Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, hercoulis είπε Αγόρασα τελικά μια sd card, αλλά εκ των υστέρων είδα ότι έχει μόνο μια θύρα. Τι να πρώτο βάλεις εκεί. Εγώ έβαλα ένα αντάπτορα από usb to ethernet για να συνδέσω το box με καλώδιο με το δίκτυο για πιο καλή ταχύτητα. Αν και εχω 1000αρα γραμμη και ο ανταπτορας υποστηριζει τετοια ταχυτητα πιανω γυρω στα 350mbps Στην αρχική αναζήτηση δουλεύει η φωνητικη αναζήτηση. Μέσα από το youtube όχι. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Έχω συνδέσει το xiaomi tv box με καλώδιο δικτύου για πιο σταθερή ταχύτητα με χρήση αντάπτορα tplink από usb to ethrernet Ενώ δούλευε τώρα εκεί που λέει για σύνδεση με καλώδιο ethrernet βγάζει το παρακάτω μήνυμα και δεν συνδέεται. Έκανα επανεκκίνηση στο ρουτερ χωρίς αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα