infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 27 minutes ago, cinemusic said: Δεν ξερω αν ειναι λογω του πρόσθετου που χρησιμοποιεί το Stremio αλλα πχ στο True Detective 4X01 δεν βρισκει ελληνικο υποτιτλο. Δεν υπάρχουν καθόλου για την 4η σεζόν στο OpenSubtitles, στο οποίο ψάχνει το addon του Stremio. Θα προσπαθήσω να τους ανεβάσω κι εκεί αν υπάρχουν αξιόλογοι από αλλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpampisxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το πρόβλημα με τουσ ελληνικούσ υπότιτλουσ . Χρησιμοποιώ το stremio 3 χρονια και ξαφνικα εδω και τρεισ μηνεσ ισωσ και λιγοτερο , δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι . Το έλεγξα πολλεσ φορεσ , εχω κατεβασμενο το Opensubstitles και τα υπολοιπα add onns για υποτιτλουσ . Στην αρχη δεν υπηρχαν ελληνικοι υποτιτλοι , αλλα υπηρχαν αγγλικοι και ελεγα θα ετυχε ας δω την ταινια στα αγγλικα δεν πειραζει. Ομωσ ξαφνικα δεν εχω ούτε αγγλικούς υποτιτλουσ.Οποτε εδω και περιπου τρεισ μηνεσ κατεβαζω υποτιτλουσ απο το subs4free. Ομωσ εχω κουραστει καθωσ βλεπω πολλεσ σειρεσ πλεον και δεν μπορω για καθε επισοδιο να κατεβαζω υποτιτλουσ απο το subs4free( ειναι καπωσ μεγαλη διαδικασια γιατι δεν ειναι συγχρονισμενοι) . Μπορει καποιοσ να με βοηθησει για το πωσ να εχω ελληνικουσ υποτιτλουσ ; Σε οτι σειρα ή ταινια βλέπω πλεον μου εμφανίζονται μονο οι παρακατω υποτιτλοι στην εικονα που ανεβασα. Ξαναλεω οτι παλια δουλευαν ολοι υποτιτλοι . Ελπιζω καποιοσ να ξερει τι συμβαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Εγώ έχω τα παρακάτω πρόσθετα. Opensubtitles Opensubtitles v3 Opensubtitles v3 Plus Opensubtitles.org by Dexter21767 και μέχρι και χτες το βράδυ έβλεπα κανονικά For all Humanity με Ελληνικούς και Halo με Αγγλικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpampisxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ έχω τα παρακάτω πρόσθετα. Opensubtitles Opensubtitles v3 Opensubtitles v3 Plus Opensubtitles.org by Dexter21767 και μέχρι και χτες το βράδυ έβλεπα κανονικά For all Humanity με Ελληνικούς και Halo με Αγγλικούς υπότιτλους. τα εχεισ κατεβασει απο την λιστα των add onns του stremio ετσι ?? 27 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ έχω τα παρακάτω πρόσθετα. Opensubtitles Opensubtitles v3 Opensubtitles v3 Plus Opensubtitles.org by Dexter21767 και μέχρι και χτες το βράδυ έβλεπα κανονικά For all Humanity με Ελληνικούς και Halo με Αγγλικούς υπότιτλους. Εψαξα αυτα που βλεπεισ και οντωσ μου βγαζουν υποτιτλουσ . Επομενωσ αυτα που βλεπω δεν εχουν μαλλον ακομα υποτιτλουσ. Απλωσ μου κανει εντυπωση γιατι ειμαι για παραδειγμα στην σεζον 7 του Arrow και δεν εχει subs ενω στισ προηγομενεσ ειχε.Σε καποιεσ διασημεσ ταινιεσ , οπωσ Dune , δεν εχει.Και τωρα που το ειδα στο Godzilla x Kong το καλοκαιρι ειχε υποτιτλουσ τωρα δεν εχει. Λεσ να φταιω εγω σε κατι και οχι τα add onns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Mpampisxx είπε τα εχεισ κατεβασει απο την λιστα των add onns του stremio ετσι ?? Του dexter από εδώ -> https://stremio-addons.netlify.app/opensubtitlesorg-subtitles-by-dexter21767 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpampisxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, micos000 είπε Του dexter από εδώ -> https://stremio-addons.netlify.app/opensubtitlesorg-subtitles-by-dexter21767 Το τελευταίο link που μου εστειλεσ δουλεψε . Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου !!! 13 ώρες πριν, micos000 είπε Του dexter από εδώ -> https://stremio-addons.netlify.app/opensubtitlesorg-subtitles-by-dexter21767 Το τσεκαρα και σε σειρεσ και επιτελουσ εχω υποτιτλουσ . Ευχαριστω παρα πολυ μπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eldir13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Άσχετο με τους υπότιτλους, αλλα... εσείς βάζετε VPN στο stremio? ή χύμα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpampisxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Eldir13 είπε Άσχετο με τους υπότιτλους, αλλα... εσείς βάζετε VPN στο stremio? ή χύμα;;; Φίλε εγώ δεν βάζω . Στον υπολογιστή και στο κινητό που χρησιμοποιώ το Stremio , δεν έχω εγκατεστημένο VPN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Στις 9/2/2024 στις 11:36 ΜΜ, micos000 είπε Εγώ έχω τα παρακάτω πρόσθετα. Opensubtitles Opensubtitles v3 Opensubtitles v3 Plus Opensubtitles.org by Dexter21767 και μέχρι και χτες το βράδυ έβλεπα κανονικά For all Humanity με Ελληνικούς και Halo με Αγγλικούς υπότιτλους. το Opensubtitles v3 Plus απο που μπορω να το κατεβασω?> γιατι δεν το βρισκω επισης με το Opensubtitles.org by Dexter21767 δεν μου εμφανιζει ελλήνικους υποτιτλους σε ολες τις ταινιες γιατι? εχει καπιο προβλημα το stremio? σε μενα εχει προβλημα σε καθε ταινια που βαζω δεν μου εμφανιζει τους ελληνικους υποτιτλους Στις 10/2/2024 στις 12:52 ΠΜ, micos000 είπε Του dexter από εδώ -> https://stremio-addons.netlify.app/opensubtitlesorg-subtitles-by-dexter21767 το Opensubtitles v3 Plus δεν μπορω να το βρω,, απο που μπορω να το κατεβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) https://43433fff4541-stremio-opensubtitles-v3-plus.baby-beamup.club/configure/ https://opensubtitles-v3.strem.io/ Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Γιατί πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιώ χειροκίνητα τους ελληνικούς υπότιτλους; Στις ρυθμίσεις έχω βάλει ελληνικά αλλά τζίφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Γιατί σε PC και κινητό είναι bugged και δεν τους βλέπω να ψήνονται να το λύσουν. Μόνο στο TV box μπαίνουν αυτόματα κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε Γιατί πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιώ χειροκίνητα τους ελληνικούς υπότιτλους; Στις ρυθμίσεις έχω βάλει ελληνικά αλλά τζίφος. Σε ένα παλιό tv box που έχω και του έβαλα την απλή έκδοση του stremio για mobile συσκευές (όχι αυτήν για android tv), μου φορτώνει αυτόματα τους υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomCollins Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Είχα θεματάκια και εγώ και ξανα-εγκατέστησα τα addons που αναφέρετε. Στο The Last Kingdom Season 5, παρόλο που υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι στην addon λίστα, βγαίνουν σε αγγλικά. Έχει βρει κάποιος λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, TomCollins said: Στο The Last Kingdom Season 5, παρόλο που υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι στην addon λίστα, βγαίνουν σε αγγλικά. Έχει βρει κάποιος λύση; Δεν φταίει το setup σου, έχει ανέβει για το 1ο επεισόδιο .srt στο OpenSubtitles δηλωμένο ως GR ενώ είναι αγγλικοί υπότιτλοι. Τους έκανα edit/report. Για το 2ο επεισόδιο δεν υπάρχουν. Δοκίμασε στο 3ο, θα πρέπει να είναι κανονικά ελληνικοί. Θα ανεβάσω και όσους λείπουν, οπότε λογικά από αύριο θα φαίνονται στο Stremio. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από infin1tyGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα