StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Στις 21/10/2023 στις 12:58 ΜΜ, koutsis είπε Όσοι αγοράζουν iphone το κανουν για το λογισμικό και το οικοσύστημα της apple what? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, StamTheMan said: what? Τι σου φαίνεται περίεργο; γαματο hardware βρίσκεις σε όλα τα android κινητά άνω των 1000 ευρώ. Τι κάνει το iPhone να ξεχωρίζει πιστεύεις από xiaomi ή από samsung ? Το λογισμικό. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από koutsis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, koutsis είπε Τι σου φαίνεται περίεργο; γαματο hardware βρίσκεις σε όλα τα android κινητά άνω των 1000 ευρώ. Τι κάνει το iPhone να ξεχωρίζει πιστεύεις από xiaomi ή από samsung ? Το λογισμικό. Δε διαφωνω με αυτο που λες,ειναι κατι που το λεω χρονια,οτι αυτος ειναι ο λογος που δουλευει αψογα το iphone,ακριβως επειδη το λογισμικο ειναι κομμενο και ραμμενο για μια συσκευη. Αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που αγοραζουν ολοι iphone. 7/10 το κανουν για τη μοστρα. Αναθεμα και αν ξερουν τι διαφορα εχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, StamTheMan said: Δε διαφωνω με αυτο που λες,ειναι κατι που το λεω χρονια,οτι αυτος ειναι ο λογος που δουλευει αψογα το iphone,ακριβως επειδη το λογισμικο ειναι κομμενο και ραμμενο για μια συσκευη. Αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που αγοραζουν ολοι iphone. 7/10 το κανουν για τη μοστρα. Αναθεμα και αν ξερουν τι διαφορα εχει . Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, koutsis είπε Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε... Μια χαρα το ξερουμε τοσα χρονια. Τι λες ρε μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 6 hours ago, StamTheMan said: Δε διαφωνω με αυτο που λες,ειναι κατι που το λεω χρονια,οτι αυτος ειναι ο λογος που δουλευει αψογα το iphone,ακριβως επειδη το λογισμικο ειναι κομμενο και ραμμενο για μια συσκευη. Αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που αγοραζουν ολοι iphone. 7/10 το κανουν για τη μοστρα. Αναθεμα και αν ξερουν τι διαφορα εχει . 22 minutes ago, StamTheMan said: Μια χαρα το ξερουμε τοσα χρονια. Τι λες ρε μαν Μπορεί στις παρέες σου να συμβαίνει αυτό. Στον πραγματικό κόσμο πάντως όχι. Υπάρχει σίγουρα ένα μικρό ποσοστό που αγοράζει ακριβά κινητά για 'τη μόστρα' - είτε αυτά είναι iPhone είτε είναι Samsung Galaxy είτε οτιδήποτε άλλο σε Android (δεν ξέρω/δεν με ενδιαφέρει). Αλλά αυτό είναι η μειοψηφία πια. Κατά τη γνώμη μου, οι περισσότεροι αγοράζουν iPhone είτε για την αξιοπιστία τους ως συσκευές είτε γιατί έχουν κι άλλες συσκευές Apple και το iPhone 'δένει' με το υπόλοιπο οικοσύστημα. Αυτά έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με το λογισμικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paredwse είπε Μπορεί στις παρέες σου να συμβαίνει αυτό. Στον πραγματικό κόσμο πάντως όχι. Πως καταληξαμε σε αυτο το συμπερασμα; Και οχι,δε συμβαινει στις παρεες μου. Μπορει να ζω σε δικο μου κοσμο εγω,οχι στον πραγματικο που ζειτε εσεις. 3 λεπτά πριν, paredwse είπε οι περισσότεροι αγοράζουν iPhone είτε για την αξιοπιστία τους ως συσκευές Μιλας για αυτους που δινουν 1400 για το καινουργιο; Αυτοι οχι,δεν το αγοραζουν για την αξιοπιστια,αυτοι που το αγοραζουν για την αξιοπιστια εχουν κοινη λογικη και παιρνουν 3 μοντελα πισω τουλαχιστον. Εγω δε μιλαω για τους δευτερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μιλας για αυτους που δινουν 1400 για το καινουργιο; Αυτοι οχι,δεν το αγοραζουν για την αξιοπιστια,αυτοι που το αγοραζουν για την αξιοπιστια εχουν κοινη λογικη και παιρνουν 3 μοντελα πισω τουλαχιστον. Εγω δε μιλαω για τους δευτερους. Μια μικρή υπενθύμιση μόνο… σε Αμερική το νέο iPhone δίνεται δωρεαν και τα pro με ελάχιστη χρέωση επί του παγίου ενώ στην Ευρώπη οι περισσότεροι έχουν την άνεση να αγοράσουν ένα ακριβό κινητό… αυτό που περιγράφεις θα μπορούσε να ισχύει σε χώρες που όντως είναι πανάκριβο και θα μπορούσαν να το αγοράσουν μόνο ελάχιστοι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, AtiX είπε αυτό που περιγράφεις θα μπορούσε να ισχύει σε χώρες που όντως είναι πανάκριβο και θα μπορούσαν να το αγοράσουν μόνο ελάχιστοι… Οπως η Ελλαδα.Θεωρητικα. Απο οσο εψαξα για το ποιο ειναι το κοινο των iphone,εχω βρει πολλα διαφορετικα αρθρα,αλλα υποστηριζουν τη γνωμη των απο πανω,αλλα τη δικη μου,γινεται ενας χαμος. Αλλου βλεπω να λεει οτι χρηστες απο 18 εως 34,αλλου βλεπω 34 και πανω. Οποτε ο καθενας εχει τη γνωμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οπως η Ελλαδα.Θεωρητικα. Απο οσο εψαξα για το ποιο ειναι το κοινο των iphone,εχω βρει πολλα διαφορετικα αρθρα,αλλα υποστηριζουν τη γνωμη των απο πανω,αλλα τη δικη μου,γινεται ενας χαμος. Αλλου βλεπω να λεει οτι χρηστες απο 18 εως 34,αλλου βλεπω 34 και πανω. Οποτε ο καθενας εχει τη γνωμη του. Χωρίς να θέλω να φανεί κάπως αλλά οι τιμές στις ναυαρχίδες στην ελληνική αγορά δεν είναι πανάκριβες, ναι είναι ακριβές αλλά όχι και απλησίαστες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Χωρίς να θέλω να φανεί κάπως αλλά οι τιμές στις ναυαρχίδες στην ελληνική αγορά δεν είναι πανάκριβες, ναι είναι ακριβές αλλά όχι και απλησίαστες… Δε συζηταω αυτο,αλλα θεωρεις οτι με τον κατωτατο στα 667 καθαρα,συσκευες που κανουν 1000+ δεν θεωρουνται παραπανω απο απλησιαστες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δε συζηταω αυτο,αλλα θεωρεις οτι με τον κατωτατο στα 667 καθαρα,συσκευες που κανουν 1000+ δεν θεωρουνται παραπανω απο απλησιαστες; Δεν θεωρώ ένα κινητό που θα το κρατήσεις άνετα 3 χρόνια, τα 1000+ απλησίαστα… προσωπική μου άποψη, ήμαστε λίγο υποκριτές σαν κοινωνία, δεν γίνεται να μιλάμε για ακρίβεια και να την θυμούνται κάποιοι στα iPhone, κάποιοι άλλοι στις VGA και οι περισσότεροι στις steaming υπηρεσίες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν θεωρώ ένα κινητό που θα το κρατήσεις άνετα 3 χρόνια, τα 1000+ απλησίαστα… Δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 150 για καλο κινητο,λογω οτι ειμαι ηλεκτρονικος και εβρισκα ειτε μεταχειρισμενα απο εξωτερικο,ειτε κινητα με θεματακια. Εχω δοκιμασει ολες τις μεγαλες εταιριες,απο τα αρχικα τους μοντελα. Μου αρεσουν τα galaxy,τα ειχα δοκιμασει ολα μεχρι το s10 και κατεληγα παντα στο s7,γιατι καλυπτε τις αναγκες μου,οι οποιες ηταν πολυ πανω απο αυτες του μεσου χρηστη smartphone.Τονιζω το μεσος χρηστης. Για αυτο ειμαι τοσο καθετος στο να δωσει καποιος 1000 ευρω για μια συσκευη που οχι μονο δε χρειαζεται,αλλα δε γνωριζει ουτε το 1/10 των λειτουργιων της. 15 λεπτά πριν, AtiX είπε προσωπική μου άποψη, ήμαστε λίγο υποκριτές σαν κοινωνία, δεν γίνεται να μιλάμε για ακρίβεια και να την θυμούνται κάποιοι στα iPhone, κάποιοι άλλοι στις VGA και οι περισσότεροι στις steaming υπηρεσίες… Συμφωνω 1000%. Γενικα ομως ειμαι παιδι του λαου,οποτε οτιδηποτε εχει να κανει με τεχνολογια,φροντιζω να το αποκτω στη χαμηλοτερη δυνατη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 On 21/10/2023 at 11:17, panagi0tisgr said: Τα κινητά της καλά είναι σαν ποιότητα το πρόβλημα είναι το λογισμικό . Πολύ λίγα πράγματα και πολλοί περιορισμοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 150 για καλο κινητο,λογω οτι ειμαι ηλεκτρονικος και εβρισκα ειτε μεταχειρισμενα απο εξωτερικο,ειτε κινητα με θεματακια. Εχω δοκιμασει ολες τις μεγαλες εταιριες,απο τα αρχικα τους μοντελα. Μου αρεσουν τα galaxy,τα ειχα δοκιμασει ολα μεχρι το s10 και κατεληγα παντα στο s7,γιατι καλυπτε τις αναγκες μου,οι οποιες ηταν πολυ πανω απο αυτες του μεσου χρηστη smartphone.Τονιζω το μεσος χρηστης. Για αυτο ειμαι τοσο καθετος στο να δωσει καποιος 1000 ευρω για μια συσκευη που οχι μονο δε χρειαζεται,αλλα δε γνωριζει ουτε το 1/10 των λειτουργιων της. Συμφωνω 1000%. Γενικα ομως ειμαι παιδι του λαου,οποτε οτιδηποτε εχει να κανει με τεχνολογια,φροντιζω να το αποκτω στη χαμηλοτερη δυνατη τιμη. Ο μέσος χρήστης, για οποιαδήποτε καταναλωτικά προϊόντα που δεν είναι πρώτης ανάγκης, είναι ένα στατιστικό που δεν έχει καμία αξία στην συζήτηση που κάνουμε αυτή την στιγμή φίλε μου… εγώ πχ γουστάρω να δώσω 1000€ για να αγοράσω ένα κινητό που θα μου κάλυψη στην καθημερινότητα μου κατά 80%, κάποιοι άλλοι θα τα δώσουν για να παίξουν παιχνίδια, κάποιοι άλλοι για ένα home theatre ή ένα audio system, κάποιοι θα τα φάνε σε σουβλάκια, άλλοι σε εστιατόρια και κάποιοι άλλοι όχι… ο κάθε ένας μας κρίνει πως και που θα ξοδέψει τα λεφτά που του περισσεύουν… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα