Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους στο Stremio

Eldir13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 minutes ago, cinemusic said:

Δεν ξερω αν ειναι λογω του πρόσθετου που χρησιμοποιεί το Stremio αλλα πχ στο True Detective 4X01 δεν βρισκει ελληνικο υποτιτλο.

Δεν υπάρχουν καθόλου για την 4η σεζόν στο OpenSubtitles, στο οποίο ψάχνει το addon του Stremio. Θα προσπαθήσω να τους ανεβάσω κι εκεί αν υπάρχουν αξιόλογοι από αλλού.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το πρόβλημα με τουσ ελληνικούσ υπότιτλουσ . Χρησιμοποιώ το stremio 3 χρονια και ξαφνικα εδω και τρεισ μηνεσ ισωσ και λιγοτερο , δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι . Το έλεγξα πολλεσ φορεσ , εχω κατεβασμενο το Opensubstitles και τα υπολοιπα add onns για υποτιτλουσ .  Στην αρχη δεν υπηρχαν ελληνικοι υποτιτλοι , αλλα υπηρχαν αγγλικοι και ελεγα θα ετυχε ας δω την ταινια στα αγγλικα δεν πειραζει. Ομωσ ξαφνικα δεν εχω ούτε αγγλικούς υποτιτλουσ.Οποτε εδω και περιπου τρεισ μηνεσ κατεβαζω υποτιτλουσ απο το subs4free. Ομωσ εχω κουραστει καθωσ βλεπω πολλεσ σειρεσ πλεον και δεν μπορω για καθε επισοδιο να κατεβαζω υποτιτλουσ απο το  subs4free( ειναι καπωσ μεγαλη διαδικασια γιατι δεν ειναι συγχρονισμενοι) . Μπορει καποιοσ να με βοηθησει για το πωσ να εχω ελληνικουσ υποτιτλουσ ; Σε οτι σειρα ή ταινια βλέπω πλεον μου εμφανίζονται μονο οι παρακατω υποτιτλοι στην εικονα που ανεβασα. Ξαναλεω οτι παλια δουλευαν ολοι υποτιτλοι . Ελπιζω καποιοσ να ξερει τι συμβαινει 

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-09 232023.png

Εγώ έχω τα παρακάτω πρόσθετα.

Opensubtitles
Opensubtitles v3
Opensubtitles v3 Plus
Opensubtitles.org by Dexter21767

και μέχρι και χτες το βράδυ έβλεπα κανονικά For all Humanity με Ελληνικούς και Halo με Αγγλικούς υπότιτλους.

4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Opensubtitles
Opensubtitles v3
Opensubtitles v3 Plus

και μέχρι και χτες το βράδυ έβλεπα κανονικά For all Humanity με Ελληνικούς και Halo με Αγγλικούς υπότιτλους.

τα εχεισ κατεβασει απο την λιστα των add onns του stremio ετσι ??

27 λεπτά πριν, micos000 είπε

Opensubtitles
Opensubtitles v3
Opensubtitles v3 Plus

Εψαξα αυτα που βλεπεισ και οντωσ μου βγαζουν υποτιτλουσ . Επομενωσ αυτα που βλεπω δεν εχουν μαλλον ακομα υποτιτλουσ. Απλωσ μου κανει εντυπωση γιατι ειμαι για παραδειγμα στην σεζον 7 του Arrow και δεν εχει subs ενω στισ προηγομενεσ ειχε.Σε καποιεσ διασημεσ ταινιεσ , οπωσ Dune , δεν εχει.Και τωρα που το ειδα στο Godzilla x Kong το καλοκαιρι ειχε υποτιτλουσ τωρα δεν εχει. Λεσ να φταιω εγω σε κατι και οχι τα add onns 

1 ώρα πριν, Mpampisxx είπε

τα εχεισ κατεβασει απο την λιστα των add onns του stremio ετσι ??

Του dexter από εδώ -> https://stremio-addons.netlify.app/opensubtitlesorg-subtitles-by-dexter21767

• Like 1

13 ώρες πριν, micos000 είπε

Το τελευταίο link που μου εστειλεσ δουλεψε . Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου !!!

13 ώρες πριν, micos000 είπε

Το τσεκαρα και σε σειρεσ και επιτελουσ εχω υποτιτλουσ . Ευχαριστω παρα πολυ μπρο

7 ώρες πριν, Eldir13 είπε

Άσχετο με τους υπότιτλους, αλλα... εσείς βάζετε VPN στο stremio?  ή χύμα;;; 

Φίλε εγώ δεν βάζω . Στον υπολογιστή  και στο κινητό που χρησιμοποιώ το Stremio , δεν έχω εγκατεστημένο VPN 

Στις 9/2/2024 στις 11:36 ΜΜ, micos000 είπε

Opensubtitles
Opensubtitles v3
Opensubtitles v3 Plus

το  Opensubtitles v3 Plus απο  που μπορω να το κατεβασω?> γιατι δεν το βρισκω

επισης με το  Opensubtitles.org by Dexter21767  δεν μου εμφανιζει ελλήνικους υποτιτλους σε  ολες τις  ταινιες

γιατι? εχει  καπιο προβλημα το stremio?

σε μενα εχει προβλημα σε καθε ταινια  που βαζω δεν μου εμφανιζει  τους  ελληνικους  υποτιτλους

Στις 10/2/2024 στις 12:52 ΠΜ, micos000 είπε

το  Opensubtitles v3 Plus  δεν  μπορω να το βρω,,

απο  που  μπορω να το κατεβασω?

1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε

Γιατί πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιώ χειροκίνητα τους ελληνικούς υπότιτλους; Στις ρυθμίσεις έχω βάλει ελληνικά αλλά τζίφος. 

Σε ένα παλιό tv box που έχω και του έβαλα την απλή έκδοση του stremio για mobile συσκευές (όχι αυτήν για android tv), μου φορτώνει αυτόματα τους υπότιτλους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Είχα θεματάκια και εγώ και ξανα-εγκατέστησα τα addons που αναφέρετε.

Στο The Last Kingdom Season 5, παρόλο που υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι στην addon λίστα, βγαίνουν σε αγγλικά. Έχει βρει κάποιος λύση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, TomCollins said:

Στο The Last Kingdom Season 5, παρόλο που υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι στην addon λίστα, βγαίνουν σε αγγλικά. Έχει βρει κάποιος λύση;

Δεν φταίει το setup σου, έχει ανέβει για το 1ο επεισόδιο .srt στο OpenSubtitles δηλωμένο ως GR ενώ είναι αγγλικοί υπότιτλοι. Τους έκανα edit/report.

Για το 2ο επεισόδιο δεν υπάρχουν. Δοκίμασε στο 3ο, θα πρέπει να είναι κανονικά ελληνικοί. Θα ανεβάσω και όσους λείπουν, οπότε λογικά από αύριο θα φαίνονται στο Stremio.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...