Προς το περιεχόμενο

Να αγορασω την asus radeon rx 560 για low-mid end gaming?

puzugu
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από duffyduck,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν την συνδιασω με εναν i3 10ης γενιας επεξεργαστη θα εχω σχετικα τιμιο performance? επισης η motherboard μου ειναι η asus prime h410m-r θα εχω κανενα προβλημα με την συνδεσιμοτητα; 

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από puzugu
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις bios 0205 ή νεότερο μπορείς να βάλεις έναν 10400/10400F. Για παιχνίδια και από polaris το minimum είναι RX 580 8GB, οπότε δεν κάνει η RX 560. Θα πρότεινα να ψάξεις για μια καλη τιμη σε RX 6600 8GB στο σκρουτζ ή στο μπεστπραϊς.

7 hours ago, puzugu said:

Αν την συνδιασω με εναν i3 10ης γενιας επεξεργαστη θα εχω σχετικα τιμιο performance? επισης η motherboard μου ειναι η asus prime h410m-r θα εχω κανενα προβλημα με την συνδεσιμοτητα; 

Ευχαριστω.

Σίγουρα όχι, εκτός και εάν αναφέρεστε σε παιχνίδια 4+.Εκεί ναι, θα σας low/mid.

Σε καινούργια με τίποτα και για κανένα λόγο.

Ούτε  cpu, ούτε gpu τραβάνε πλέον

για κάτι παραπάνω από browsing και απλά tasks.

21 ώρες πριν, duffyduck είπε

Αν έχεις bios 0205 ή νεότερο μπορείς να βάλεις έναν 10400/10400F. Για παιχνίδια και από polaris το minimum είναι RX 580 8GB, οπότε δεν κάνει η RX 560. Θα πρότεινα να ψάξεις για μια καλη τιμη σε RX 6600 8GB στο σκρουτζ ή στο μπεστπραϊς.

Καλημερα. 

εχω budget 100€ για καρτα γραφικων ολα τα υπολοιπα τα εχω ετοιμα εγω θελω απλα να παιζω cs η valorant, fortnite και pubg και να μην εχει lag δεν με ενδιαφερουν τα καλα γραφικα απλα θελω να εχω σταθερα fps πιστευεις δεν θα κανει δουλεια η συγκεκριμενη; ευχαριστω

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωσε 40-50 ευρω παραπάνω ~140-150 ευρω και πάρε είτε την GeForce GTX 1650 4GB, είτε την Radeon RX 6500 XT 4GB, με μάλλον προτιμότερη την 1650,

γιατι με την μητρική σου θα έχεις PCIE 3.0 και έτσι θα κόβει την 6500 XT που θέλει PCIE 4.0

Επεξ/σία από duffyduck

21 hours ago, duffyduck said:

Δωσε 40-50 ευρω παραπάνω ~140-150 ευρω και πάρε είτε την GeForce GTX 1650 4GB, είτε την Radeon RX 6500 XT 4GB, με μάλλον προτιμότερη την 1650,

γιατι με την μητρική σου θα έχεις PCIE 3.0 και έτσι θα κόβει την 6500 XT που θέλει PCIE 4.0

Που θα κόψει ?? στο CS, στο Valorant,  στο  Fortnite και στο pubg ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, Aten-Ra said:

Που θα κόψει ?? στο CS, στο Valorant,  στο  Fortnite και στο pubg ??

Φίλε μου αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο και θεωρείς ότι έχω λάθος (που είναι πιθανό, γιατί δεν μπορούμε πάντοτε να είμαστε σωστοί), δεν έχεις παρά να παραθέσεις τις πληροφορίες και τα επιχειρήματά σου, ώστε να βοηθήσεις και τον φίλο που έκανε και το ερώτημα.

Σημείωση: Ενδεχομένως να κάνω λάθος και ειδικά με τους νεότερους drivers να μην υπάρχει θέμα. Εδώ ομολογώ ότι δεν το εξακρίβωσα. Αυτά που θυμόμουν ανέφερα. Αν έχω λάθος, τότε mea culpa και ζητώ συγνώμη απο τον φίλο puzugu.

Ψάξτε στο youtube έχει διάφορα benchmark videos.

https://www.youtube.com/watch?v=wXylpyWHHdk

https://www.youtube.com/watch?v=nUqqT2jeYK4

https://www.youtube.com/watch?v=3aUPpoAkN4c

Επεξ/σία από duffyduck

19 minutes ago, duffyduck said:

Φίλε μου αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο και θεωρείς ότι έχω λάθος (που είναι πιθανό, γιατί δεν μπορούμε πάντοτε να είμαστε σωστοί), δεν έχεις παρά να παραθέσεις τις πληροφορίες και τα επιχειρήματά σου, ώστε να βοηθήσεις και τον φίλο που έκανε και το ερώτημα.

Σημείωση: Ενδεχομένως να κάνω λάθος και ειδικά με τους νεότερους drivers να μην υπάρχει θέμα. Εδώ ομολογώ ότι δεν το εξακρίβωσα. Αυτά που θυμόμουν ανέφερα. Αν έχω λάθος, τότε mea culpa και ζητώ συγνώμη απο τον φίλο puzugu.

Ψάξτε στο youtube έχει διάφορα benchmark videos.

Οι 6400/6500 έχουν πρόβλημα μόνο όταν ξεπεράσεις σε χρήση τα 4GB  Vram λόγο του 4x PCIe Gen 4.0.

Στα παιχνίδια που θέλει να παίξει και στα settings που θα βάλει δεν θα ξεπεράσει ποτέ τα 4GB Vram

Οπότε αντί για την RX560 καλύτερα να πάει στην RX6400

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...