CoffeeDrink10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 κε Πιερρακάκη (το ξέρω οτι βλέπετε όλο το ελληνικό ιντερνετ), έχετε την ευγενή καλοσύνη να διορθώσετε την εφαρμογή για την Αποζημίωση μελών εφορευτικής επιτροπής, γιατί δε δέχεται το ΙΒΑΝ για κανένα π@#$%$ λόγο; Ευχαριστώ ένα μέλος Εφορευτικής Επιτροπής 1
a_f_a Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Εχει δουλειά τώρα, περνάει ψηφιακούς πίνακες σε σχολεία που δεν έχουν καθηγητές.
sdikr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δεν είναι πλέον υπεύθυνος για αυτο ο Πιερρακάκης, αλλά εισαι σίγουρος ότι έχουν γίνει οι κινήσεις που πρέπει απο τον γραμματέα και δικαστικό αντιπρόσωπο; http://www.gsis.gr/Elections-2023/Elections-October-2023 Quote Οι δικαιούχοι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι εντός Νομού θα πρέπει, πριν την καταχώρηση του ΙΒΑΝ τους, να οριστικοποιήσουν τα απαιτούμενα στοιχεία στην «Εφαρμογή καταχώρησης των Γραμματέων, των Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας και των Μελών Εφορευτικής Επιτροπής από Τακτικούς Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής». Για την ενεργοποίηση της δυνατότητας καταχώρησης ΙΒΑΝ από τους Γραμματείς, τους Διερμηνείς Τουρκικής Γλώσσας και τα Μέλη Εφορευτικής Επιτροπής (τα οποία άσκησαν τα καθήκοντά τους) είναι προαπαιτούμενο η συμπλήρωση των στοιχείων τους από τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους (εκτός και εντός έδρας) στην «Εφαρμογή καταχώρησης των Γραμματέων, Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας και Μελών Εφορευτικής Επιτροπής από Τακτικούς Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής». Οι χρήστες της εφαρμογής θα πρέπει να έχουν κωδικούς TaxisNet και ΙΒΑΝ αποκλειστικά παρόχων υπηρεσιών πληρωμών του ν. 4537/2018, που είναι ενεργοί και συμβεβλημένοι με την υπηρεσία διασταύρωσης ΙΒΑΝ-ΑΦΜ της Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ., στον οποίο ο αιτών πρέπει να είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ενέργειες για την πληρωμή τους.
Estevan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Edit: Απ' ότι είδα ήταν δικό σου λάθος, εκ παραδρομής. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Estevan
CoffeeDrink10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, sdikr said: Δεν είναι πλέον υπεύθυνος για αυτο ο Πιερρακάκης, αλλά εισαι σίγουρος ότι έχουν γίνει οι κινήσεις που πρέπει απο τον γραμματέα και δικαστικό αντιπρόσωπο; http://www.gsis.gr/Elections-2023/Elections-October-2023 Ναι. Είμαι σ επικοινωνια με το δικαστικό αντιπρόσωπο και μου είπε οτι έχει κάνει την προεργασία με το ΑΦΜ κλπ. Πήγα κατά λάθος στην εφαρμογή για δικαστικούς αντιπρόσωπους και μου έβγαλε μήνυμα "Εσυ ήσουν εφορευτική, τί ζητάς εδω" κατι τέτοιο μου είπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα