Προς το περιεχόμενο

Nike Vomero 15/16 77€/87€ Nike Factory Store Πειραιώς

VaggD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, pinakas0 είπε

Μπα...

αλλά απόψεις είναι αυτες, απλά να μην αγοράζουμε ένα προιόν από μια εταιρία και αμέσως να την θεοποιήσουμε για να δικαιολογήσουμε την αγορά μας (δε το λέω για σένα). Θυμίζει λίγο Parkside αυτή η λογική και υπάρχει δυστυχώς διάσπαρτη σε όλα τα φόρουμ.

δεν εχω αγοράσει asics ποτέ, διότι είναι άσχημα και πανάκριβα (υποκειμενική άποψη). Απλά από ότι έχω δοκιμάσει μου φάνηκαν όντως τα καλύτερα αθλητικά παππούτσια που έχω δοκιμάσει (για τα nimbus και τα kayano αναφέρομαι και ειδικά τα τελευταία). Αυτό δε σημαίνει ότι αξίζουν τα 200 ευρώ (αρχική τιμή) και ούτε φυσικά άξιζαν τα 140 τα vomero. Επειδή είχα παλιό vomero μπορώ να πω ότι οι προηγούμενες γενιές ήταν κλάσης ανώτερες (όχι για τρέξιμο αλλά σαν παπούτσι που είναι μαλακό και άνετο και δε κουράζει). Στην τελική το  value for money κοιτάμε και κανένα δεν το χει. Έχουν ξεφύγει στο ύψος τα παπούτσια και προσωπικά μου φαίνονται άσχημα εξού και έχω μείνει τόσα χρόνια στα solarboost 2019 (αθάνατα αν και το boost έχει φύγει αλλά ακόμα είναι καλά για περπάτημα και ορθοστασία). Για να κλείσω στα 75 ευρώ είχαν βγει στο about you τα μαύρα τα vomero 16 και πάλι δεν τα πήρα τόσο κακό παπούτσι μου φάνηκε. Αλλά γούστα είναι αυτά. Εγώ απλά λέω την εμπειρία μου.   

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 23/10/2023 at 13:49, sphinxgr said:

Γιατι δεν έχουν αρχικές ρωτάω.

Γιατι μετά τα προστιμα που έφαγαν καταστήματα για διαγραφόμενες φοβούνται και γιατί πλεον δεν μπορείς να αλλάζεις την προσφορά σε λιγοτερο απο 30μέρες.

οπότε αν δεν εχει αρχική, νομικά, δεν ειναι προσφορά.

• Confused 2

37 minutes ago, kefalonitis2023 said:

Γιατι μετά τα προστιμα που έφαγαν καταστήματα για διαγραφόμενες φοβούνται και γιατί πλεον δεν μπορείς να αλλάζεις την προσφορά σε λιγοτερο απο 30μέρες.

οπότε αν δεν εχει αρχική, νομικά, δεν ειναι προσφορά.

πάνω στα κουτιά τρία ταμπελάκια με την τιμή λιανικής, την τιμή outlet και την τιμή προσφοράς -30%

• 2 μήνες μετά...
12 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Άθλιο από ποια άποψη; Βολικά; 

Σε εμφάνιση άθλιο το συγκεκριμένο.

Σε άνεση για εμένα ενιαι προσωπικά η καλύτερη επιλογή εδώ και 10 χρόνια. Ωραία σχέδια και εξαιρετική άνεση. Έχω πάρει όλες τις σειρές και τις αλλάζω κάθε 600χμ. 

5 hours ago, sphinxgr said:

Σε εμφάνιση άθλιο το συγκεκριμένο.

Σε άνεση για εμένα ενιαι προσωπικά η καλύτερη επιλογή εδώ και 10 χρόνια. Ωραία σχέδια και εξαιρετική άνεση. Έχω πάρει όλες τις σειρές και τις αλλάζω κάθε 600χμ. 

Οχι μονο αθλιο αλλα και vromero 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...