Προς το περιεχόμενο

Τροχαίο ατύχημα με υπεύθυνο άγνωστο οδηγό.

Adaki92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Adaki92 είπε

Χαχαχαχα χαχα ευχαριστώ πολύ!!! 

ΧΑχχαχαχαχχαχα  αφου λοιπον θα αποζημιωθείς απο το επικουρικο απο τον πινκιδα τι ακριβώς ελπίζεις οτι θα κερδισεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, filipprin είπε

ΧΑχχαχαχαχχαχα  αφου λοιπον θα αποζημιωθείς απο το επικουρικο απο τον πινκιδα τι ακριβώς ελπίζεις οτι θα κερδισεις

Πρώτα από όλα δεν ειρωνεύτηκα κανέναν, αντίθετα από τα σχόλια βλέπω ότι πάνε να με βγάλουν κ χαζή κ ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται στην υπόθεση μου! Διέλυσα ένα άλλο αμάξι αναφέρθηκε πιο πάνω κ πώς θα αποζημιωθεί αυτό λες κ αναφέρω ότι έπεσα πάνω σε κάποιον κ τον εγκατέλειψα ξέρω γω! Ρώτησα ΕΝΑ συγκεκριμένο πράγμα κ μόνο αυτό δεν απαντήθηκε από εκείνους που ψάχνουν να βρουν δεν ξέρω κ εγώ τι! Το τι θέλω να κερδίσω άσε με να το ξέρω καλύτερα εγώ κ το τι μου επέφερε αυτό το ατύχημα! 

17 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Το σχόλιό μου πήγαινε σε παραπάνω ερώτημα και δεν αμφισβητεί τη θέση σου 

Ποιο ήταν το ερώτημα?

• Like 1

1 ώρα πριν, Adaki92 είπε
  • Γκρι καπνός από την εξάτμιση: Αυτό μπορεί να είναι διαρροή λαδιού, βλάβη της βαλβίδας αναθυμιάσεων στροφαλοθαλάμου (PCV) ή διαρροή βαλβολίνης σε αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.  
  • Ελπίζω να έλυσα την απορία σας!

Η πιθανή διαρροή λαδιών στον θάλαμο καύσης δεν έχει σχέση με τη διαρροή λαδιών στον δρόμο που αναφέρεσαι εσύ.

• Like 1

6 λεπτά πριν, Adaki92 είπε

Διέλυσα ένα άλλο αμάξι αναφέρθηκε πιο πάνω κ πώς θα αποζημιωθεί αυτό λες κ αναφέρω ότι έπεσα πάνω σε κάποιον κ τον εγκατέλειψα ξέρω γω!

Απο την δικια σου την ασφαλεια ετσι και αλλιώς αφου εσυ το χτυπησες.

Στο ερωτημα όμως δεν απαντας

18 λεπτά πριν, Adaki92 είπε
  13 λεπτά πριν, filipprin είπε

3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Η πιθανή διαρροή λαδιών στον θάλαμο καύσης δεν έχει σχέση με τη διαρροή λαδιών στον δρόμο που αναφέρεσαι εσύ.

Μηχανικα μπορει να μην εχει, αλλα δειχνει ασυντηρητο αμαξι και αδιαφορια για τους υπολοιπους τριγυρω. Δεν θα μπορουσα να οδηγω αμαξι καπνογονο  

21 λεπτά πριν, Adaki92 είπε

Ποιο ήταν το ερώτημα?

Το ερώτημα ήταν ακριβώς πάνω από το σχόλιο που έκανα 

Αν το ξαναδείς γελάνε με αυτό γιατί έχουν την ψυχραιμία να το κρίνουν αποστασιοποιημενα.

Λόγω της εμπλοκής σου και του τραυματισμού σου δικαιολογησαι να το πάρεις στραβά αλλά δεν είχα αυτό το σκοπό 

• Like 2

1 λεπτό πριν, 2MM είπε

Μηχανικα μπορει να μην εχει, αλλα δειχνει ασυντηρητο αμαξι και αδιαφορια για τους υπολοιπους τριγυρω. Δεν θα μπορουσα να οδηγω αμαξι καπνογονο  

Το να «καίει» λάδι το αμάξι είναι από ανεκτό έως φυσιολογικό για κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε).

Οπότε δεν βλέπω που το περίεργο ή το ουσιώδες για τη περίπτωση που συζητάμε.

26 λεπτά πριν, Adaki92 είπε

Πρώτα από όλα δεν ειρωνεύτηκα κανέναν,

Συγνώμη αλλα ειδα οτι γελας και ειπα να γελασω και εγω για να αλαφρύνουμε την ατμόσφαιρα.

Μόλις τώρα, agnostos13 είπε

Το να «καίει» λάδι το αμάξι είναι από ανεκτό έως φυσιολογικό για κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε).

Οπότε δεν βλέπω που το περίεργο ή το ουσιώδες για τη περίπτωση που συζητάμε.

Ακομα και σε αυτές το λαδι δεν τρεχει απο την εξατμιση όπως καποιοι εδω μεσα θελουν να μας πεισουν.Αυτο εινα το περιργο που συζηταμε

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, filipprin είπε

Συγνώμη αλλα ειδα οτι γελας και ειπα να γελασω και εγω για να αλαφρύνουμε την ατμόσφαιρα.

Τέλος πάντων, έχω τους λόγους μου να θέλω να τον βρω. 

• Like 1
  • Confused 1

5 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ουτε εγω αλλα αυτο δεν συμαινει οτι σταζει λαδια στο δρομο.Το αντιθετο μαλιστα μιας και ο καπνός σημαινει οτι τα καιει στη μηχανη.

Μα ειπε οτι στο ενα βιντεο φαινεται καθαρα οτι τα λαδια χυθηκαν απο αυτο το αμαξι . Το ειπε και η τροχαια λεει. Εσπασε η μηχανη, το σασμαν? Δεν ξερω 

• Like 1

5 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Το ερώτημα ήταν ακριβώς πάνω από το σχόλιο που έκανα 

Αν το ξαναδείς γελάνε με αυτό γιατί έχουν την ψυχραιμία να το κρίνουν αποστασιοποιημενα.

Λόγω της εμπλοκής σου και του τραυματισμού σου δικαιολογησαι να το πάρεις στραβά αλλά δεν είχα αυτό το σκοπό 

Το είδα το ερώτημα, η απάντηση μ είναι δεν ξέρω, μηχανολογικά είμαι άσχετη, ότι μου είπε ο αξιωματικός της τροχαίας, λέω κ εγώ. Είπε κατά λέξη ότι αυτός εδώ που βλέπουμε στο βίντεο ξέρει ότι έχει βλάβη το αμάξι! Σαν άνθρωπος με λογική βλέπω ότι μπορούσε η αστυνομία να τον βρει κ δεν ασχολήθηκε όσο θα πρεπε γιατί κ παρακάτω θα μπορούσε να πάρει υλικό απ' τα μαγαζιά που είχε εκεί κ να φανεί η πινακίδα κ με ένα πρόγραμμα γνωστός μου τη βρήκε πανεύκολα. Μιλάμε για υπόθεση του Φεβρουαρίου που εγώ πήρα στα χέρια μου τη δικογραφία Σεπτέμβριο κ σε μια μέρα ,σε κάτι ώρες δηλαδή ο άλλος τη βρήκε! Κ απλά ρωτάω τι μπορώ να κάνω. Αυτό.

10 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ακομα και σε αυτές το λαδι δεν τρεχει απο την εξατμιση όπως καποιοι εδω μεσα θελουν να μας πεισουν.Αυτο εινα το περιργο που συζηταμε

Αν φαίνεται τόσο περίεργο κ θες μπορώ να σου στείλω το βίντεο που φαίνεται να αφήνει τα λάδια.. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

6 λεπτά πριν, 2MM είπε

Μα ειπε οτι στο ενα βιντεο φαινεται καθαρα οτι τα λαδια χυθηκαν απο αυτο το αμαξι . Το ειπε και η τροχαια λεει. Εσπασε η μηχανη, το σασμαν? Δεν ξερω 

Αλλο εσπασε το καρτερ Αλλο καπνίζει η εξατμιση.Αμα δω το βίντεο θα σου πω.

3 λεπτά πριν, Adaki92 είπε

Κ απλά ρωτάω τι μπορώ να κάνω. Αυτό.

ΤΙΠΟΤΑ.Εφοσον εχουν μπει τα πραγματα σε μια σειρα περιμένεις να απωζημιωθεις.Οτιδηποτε αλλο θα ανακατεψει την κατασταση εις βάρος σου

Κάνε μήνυση ώστε να διορισεις πιστοποιημενο πραγματογνωμονα και να γίνει δεκτό το αποτέλεσμα της επεξεργασίας της εικόνας.  Λογικά θα ξέρει ο δικηγόρος αλλά χρειάζονται χρήματα 

5 λεπτά πριν, Adaki92 είπε

Το είδα το ερώτημα, η απάντηση μ είναι δεν ξέρω, μηχανολογικά είμαι άσχετη, ότι μου είπε ο αξιωματικός της τροχαίας, λέω κ εγώ. Είπε κατά λέξη ότι αυτός εδώ που βλέπουμε στο βίντεο ξέρει ότι έχει βλάβη το αμάξι! Σαν άνθρωπος με λογική βλέπω ότι μπορούσε η αστυνομία να τον βρει κ δεν ασχολήθηκε όσο θα πρεπε γιατί κ παρακάτω θα μπορούσε να πάρει υλικό απ' τα μαγαζιά που είχε εκεί κ να φανεί η πινακίδα κ με ένα πρόγραμμα γνωστός μου τη βρήκε πανεύκολα. Μιλάμε για υπόθεση του Φεβρουαρίου που εγώ πήρα στα χέρια μου τη δικογραφία Σεπτέμβριο κ σε μια μέρα ,σε κάτι ώρες δηλαδή ο άλλος τη βρήκε! Κ απλά ρωτάω τι μπορώ να κάνω. Αυτό.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...