Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, andreaspA said:

Δεν φτασαμε ακομα εκει. Οταν ο αλλος δεν θα το δεχθει.. οταν το δικαστηριο δεν πιστεψει οτι ηταν αυτος... τοτε το ξανασυζηταμε. Μεχρι τοτε, παει στον εισαγγελεα.

και μετα πρεπει να αποδειξεις οτι τα λαδια που πεσαν σε καναν να χασεις τον ελεγχο του αυτοκινητο σου, γιατι σιγουρα η υπερασπιση θα ζητησει συνυπεθυνότητα, έτρεχες, δεν πρόσεχες, δεν έκανες σωστο ελιγμό κτλ.

Οποιος δεν εχει ασχοληθεί με ελληνικά δικαστήρια και τροχαία ατύχήματα δεν έχει καν φανταστεί πόσοι παράγοντες παίζουν ρόλο σε μια απόφαση. 

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Adaki92 είπε

Τέλος πάντων,καλύφθηκα σ αυτό που ρώτησα.

Βρες ενα σοβαρο δικηγορο να ασχοληθει. Στα Forum θα διαβασεις οτι μπουρδα κατεβασει το κεφαλι του καθενος οπως βλεπεις κρινοντας απο την φαντασια του και απο τις ταινιες που εχει δει.

1 λεπτό πριν, cyberguy είπε

Οποιος δεν εχει ασχοληθεί με ελληνικά δικαστήρια και τροχαία ατύχήματα δεν έχει καν φανταστεί πόσοι παράγοντες παίζουν ρόλο σε μια απόφαση. 

Αν δεν εισαι ενεργος-μαχιμος δικηγόρος, εχω ασχοληθει πολυ περισσοτερο απο εσενα. Ιδικα ότι αφορα τετοιου ειδους δικαστηρια.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Δεν εχει σημασια που διαλυσες το αμαξι του αλλου και δεν ξερεις καν ποιος ειναι; Στην κρίση σου είναι αν θα επικοινωνησεις μαζι του; Την ασφαλεια σΟυ χρειαζεται για να πληρωθει.

Αυτά τα έχουμε κανονίσει λες να μην έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά? Αυτός πληρώθηκε από την ασφαλεια μου, εγώ θέλω να πληρωθώ από την ασφάλεια του υπεύθυνου που άφησε τα λάδια. Σώνει κ ντε να με βγάλετε λάθος ενώ ρωτάω κάτι συγκεκριμένο. 

12 λεπτά πριν, cyberguy είπε

και μετα πρεπει να αποδειξεις οτι τα λαδια που πεσαν σε καναν να χασεις τον ελεγχο του αυτοκινητο σου, γιατι σιγουρα η υπερασπιση θα ζητησει συνυπεθυνότητα, έτρεχες, δεν πρόσεχες, δεν έκανες σωστο ελιγμό κτλ.

Εντάξει, κατάλαβα. Επικουρικό κεφάλαιο κ τέλος!

1 ώρα πριν, kostasbm είπε

κάπνιζε το αυτοκίνητο ήτοι έκαιγε λάδια.....οκ 

βγήκε ο τύπος από το στενό και πάει στη δουλειά του

περνάς εσύ μετά από λίγο και χάνεις τον έλεγχο γιατί είχαν χυθεί λάδια στο δρομο

βρίσκεις το βίντεο όπου φαίνεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που καπνίζει γιατί έκαιγε λαδια

φαίνεται να τρέχουν λάδια από το αυτοκίνητο ???   

η αστυνομία τι είδε? τι έγραψε ? ότι το αυτοκίνητο ήταν υπεύθυνο λόγω διαρροής λαδιού ???

Ναι αυτό έγραψε. Δείχνει τη στιγμή που αφήνει τα λάδια ξεκάθαρα κ απο άλλη κάμερα που συνεχίζει την πορεία του τον καπνό που βγάζει η εξάτμιση. Η αστυνομία βρήκε τα βίντεο από κάμερες γύρω γύρω ,όχι εγώ.

• Like 2
Δημοσ.

Αν η κοπέλα ήταν σε στροφή κανενας ελιγμός ούτε φρενάρισμα θα την έσωζε όπως εμπαινε θα έβγαινε  εκτός αν πήγαινε με 3χλμ

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Αν η κοπέλα ήταν σε στροφή κανενας ελιγμός ούτε φρενάρισμα θα την έσωζε όπως εμπαινε θα έβγαινε  εκτός αν πήγαινε με 3χλμ

Σωστά, σύμφωνα με την τροχαία το ίδιο μου είπαν.. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cyberguy είπε

Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι το πως ενα αυτοκινητο έχασε λάδια και συνέχισε την πορεία του, δεν βγάζει νόημα η όλη περιγραφή. Για να αφήσει τόσο μεγάλη ποσότητα λαδιού που να προκαλέσει ατύχημα πρέπει να έχει σπάσει το καρτερ το οποιο σημαίνει οτι το αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να κινηθεί έτσι και αλλιως.

Δυστυχώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.

Ο πατέρας μου είχε ένα μικρό φορτηγό και σε μια αλλαγή λαδιών στραβοβίδωσαν το φίλτρο με αποτέλεσμα να χάνει λάδι σιγά σιγά.
Δυστυχώς δεν το κατάλαβε και οδηγώντας άφηνε μια μικρή γραμμή λαδιού για αρκετή απόσταση μεν αλλά όχι τόση ώστε να προκαλέσει ζημιά στην μηχανή.
Αφενώς ένα παπάκι πάτησε την γραμμή αυτή και γλίστρησε, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.
Αφετέρου τον βρήκαν αφού ακολούθησαν την γραμμή μέχρι εκεί που το είχε παρκάρει και τον ειδοποίησαν.
Τελικά προμηθεύτηκε σακιά με άμμο και την ρίψχναμε όλη η οικογένεια στην γραμμή που είχε δημιουργηθεί μέχρι να στεγνώσει το λάδι.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cyberguy είπε

ισχυει αυτο που αναφέρει ο KX7, εαν το βιντεο εχει επεξεργαστει απο ιδιώτη θέλει τεράστια διαδικασία για να το συμπεριλάβει στην δικογραφία ο εισαγγελέας. 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι το πως ενα αυτοκινητο έχασε λάδια και συνέχισε την πορεία του, δεν βγάζει νόημα η όλη περιγραφή. Για να αφήσει τόσο μεγάλη ποσότητα λαδιού που να προκαλέσει ατύχημα πρέπει να έχει σπάσει το καρτερ το οποιο σημαίνει οτι το αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να κινηθεί έτσι και αλλιως.

Κατι δεν μας περιγράφει σωστά ο TS

Δεν ξέρουμε πώς συνέχισε την πορεία του κ αν έμεινε το αμάξι μετά. Η τροχαία πήρε μόνο 2 βίντεο από 2 κάμερες αν είχε ασχοληθεί παραπάνω, θα χε πάρει κ από παρακάτω στο δρόμο από άλλα μαγαζιά ή περίπτερα κ θα χε βρει κ την πινακίδα που θα φαινόταν από άλλη λήψη καλύτερα κ την πορεία του

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχεις νομική προστασία να ασχοληθεί κράτα τα χρήματα σου για καινούριο αυτοκίνητο, ψάχνεις για φαντάσματα. Αν ήταν κάθε αυτοκίνητο που έβγαζε καπνό να σημαίνει ότι στάζει και λάδια τώρα θα κάναμε πατινάζ και όχι οδήγηση. Αν πάτε δικαστικά θα το χάσεις αν δεν υπάρχει υλικό που να φαίνεται 100% η διαρροή λαδιού από το τάδε όχημα.

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Klausx είπε

Αν δεν έχεις νομική προστασία να ασχοληθεί κράτα τα χρήματα σου για καινούριο αυτοκίνητο, ψάχνεις για φαντάσματα. Αν ήταν κάθε αυτοκίνητο που έβγαζε καπνό να σημαίνει ότι στάζει και λάδια τώρα θα κάναμε πατινάζ και όχι οδήγηση. Αν πάτε δικαστικά θα το χάσεις αν δεν υπάρχει υλικό που να φαίνεται 100% η διαρροή λαδιού από το τάδε όχημα.

Το ένα βίντεο δείχνει ξεκάθαρα 100% τη διαρροή λαδιού από αυτό το όχημα. Το θέμα που έθιξα ήταν η πινακίδα που δε φαίνεται!

2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Ο καπνός στην εξάτμιση τι σχέση έχει με τα λάδια που έτρεχαν;

Κάτι χάνω...

• Γκρι καπνός από την εξάτμιση: Αυτό μπορεί να είναι διαρροή λαδιού, βλάβη της βαλβίδας αναθυμιάσεων στροφαλοθαλάμου (PCV) ή διαρροή βαλβολίνης σε αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.  
  • Ελπίζω να έλυσα την απορία σας!
2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Λ

Ο καπνός ήταν για να θολώνει η εικόνα και να μην διαβάζεται η πινακίδα 😕

Μάλιστα...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Από τη διαρροή λαδιού μέχρι την ευθύνη για ατύχημα σε δεύτερο χρόνο απαιτούνται αρκετά λογικά άλματα. Δεν νομίζω να δικαιωθείς 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Από τη διαρροή λαδιού μέχρι την ευθύνη για ατύχημα σε δεύτερο χρόνο απαιτούνται αρκετά λογικά άλματα. Δεν νομίζω να δικαιωθείς 

Η δικογραφία το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι ευθύνη του αμαξιού που άφησε τα λάδια το ατύχημα μου! Απλά επειδή είναι άγνωστος οδηγός λόγω μη εξακρίβωσης της πινακίδας πάει επικουρικό κεφάλαιο!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Adaki92 είπε

Η δικογραφία το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι ευθύνη του αμαξιού που άφησε τα λάδια το ατύχημα μου! Απλά επειδή είναι άγνωστος οδηγός λόγω μη εξακρίβωσης της πινακίδας πάει επικουρικό κεφάλαιο!

Κοπελα μου , απορω με την υπομονη σου . Καλα που δεν σου ειπαν οτι εσυ φταιες που επεσες πανω στα λαδια . Ή που κυκλοφορεις στο δρομο ξερω γω..... 

Δεν βγαζεις ακρη εδω μεσα. Ρωτα κανα δικηγορο που ασχολειται με τετοια θεματα. Καλη τυχη 

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 2MM είπε

Κοπελα μου , απορω με την υπομονη σου . Καλα που δεν σου ειπαν οτι εσυ φταιες που επεσες πανω στα λαδια . Ή που κυκλοφορεις στο δρομο ξερω γω..... 

Δεν βγαζεις ακρη εδω μεσα. Ρωτα κανα δικηγορο που ασχολειται με τετοια θεματα. Καλη τυχη 

Χαχαχαχα χαχα ευχαριστώ πολύ!!! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...