ioannischr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 παρτο παλληκαρι μου με 479 και δωσε τοπο στην οργη θα το χαιρεσαι το μηχανημα και θα ξεχαστει ολη σου η ταλαιπωρια συμβαινουν και αυτα με τις αγορες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, antreasM77 είπε 5 εμαιλ αργοτερα, μου ειπαν οτι απο λαθος συστηματος, ενω σε εμενα φαινοταν το 32+1ΤΒ, σε αυτους φαινεται το 32+512, οποτε ή μου στελνουν αυτο με 10 ευρω εκπτωση, ή το μαυρο με 20 ευρώ εκπτωση. Δλδ ή πληρώνω 479 για το 512 αντι για το 1 τερα ή πληρώνω 529 για το μαυρο... Πολύ πολύπλοκα έγιναν τα πράγματα και δεν νιώθω και πολυ ανετα πλεον με αυτο το site Βλεπω οτι αλλαξαν τις τιμες και δεν ισχυει τιποτα απο οσα γραφει το 1ο σχολιο, ακομα και το σκετο χωρις ram-ssd ανεβασαν. Το προσθεσω στον τιτλο το ΤΕΛΟΣ. Θα τους εριχνα ακυρο στην θεση σου. Η οσο και ο,τι παρηγγειλες ή τιποτα. Ζητα να σου στειλουν με τα 479 το μαυρο 32/1TB, πες τους οτι ηθελες ροζ αλλα τι να κανεις ας στειλουν μαυρο, χαρη θα τους κανεις στην ουσια. οποτε ή μου στελνουν αυτο με 10 ευρω εκπτωση, 479 ειχαν το 32/1ΤΒ, αρα μηπως εννοεις 469 το 32/512? Αν ναι, παρε αυτο στα 469 εκτος αν δεν σου φτανει ο χωρος. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasM77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, matrixxx είπε Βλεπω οτι αλλαξαν τις τιμες και δεν ισχυει τιποτα απο οσα γραφει το 1ο σχολιο, ακομα και το σκετο χωρις ram-ssd ανεβασαν. Το προσθεσω στον τιτλο το ΤΕΛΟΣ. Θα τους εριχνα ακυρο στην θεση σου. Η οσο και ο,τι παρηγγειλες ή τιποτα. Ζητα να σου στειλουν με τα 479 το μαυρο 32/1TB, πες τους οτι ηθελες ροζ αλλα τι να κανεις ας στειλουν μαυρο, χαρη θα τους κανεις στην ουσια. οποτε ή μου στελνουν αυτο με 10 ευρω εκπτωση, 479 ειχαν το 32/1ΤΒ, αρα μηπως εννοεις 469 το 32/512? Αν ναι, παρε αυτο στα 469 εκτος αν δεν σου φτανει ο χωρος. Ακυρο εριξα ναι, τους ειπα οτι θελω το μαυρο στα ιδια specs στην ιδια τιμη, δεν απαντησαν ποτε. Γενικα προς αποφυγη θα ελεγα, καθόλου καλή εξυπηρέτηση πελατων, ισα ισα μου άφησε γευση σκαμ. Θα βρω κάτι άλλο, με πιάνουνε κορόιδο και στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να με πιάσουν και απο χονγκ κονγκ edit ναι 469 το 32+512 αλλα για 10 ευρώ διαφοράς να πάρω μισο m2 δεν μου κάθεται καλά. Ήταν ωραία τιμή το 32+1 στα 479, το πήρα και θα το ευχαριστιόμουν. Αμα αρχίζουν τα μα μου, ετσι αλλιώς αλλιώτικα, χαλάει η προσφορα και φεύγει ο ενθουσιασμος. Εχει και αλλου, προχωράμε Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από antreasM77 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intruder99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, 1ceman είπε ποιο θα προτιμουσατε? Εγώ το Beelink θα προτιμούσα, καθαρά λόγω καλύτερης iGPU. Αυτό συμφέρει πιο πολύ γιατί βγαίνει στα 518€ μαζί με τα μεταφορικά εκτός και αν θέλεις να το πάρεις με αποφορολόγηση που δεν μπορείς από το Amazon UK. https://www.amazon.co.uk/MINISFORUM-7735HS-4-75GHz-PCIe4-0-Computer/dp/B0BXWJMQPL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις