pano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Σε ευχαριστώ φίλε VaggD,πήρα τα vomero 15. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oraiustepe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, pinakas0 είπε Μπα... αλλά απόψεις είναι αυτες, απλά να μην αγοράζουμε ένα προιόν από μια εταιρία και αμέσως να την θεοποιήσουμε για να δικαιολογήσουμε την αγορά μας (δε το λέω για σένα). Θυμίζει λίγο Parkside αυτή η λογική και υπάρχει δυστυχώς διάσπαρτη σε όλα τα φόρουμ. δεν εχω αγοράσει asics ποτέ, διότι είναι άσχημα και πανάκριβα (υποκειμενική άποψη). Απλά από ότι έχω δοκιμάσει μου φάνηκαν όντως τα καλύτερα αθλητικά παππούτσια που έχω δοκιμάσει (για τα nimbus και τα kayano αναφέρομαι και ειδικά τα τελευταία). Αυτό δε σημαίνει ότι αξίζουν τα 200 ευρώ (αρχική τιμή) και ούτε φυσικά άξιζαν τα 140 τα vomero. Επειδή είχα παλιό vomero μπορώ να πω ότι οι προηγούμενες γενιές ήταν κλάσης ανώτερες (όχι για τρέξιμο αλλά σαν παπούτσι που είναι μαλακό και άνετο και δε κουράζει). Στην τελική το value for money κοιτάμε και κανένα δεν το χει. Έχουν ξεφύγει στο ύψος τα παπούτσια και προσωπικά μου φαίνονται άσχημα εξού και έχω μείνει τόσα χρόνια στα solarboost 2019 (αθάνατα αν και το boost έχει φύγει αλλά ακόμα είναι καλά για περπάτημα και ορθοστασία). Για να κλείσω στα 75 ευρώ είχαν βγει στο about you τα μαύρα τα vomero 16 και πάλι δεν τα πήρα τόσο κακό παπούτσι μου φάνηκε. Αλλά γούστα είναι αυτά. Εγώ απλά λέω την εμπειρία μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 On 23/10/2023 at 13:49, sphinxgr said: Γιατι δεν έχουν αρχικές ρωτάω. Γιατι μετά τα προστιμα που έφαγαν καταστήματα για διαγραφόμενες φοβούνται και γιατί πλεον δεν μπορείς να αλλάζεις την προσφορά σε λιγοτερο απο 30μέρες. οπότε αν δεν εχει αρχική, νομικά, δεν ειναι προσφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis 05 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 37 minutes ago, kefalonitis2023 said: Γιατι μετά τα προστιμα που έφαγαν καταστήματα για διαγραφόμενες φοβούνται και γιατί πλεον δεν μπορείς να αλλάζεις την προσφορά σε λιγοτερο απο 30μέρες. οπότε αν δεν εχει αρχική, νομικά, δεν ειναι προσφορά. πάνω στα κουτιά τρία ταμπελάκια με την τιμή λιανικής, την τιμή outlet και την τιμή προσφοράς -30% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vikman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Vomero 15 στο συγκεκριμένο χρώμα, πολλά διαθεσιμα νούμερα στο Nike store στην οδό Πειραιώς . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Είναι λίγο άθλιο και ήδη κάμποσων ετών αλλά η τιμή ειναι εξαιρετική για τρέξιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 57 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Είναι λίγο άθλιο και ήδη κάμποσων ετών αλλά η τιμή ειναι εξαιρετική για τρέξιμο Άθλιο από ποια άποψη; Βολικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, feelihipo είπε Άθλιο από ποια άποψη; Βολικά; Σε εμφάνιση άθλιο το συγκεκριμένο. Σε άνεση για εμένα ενιαι προσωπικά η καλύτερη επιλογή εδώ και 10 χρόνια. Ωραία σχέδια και εξαιρετική άνεση. Έχω πάρει όλες τις σειρές και τις αλλάζω κάθε 600χμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 5 hours ago, sphinxgr said: Σε εμφάνιση άθλιο το συγκεκριμένο. Σε άνεση για εμένα ενιαι προσωπικά η καλύτερη επιλογή εδώ και 10 χρόνια. Ωραία σχέδια και εξαιρετική άνεση. Έχω πάρει όλες τις σειρές και τις αλλάζω κάθε 600χμ. Οχι μονο αθλιο αλλα και vromero 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα