενεις αποζημιωση απο το επικουρικο κεφάλαιο. Υπαρχουν ερευνητες στην αγορα που μπορουν να σε βοηθησουν. Αλλα αυτο θα επρεπε να το ξερεις απο τον Δικηγορο σου. Μην χασεις την ευκαιρια να αποζημιωθεις και μην τα κάνεις μαντάρα! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από andreaspA 3
f3d0n Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 7 hours ago, Adaki92 said: Έχω ψάξει στα σοσιαλ δεν έχω βρει τίποτα! Κ στον τηλεφωνικό κατάλογο πήρα τηλ, κανένα αποτέλεσμα. Σορρυ κιόλας και λυπάμαι για αυτό που περνάς, αλλά τι ακριβώς θα πετύχεις με το να τον βρεις και να του "μιλήσεις" ; Να καταθέσει ένοχος ότι έχει ρίξει (φαντάζομαι εν αγνοία) λάδια στο δρόμο; Πιστεύω όποιος θα ήταν στη θέση του κατηγορουμένου θα σε έβγαζε τρελή και θα σου έλεγε ότι βρήκες λάθος άτομο. Για ποιο λόγο να πάει να καταθέσει το οτιδήποτε όταν η αστυνομία δεν του το έχει ζητήσει; 1 1
JSD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Να ρωτήσω, με τη σειρά μου, κάτι που θα με βοηθήσει να κατανοήσω το περιστατικό και να απαντήσει βασικές μηχανολογικές, νομικές και ασφαλιστικές μου απορίες... Η φώτο προφίλ ts είναι αυθεντική;
andreaspA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, f3d0n είπε Σορρυ κιόλας και λυπάμαι για αυτό που περνάς, αλλά τι ακριβώς θα πετύχεις με το να τον βρεις και να του "μιλήσεις" ; Να καταθέσει ένοχος ότι έχει ρίξει (φαντάζομαι εν αγνοία) λάδια στο δρόμο; Πιστεύω όποιος θα ήταν στη θέση του κατηγορουμένου θα σε έβγαζε τρελή και θα σου έλεγε ότι βρήκες λάθος άτομο. Για ποιο λόγο να πάει να καταθέσει το οτιδήποτε όταν η αστυνομία δεν του το έχει ζητήσει; Πες μου εναν λογο να μην κανει δήλωση στην ασφαλιστικη του εταιρια αν ειναι ασφαλισμενος. Μετα απο 30 χρονια Ασφαλιστκος Πρακτορας, θα σου πω ότι δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να μην το κανει! Οποιος ηταν στην θεση του και προσπαθουσε να την βγαλει τρελη, θα ηταν ενας κακοπιστος, αθλιος , συγχρονος Ελληνάρας, που φοραει οχι παντελονια... αλλα ουτε σορτσάκι! Μιλαμε για ανάληψη ευθύνης με μηδενικό κόστος για εσένα! (ΕΚΤΟΣ και αν εισαι ανασφάλιστος, που να εισαι σιγουρος οτι θα σε βρει το επικουρικο. Θα αργησει... αλλα θα σε βρει!) 3 1
f3d0n Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 9 minutes ago, andreaspA said: Πες μου εναν λογο να μην κανει δήλωση στην ασφαλιστικη του εταιρια αν ειναι ασφαλισμενος. Μετα απο 30 χρονια Ασφαλιστκος Πρακτορας, θα σου πω ότι δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να μην το κανει! Οποιος ηταν στην θεση του και προσπαθουσε να την βγαλει τρελη, θα ηταν ενας κακοπιστος, αθλιος , συγχρονος Ελληνάρας, που φοραει οχι παντελονια... αλλα ουτε σορτσάκι! Μιλαμε για ανάληψη ευθύνης με μηδενικό κόστος για εσένα! (ΕΚΤΟΣ και αν εισαι ανασφάλιστος, που να εισαι σιγουρος οτι θα σε βρει το επικουρικο. Θα αργησει... αλλα θα σε βρει!) Μα τι δήλωση να κάνει στην ασφαλιστική του εφόσον ο ίδιος δεν συγκρούστηκε με την TS και πολύ πιθανό να μην ξέρει καν ότι ο ίδιος προκάλεσε το ατύχημα; 1
salss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού έχει την πινακίδα γιατί δεν κάνει ερώτημα στην ασφαλιστική του να δει τι θα απαντήσουν; PS ότι είπαν και οι από πάνω μίλα με σοβαρό δικηγόρο Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από salss 1
vagos789 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Adaki92 είπε Μα πήγα στην τροχαία να τους πω ότι τη βρήκα κ μου είπαν ότι έφυγε η δικογραφία από εκεί κ πήγε εισαγγελία. Έχω το ονοματεπώνυμο του, μια διεύθυνση κ ενα σταθερό τηλ που δεν ισχύει όπως δεν ισχύει ούτε η διεύθυνση πια! η Ασφαλεια (αστυνομια) παντως εχει ολα τα στοιχεια του και τα βλεπει οτι ωρα θελει μεσα απο ενα ταμπλετ Αν εχετε καποιον γνωστο στην ασφαλεια (εσεις ή ο δικηγορος) θα βρειτε τηλεφωνα κτλ και θα μπορεσει να τον παρει ο ασφαλιστης σας (ιδανικο σεναριο) Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από vagos789
Προτεινόμενες αναρτήσεις