Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!Θελω να συνδεσω ενα ζευγαρι εξωτερικα ηχεια σε εναν desktop υπολογιστη dell optiplex 3010 (Αυτον εδω). Προσπαθησα αλλα δεν τα εχω καταφερει.Παω στις ιδιοτητες των windows (Εχω 10αρια)επιλεγω προσθηκη bluetooth ή αλλης συσκευης αλλα δεν μου βγαζει τα εξωτερικα ηχεια.Επισης το pc εχει ενσωματωμενα ηχεια αλλα δεν ειναι πολυ δυνατα.Τα εξωτερικα ηχεια τα θελουμε κυριως για ασκησεις listening σε φροντιστηριο Αγγλικων.Το jack 3.5 mm το βαζω κανονικα στην σωστη υποδοχη στο rear panel.Καμια ιδεα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

to jack 3,5mm το βάζεις ΜΠΡΟΣΤΑ που δείχνει τα ακουστικά

ή στο ΠΡΑΣΙΝΟ πίσω

αρκεί να είναι με 3 μεταλλικά κομμάτια, δηλαδή δεξι κ αριστερό κανάλι και γείωση. Τι ηχεία πας να βάλεις, γιατί αφού θα είναι με jack ΚΑΚΩΣ πας στο bluetooth ή κάτι έχασα εγώ....

θα πας κάτω δεξιά στον ήχο κ θα κάνεις κλικ

θα σου δειξει τις συσκευές απ' όπου θα διαλέξεις την έξοδο ήχου

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/10/2023 στις 6:59 ΜΜ, Kthulhou είπε

to jack 3,5mm το βάζεις ΜΠΡΟΣΤΑ που δείχνει τα ακουστικά

ή στο ΠΡΑΣΙΝΟ πίσω

αρκεί να είναι με 3 μεταλλικά κομμάτια, δηλαδή δεξι κ αριστερό κανάλι και γείωση. Τι ηχεία πας να βάλεις, γιατί αφού θα είναι με jack ΚΑΚΩΣ πας στο bluetooth ή κάτι έχασα εγώ....

θα πας κάτω δεξιά στον ήχο κ θα κάνεις κλικ

θα σου δειξει τις συσκευές απ' όπου θα διαλέξεις την έξοδο ήχου

Το βαζω πισω στο πρασινο.Προκειται για παλια ηχεια,τα ειχα παρει το 2000.Στο καρφι εχει δυο γραμμες και οχι 3 ή 4 οπως πολλα αλλα.

Παω κατω δεξια στον ηχο,στις ρυθμισεις στις επιλογες εξοδου δεν μου βγαζει τα ηχεια που θελω ,μου βγαζει μονο τα ενσωματωμενα.

Δημοσ.
1 hour ago, vaggelis7172 said:

Το βαζω πισω στο πρασινο.Προκειται για παλια ηχεια,τα ειχα παρει το 2000.Στο καρφι εχει δυο γραμμες και οχι 3 ή 4 οπως πολλα αλλα.

Παω κατω δεξια στον ηχο,στις ρυθμισεις στις επιλογες εξοδου δεν μου βγαζει τα ηχεια που θελω ,μου βγαζει μονο τα ενσωματωμενα.

Έχουν ενισχυτή τα εξωτερικά ηχεία?

-πρακτικα παίρνουν ρεύμα από μετασχηματιστή η από USB ?

Δημοσ.
Στις 25/10/2023 στις 11:21 ΜΜ, @topos είπε

Έχουν ενισχυτή τα εξωτερικά ηχεία?

-πρακτικα παίρνουν ρεύμα από μετασχηματιστή η από USB ?

Ναι εχουν.Παιρνουν ρευμα απο την πριζα.Τελικα το ελυσα το θεμα.Εβγαλα απο μπροστα τα ακουστικα και δουλεψαν.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vaggelis7172 είπε

Εβγαλα απο μπροστα τα ακουστικα και δουλεψαν.

Είναι μια ρύθμιση που αν κουμπώσεις ακουστικά (ή ηχεία) στις μπροστά θύρες, σταματάει ο ήχος από τις πίσω θύρες.

Αυτή η λειτουργία μπορεί να αλλάξει, αν τυχόν σε ενδιαφέρει.

Μέσα από το Realtek Audio Console (λογικά η κάρτα ήχου σου είναι της Realtek) πας στις ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι πάνω δεξιά). Στο τμήμα που γράφει "Playback Device" έχει επιλογή με δύο chekbox που αλλάζει αυτήν την λειτουργία. Οι οδηγίες είναι βασισμένες στο δικό μου σύστημα αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν διαφέρει από άλλα σαν το δικό σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...