Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παλιότερα,σε Samsung A34,το θέμα μου είναι ότι έχει ξεχαστεί το μοτίβο στο τηλέφωνο της μικρής το οποίο έχουμε πρόσβαση με δαχτυλίκο  αποτύπωμα κανονικά. Ακόμα και στις ρυθμίσεις που μπαίνω για να απενεργοποιηθεί η να αλλάξει το μοτίβο ζητάει να εισάγεις το παλιο.Υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;επαναλαμβάνω το τηλέφωνο ξεκλειδώνει με δαχτυλικο και έχω Google και Samsung account τους οποίους τους ξέρω..

ευχαριστω προκαταβολικά!!

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, sogocou είπε

Καλησπέρα σας δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παλιότερα,σε Samsung A34,το θέμα μου είναι ότι έχει ξεχαστεί το μοτίβο στο τηλέφωνο της μικρής το οποίο έχουμε πρόσβαση με δαχτυλίκο  αποτύπωμα κανονικά. Ακόμα και στις ρυθμίσεις που μπαίνω για να απενεργοποιηθεί η να αλλάξει το μοτίβο ζητάει να εισάγεις το παλιο.Υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;επαναλαμβάνω το τηλέφωνο ξεκλειδώνει με δαχτυλικο και έχω Google και Samsung account τους οποίους τους ξέρω..

ευχαριστω προκαταβολικά!!

Θα πρέπει είτε να γινει εισαγωγή του μοτιβο κ διαγραφή  είτε backup & επαναφορά από την αρχή.

Εφόσον εχεις λογαριασμους google/samsung είναι εύκολη η επαναφορα αρκεί να κανεις και backup στο Google One παράλληλα με το samsung cloud.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Θα μπεις στο Google να απενεργοποιησεις ενα κλειδωμα που κανει μολις κανεις επαναφορα το τηλεφωνο, και μετα θα το κανεις επαναφορα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...