Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, escalator333 said:

Δεν μου βγάζει καθόλου ελληνικούς υποτιτλους για τα τελευταια επεισοδια του young sheldon που παρακολουθω.

Δεν υπάρχουν στο OpenSubtitles, αν εννοείς τα τελευταία γενικά. Μέχρι το S07E09 έχει.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα (27/4) ανέβηκαν για το 9, οπότε λογικά από αύριο θα φαίνονται και στο Stremio. Θέλει κάμποσες ώρες συνήθως να τους κάνει index.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/10/2023 στις 11:52 ΜΜ, micos000 είπε

Όντως, υπάρχει πρόβλημα με το addon. Δοκιμάσατε με το community opensubtitles;

Δοκίμασα το πρόσθετο του dexter αλλά ενώ φαίρνει την λίστα με τους υπότιτλους, δεν φορτώνει κανέναν και το community δεν μπαίνει καθόλου.

Έχουμε πρόβλημα λοιπόν. Ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update.

community opensubtitles failed to fetch,opensubtitlespro,opensubtitles.org dont work in greek neither opensubtitlesv024,opensubsv3,anothers?i have and dexters not having greek,subsourse 

Στις 21/10/2023 στις 10:25 ΜΜ, micos000 είπε

Προχτές που έβλεπα stremio ήταν μια χαρά. Ποιο πρόσθετο του os έχεις; γιατί είναι δύο.

Στις 16/1/2024 στις 4:18 ΜΜ, barman_ είπε

Κάνε ένα καλο φίλε όταν μπορείς και τσέκαρε αν σου βγάζει υπότιτλο στο πχ bear season 2 episode 2

tipota se ellinika se ola

Στις 10/2/2024 στις 2:18 ΜΜ, Mpampisxx είπε

Το τελευταίο link που μου εστειλεσ δουλεψε . Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου !!!

Το τσεκαρα και σε σειρεσ και επιτελουσ εχω υποτιτλουσ . Ευχαριστω παρα πολυ μπρο

νοτ φαουντ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον εγω εχω το stremio .εβαλα μια ταινια ο σωματοφυλακας 1992 και ενώ στο opensubtitles υπάρχουν υπότιτλοι,και υπαρχει το προσθετο αυτο στο stremio εγκατεστημενο,δεν τους βρισκει ,και αναγκαστικα χειροκεινητα τους κατεβαζω.

https://www.opensubtitles.org/el/search/sublanguageid-ell/idmovie-2850

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

λοιπον εγω εχω το stremio .εβαλα μια ταινια ο σωματοφυλακας 1992 και ενώ στο opensubtitles υπάρχουν υπότιτλοι,και υπαρχει το προσθετο αυτο στο stremio εγκατεστημενο,δεν τους βρισκει ,και αναγκαστικα χειροκεινητα τους κατεβαζω.

https://www.opensubtitles.org/el/search/sublanguageid-ell/idmovie-2850

Μόλις το δοκίμασα και μου φόρτωσε κανονικά Ελληνικούς υπότιτλους με το Opnsubtitles v3 addon.

btw, δεν το είχα προσέξει αυτό.

spacer.png

Πολύ στοχευμένη η ομοιότητα, ακόμα και στο στυλ και την γραμματοσειρά του τίτλου της ταινίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιλαω γι  αυτην του 92σου βγαζει κανονικα;

Ναι, για αυτήν με Κέβιν Κόστνερ - Γουίτνεϊ Χιούστον.

Επι ευκαιριας μηπως παιζει καποιο ρολο που εχω πηγες απο torbox;

Οι πηγές δεν παίζουν (συνήθως) ρόλο. Εγώ βγάζω από torrentio και orion.

Πιο πρόσθετο έχεις όμως για υπότιτλους; Βάλε το v3 από τα community addons γιατί αυτό μου έβγαλε τους υπότιτλους με το που ξεκίνησε η ταινία.

Spoiler

Είσαι free στο torbox ή έχεις συνδρομή (ποια; είσαι ευχαριστημένος; )

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, micos000 είπε

Πιο πρόσθετο έχεις όμως για υπότιτλους; Βάλε το v3 από τα community addons γιατί αυτό μου έβγαλε τους υπότιτλους με το που ξεκίνησε η ταινία.

έχω και αυτό που λές αλλά δέν βγάζει Ελληνικους. Επι ευκαιριας πως βλεπεις οι υποτιτλοι απο ποιο προσθετο ηρθαν; Για torbox 2 ευρω δινω αλλα μονο στο stremio βοηθαει,για kodi ειναι αχρηστο διοτι οταν παταω να παιξει η ταινια σε οποιο προσθετο και να εχω παγωνει δεν λειτουργει. Δεν κανει για kodi μονο για stremio

update: Μολις εγκατεστησα το torrentio ,απο torrentio μου βγαζει Ελληνικους υποτιτλους,απο torbox δυστηχως οχι.Μαπα το καρπουζι με torbox θα διακοψω την συνδρομη,εκτος αυτου οταν παω να δω ταινια παο stremio πολλες πρεπει να περιμενεις να κατεβουν 

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.

η διαφορά με torbox ειναι οτι εκει δεν χρειαζετε vpn ενώ με τα 2 προσθετα που έχεις καλου κακου,επειδη ακομη βεβαια δεν εχουμε σοβαρη νομοθεσια μπορεις και χωρις vpn .ημουν στο reldebrid μετα ο΄μως και τις τελευταιες εξελιξεις εφυγα απο εκει,ψαχνω κατι αντοιστιχο του reldebrid ,που ο σερβερ να μην ειναι στην Γαλλια.Δες εδω απειλουσαν χρηστες βεβαια μην το συνεχισουμε γιατι βγαινουμε εκτος θεματος.

Δημοσ.

Ρε παιδιά προσπαθώ να δω γιατί δεν βγάζει ελληνικούς υπότιτλους στο dexter origina sin από το τρίτο επεισόδιο και μετά ενώ έχουν βγει όλοι σε γνωστά ελληνικά σαιτ εδώ και πολλές μέρες, σας τους εμφανίζει εσάς? 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, thanoz13 είπε

Ρε παιδιά προσπαθώ να δω γιατί δεν βγάζει ελληνικούς υπότιτλους στο dexter origina sin από το τρίτο επεισόδιο και μετά ενώ έχουν βγει όλοι σε γνωστά ελληνικά σαιτ εδώ και πολλές μέρες, σας τους εμφανίζει εσάς? 

Στο opensubtitles δες έχουν ανέβει (ακόμα) μετά το 2ο επεισόδιο. Αν θέλεις κάνε έναν λογαριασμό και ανέβασε τους να υπάρχουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Στο opensubtitles δες έχουν ανέβει (ακόμα) μετά το 2ο επεισόδιο. Αν θέλεις κάνε έναν λογαριασμό και ανέβασε τους να υπάρχουν.

Που το κάνω αυτό και πως τους ανεβάζω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...