ssns Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολη την παρεα! Μολις εστησα εναν σταθερο με τα εξης χαρακτηρηστικα και οταν τον αναβω μου αναβει VGA WHITE LED επανω στην μητρικη καθως και δεν δινει σημα στην οθονη μεσω HDMI και ουτε γυρνανε τα ανεμιστηρακια στην καρτα γραφικων. ΟΛΟ το συστημα ειναι καινουργιο εκτος απο GPU που ειναι μεταχειρησμενη αλλα εντος εγγυησης. Παρακαλω τα φωτα σας γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και δεν βγαζω ακρη.Υπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο να μην ειναι αρκετο για την καρτα γραφικων και την υδροψυξη; Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... CPU:AMD Ryzen 7 5800X CPU COOLER: Be Quiet PURE LOOP 2 FX 360MM ΑRGB MOBO: MSI MPG B550 Gaming Plus Motherboard GPU: MSI 3070ti VENTUS 3X 8GB PSU: Be Quiet Pure Power 12 M 750W Gold RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 32GB DDR4 RAM SSD: Corsair MP600 Pro LPX SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από ssns
Invader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δοκιμάζεις με μια βασική vga. Αν ανάψει αναβάθμιση στο τελευταίο Bios.Θα βοηθούσε αν είχες Beeper και ανάφερες αν και πόσα beep κάνει.Αν δεν υπάρχει άλλη vga ξεκίνα το μόνο με επεξεργαστή , μετα 1 μνήμη κτλ να δεις αν αλλάζει συμπεριφορά.
ssns Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Invader είπε Δοκιμάζεις με μια βασική vga. Αν ανάψει αναβάθμιση στο τελευταίο Bios.Θα βοηθούσε αν είχες Beeper και ανάφερες αν και πόσα beep κάνει.Αν δεν υπάρχει άλλη vga ξεκίνα το μόνο με επεξεργαστή , μετα 1 μνήμη κτλ να δεις αν αλλάζει συμπεριφορά. Δοκιμασα μονο επεξεραστη χωρις τιποτα αλλο μου αλλαβει το led dram, αν βαλω ραμ επανω αναβει led vga χωρις να την εχω βαλει. Αν βαλω vga επανω αναβει παλι το led vga, αν εχω vga επανω και βγαλω και τις 2 ραμ τοτε αναβει των ram. βρηκα ενα speaker παλιο που ειχα, 3 beep κανει το 1ο ειναι λιγο πιο τραβηγμενο απο τα αλλα 2
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ssns είπε Δοκιμασα μονο επεξεραστη χωρις τιποτα αλλο μου αλλαβει το led dram, αν βαλω ραμ επανω αναβει led vga χωρις να την εχω βαλει. Χωρίς ram λογικό να σου ανάβει το dram αφού θέλει μνήμες για να προχωρήσει , χωρίς vga πάλι λογικό να ανάβει το vga led αφού θέλει κάρτα γραφικών για σήμα (δεν έχει ο επεξεργαστής αυτός γραφικά). Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Dark_Nightfall
ssns Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Χωρίς ram λογικό να σου ανάβει το dram αφού θέλει μνήμες για να προχωρήσει , χωρίς vga πάλι λογικό να ανάβει το vga led αφού θέλει κάρτα γραφικών για σήμα (δεν έχει ο επεξεργαστής αυτός γραφικά). προφανως τα ηξερα αυτα, απλα ενημερωσα τον φιλο που ειπε να δω αν αλλαζει συμπεριφορα και απλα τα ανεφερα. Το θεμα ειναι οτι βγαζει vga led με ολα επανω και δεν δινει σημα στην οθονη
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, ssns είπε προφανως τα ηξερα αυτα, απλα ενημερωσα τον φιλο που ειπε να δω αν αλλαζει συμπεριφορα και απλα τα ανεφερα. Το θεμα ειναι οτι βγαζει vga led με ολα επανω και δεν δινει σημα στην οθονη Ε κάτι γίνεται με την κάρτα η με το slot της μητρικής η με την τροφοδοσία της κάρτας η κάτι άλλο άσχετο με αυτά.
ssns Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Ε κάτι γίνεται με την κάρτα η με το slot της μητρικής η με την τροφοδοσία της κάρτας η κάτι άλλο άσχετο με αυτά. φιλε μου μην με παρεξηγησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το αν μπηκες να σχολιασεις απλα για να σχολιασεις ή για να βοηθησεις. Αν δεν εχεις να προτεινεις κατι σαν λυση περα απο τα προφανες καλυτερα ασε τους αλλους!!! Σε ευχαριστω
Apaleytos80 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δεν σου ειπε και κατι λαθος ο @Dark_Nightfall , κατι παιζει γυρω απο την θυρα της καρτας. Οταν κανεις troubleshooting παιζει να ειναι 10 πραγματα πιθανες λυσεις. Αλλη καρτα υπαρχει για δοκιμη, αλλο τροφοδοτικο?. Η μεταχειρισμενη καρτα εχει δοκιμαστει σε αλλο πισι να εισαι σιγουρος οτι ειναι λειτουργικη?.
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ssns είπε φιλε μου μην με παρεξηγησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το αν μπηκες να σχολιασεις απλα για να σχολιασεις ή για να βοηθησεις. Αν δεν εχεις να προτεινεις κατι σαν λυση περα απο τα προφανες καλυτερα ασε τους αλλους!!! Σε ευχαριστω Πέρα από το προφανές (vga led και ότι σχετίζεται με την κάρτα γραφικών) όχι δεν μπορώ να σου προτείνω γιατί δεν έχω το pc μπροστά μου και parts για δοκιμές.
Teddy77 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα @ssns Μην γελάσεις, αλλά δοκίμασε με άλλα καλώδια (HDMI/Displayport) και σε άλλες θύρες της κάρτας, ακόμα και σε άλλο monitor/tv.... ακόμα κι αν αυτά τα καλώδια για άλλο device δουλεύουν κανονικά. Επίσης, έχεις συνδέσει και τα δύο ρεύματα από τα σωστά PSU output στην GPU φαντάζομαι?
Invader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Επίσης, έχεις συνδέσει και τα δύο ρεύματα από τα σωστά PSU output στην GPU φαντάζομαι? Βασικό αυτό...αν και νομίζω οτι αναβοσβήνει στη vga η όποια τροφοδοσία λείπει.
benign Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Το τροφοδοτικο σου ειναι επαρκες.Πριν αγορασεις την καρτα γραφικων την ειδες σε λειτουργια στο pc του αγοραστη? Αν οχι,αν και θεωρητικα μπορει να ειναι διαφορα πραγματα,επειδη το υπολοιπο υλικο ειναι καινουργιο,μαλλον φταιει η καρτα. Για να μην ταλαιπωρησαι,αυριο που ειναι και αργια παρακαλεσε τον πιο κοντινο σου φιλο να φερει μια στιγμη την καρτα του για να κανεις μια δοκιμη να εισαι βεβαιος. 1
Λύση ssns Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 update: Μετα απο δοκιμες με αλλη καρτα γραφικων και κοιτωντας αν οταν τα καλωδια του τροφοδοτικου ειναι σωστα το προβλημα συνεχιζοταν. Επικοινωνησα με το καταστημα και δεχτηκαν πισω την μητρικη και περιμενω καινουργια μιας και απο οτι μου ειπα υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεμα με τα ρευματα της μητρικης. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις προτασεις σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα