Adaki92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, τον Φεβρουάριο είχα τροχαίο ατύχημα εξαιτίας αυτοκινήτου που χε αφήσει λάδια στο δρόμο. Απ' τα βίντεο που βρήκε η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει την πινακίδα του. Εγώ πήρα το βίντεο, το έδωσα σε έναν γνωστό μου που ξέρει από προγράμματα υπολογιστών κ μου βρήκε την πινακίδα. Το θέμα είναι πώς μπορώ να τον βρω? Η δικογραφία έχει σταλεί στην εισαγγελία κ είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία να γυρίσει πίσω στην τροχαία να ανοιχτεί ξανά κ να ξαναγίνουν προανακρίσεις κλπ...
ChristosVl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Αν έχει να κάνει με μεγάλη ζημιά Και αξίζει να ασχοληθείς τότε ναι αλλιώς χρονοβόρο ακούγεται πολύ
Adaki92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, ChristosVl είπε Αν έχει να κάνει με μεγάλη ζημιά Και αξίζει να ασχοληθείς τότε ναι αλλιώς χρονοβόρο ακούγεται πολύ Ναι έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο στο γόνατο κ ακομα είμαι σε αποκατάσταση, είμαι 8 μήνες εκτός δουλειάς κ το αμάξι μου διαλύθηκε. Το θέμα είναι το πώς θα τον βρω, από γνωστό μου σε αστυνομικό τμήμα που με βοήθησε μου έδωσε το ονοματεπώνυμο του, μια άκυρη όπως διαπιστώθηκε μετά διεύθυνση κατοικίας κ ένα τηλέφωνο που δεν είναι έγκυρο πια. Απλά θέλουμε να τον βρούμε να τον πεισουμε να καταθέσει χωρίς να γίνει όλη αυτή η διαδικασία με την δικογραφία. 4
dpolal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Adaki92 είπε Ναι έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο στο γόνατο κ ακομα είμαι σε αποκατάσταση, είμαι 8 μήνες εκτός δουλειάς κ το αμάξι μου διαλύθηκε. Το θέμα είναι το πώς θα τον βρω, από γνωστό μου σε αστυνομικό τμήμα που με βοήθησε μου έδωσε το ονοματεπώνυμο του, μια άκυρη όπως διαπιστώθηκε μετά διεύθυνση κατοικίας κ ένα τηλέφωνο που δεν είναι έγκυρο πια. Απλά θέλουμε να τον βρούμε να τον πεισουμε να καταθέσει χωρίς να γίνει όλη αυτή η διαδικασία με την δικογραφία. Σε παρόμοια περίπτωση φίλου που ο υπαίτιος που τον χτύπησε σηκώθηκε και έφυγε μόνο με ντετέκτιβ έκαναν δουλειά και τον βρήκαν μέσα σε λίγες ώρες έχωντας μόνο το χρώμα του αυτοκινήτου και την μισή πινακίδα. Δέστο μπας και βγεί έτσι άκρη. Περαστικά πάντως. 3
papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, Adaki92 είπε Καλησπέρα, τον Φεβρουάριο είχα τροχαίο ατύχημα εξαιτίας αυτοκινήτου που χε αφήσει λάδια στο δρόμο. Απ' τα βίντεο που βρήκε η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει την πινακίδα του. Εγώ πήρα το βίντεο, το έδωσα σε έναν γνωστό μου που ξέρει από προγράμματα υπολογιστών κ μου βρήκε την πινακίδα. Το θέμα είναι πώς μπορώ να τον βρω? Η δικογραφία έχει σταλεί στην εισαγγελία κ είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία να γυρίσει πίσω στην τροχαία να ανοιχτεί ξανά κ να ξαναγίνουν προανακρίσεις κλπ... Από την τροχαία έχει καταγραφεί πως αιτία για το δικό σου ατύχημα ήταν χυμένα λάδια στο οδόστρωμα που είχαν φύγει νωρίτερα από άλλο όχημα του οποίου ο οδηγός έπρεπε να σταματήσει και να φροντίσει για τον καθαρισμό τους;;; Από το βίντεο προκύπτει - φαίνεται πως τα λάδια τρέχουν από το συγκεκριμένο όχημα;;;
andreaspA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Adaki92 είπε Ναι έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο στο γόνατο κ ακομα είμαι σε αποκατάσταση, είμαι 8 μήνες εκτός δουλειάς κ το αμάξι μου διαλύθηκε. Το θέμα είναι το πώς θα τον βρω, από γνωστό μου σε αστυνομικό τμήμα που με βοήθησε μου έδωσε το ονοματεπώνυμο του, μια άκυρη όπως διαπιστώθηκε μετά διεύθυνση κατοικίας κ ένα τηλέφωνο που δεν είναι έγκυρο πια. Απλά θέλουμε να τον βρούμε να τον πεισουμε να καταθέσει χωρίς να γίνει όλη αυτή η διαδικασία με την δικογραφία. Αν υπηρχε τραυματισμος, τοτε γινεται δικογραφια. Καταθεστε τον αριθμο κυκλοφοριας μαζι με ολα αυτα που μας λες, στον εισαγγελεα , καθως και στο επικουρικο. Δωσε και τον αριθμο κυκλοφοριας στον ασφαλιστη σου. Αυτος -ισως να- μπορει να σε βοηθησει. Και αλλαξε δικηγόρο. Δεν επιτρεπεται να μας ρωτας εμας αυτα που ρωτας. Επρεπε να σε εχει ενημερώσει ο δικηγόρος σου. Αλίμονο αν ειχαμε αριθμους κυκλοφοριας σε τροχαια με σωματικες βλαβες, και δεν μπορουσαμε να βρουμε ποιος ηταν!
Nikola83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Θα μπλέξεις.Είναι παράνομος ο τρόπος που βρήκες την πινακίδα. 1
andreaspA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Nikola83 είπε Θα μπλέξεις.Είναι παράνομος ο τρόπος που βρήκες την πινακίδα. το βιντεο? δεν πειραζει. Ας ειναι "παρανομος". Υπαρχει τραυματισμος.
KX7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Νομική κάλυψη δεν υπάρχει; σχετικά με το ατύχημα, για να έχετε τόσο σοβαρο αποτέλεσμα θα πρέπει να τρεχάτε, παρόμοια περιστατικό με πετρέλαιο από βυτιοφόρα ήταν εύκολο να το αντιμετωπίσω με κανονική ταχύτητα χωρίς καμία υλική ζημιά, και περίεργο διότι εάν φοράγατε ζώνη θα έπρεπε μόνο να υπάρχουν υλικές ζημιές.
takoulou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.. Με τον δικηγόρο σου που θα ασχοληθεί.. Θα ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα.. Και θα αναφέρει όλα τα στοιχεία που έχεις βρει... Και αυτός θα ζητήσει την επανεξέταση αφού βρέθηκαν νέα στοιχεία.. Απλά θα πρέπει να το ζητήσει.. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από takoulou
Nikola83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, andreaspA είπε το βιντεο? δεν πειραζει. Ας ειναι "παρανομος". Υπαρχει τραυματισμος. Η εύρεση πινακίδας.Μόνο η αστυνομία μπορεί να το βρει.
andreaspA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nikola83 είπε Η εύρεση πινακίδας.Μόνο η αστυνομία μπορεί να το βρει. Ελληνικα ή τουρκικα μιλάμε? Βρηκε το βιντεο. Το βιντεο εχει αριθμο κυκλοφοριας. Δεν χρειαζεται να πει στον εισαγγελεα οτι το αμαξι ειναι του andreasp. θα το βρει ο εισαγγελεας.
KX7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ελληνικα ή τουρκικα μιλάμε? Βρηκε το βιντεο. Το βιντεο εχει αριθμο κυκλοφοριας. Δεν χρειαζεται να πει στον εισαγγελεα οτι το αμαξι ειναι του andreasp. θα το βρει ο εισαγγελεας. μάλλον, δεν διαβάσατε καλά, (μάλλον είναι στα Τουρκικά) η αστυνομία, όπως αναφέρει, δεν διακρίνει την πινακίδα. Το βίντεο το επεξαργαστηκε 3ο πρόσωπο! Η αυθεντικότητα τις επεξεργασίας θα πρέπει να αποδειχθεί δικάστηκα, τουτεστην, πολύ χρήμα και χρόνος! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις