firepc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Στις 5/11/2023 στις 6:49 ΜΜ, KilliK είπε αλλα 200εκ πεταμενα στα σκουπιδια για τον γεροντα. εχει πλακα που τα access media το σπιναρουν ως επιτυχια. μισο δις εχει παρει μεχρι τωρα o Σικελος για τα δυο φαλιρισμενα vanity projects του, απο streaming εταιρειες. αλλα ο ιδιος κλαιγεται οτι το streaming σκοτωσε το σινεμα. η ειρωνια οτι η χρυση εποχη του HW εληξε τα τελη του 70, οταν στουντιο φαλιρισανε απο την ασυδοτη σπαταλη των indie filmmakers, του διαφευγει. Δεν πιάνουν πλέον αυτές οι ταινίες Άμα δεν βγάλεις superhero movie, πας κουβά 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 31 minutes ago, firepc said: Άμα δεν βγάλεις superhero movie, πας κουβά Κι αυτές κουβά τρώνε τα τελευταία 2 χρόνια. 3 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Στις 7/11/2023 στις 11:07 ΠΜ, Thresh είπε Κι αυτές κουβά τρώνε τα τελευταία 2 χρόνια. Αφου ειναι του κιλου πλεον. Εχουν ταργκετ γκρουπ 20χρονους το πολυ. Το σινεμα πεθαινει, και θα ειχε πεθανει 2-3 χρονια πριν αν δεν ηταν ο tom cruise με τη δουλεια του στο top gun maverick 2
firepc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 137 μυρια.. Δεν ενδιαφέρεται κανείς για ιστορία μου φαίνεται.. και για παρελθόν Όλοι θέλουνε νταμπα ντουμπα στο διάστημα Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από firepc 1
mecanomecano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 IMO το πρόβλημα ειναι ότι φιγουραρει ως άλλη μια ταινία που θέλει να κάνει τους Αμερικανούς να αισθάνονται άσχημα για τη χώρα τους και την ιστορία της. Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού δεν πρόκειται να πληρώσει για αυτό. Οι επιτυχημένες ιστορικές ταινίες δεν ειναι shamefull αλλα proudful πχ Λίνκολν. Και την ταινία δεν την χρηματοδοτησαν στην Apple για κερδος αλλα για prestige να παρουνε κανα βραβείο και να λενε οτι σε εμάς εβγαλε την τελευταία του ταινια ο master (αν δεν βγάλει άλλη η ...δεν ζήσει να κάνει άλλη).Ειναι πολυ καλη αλλα σιγουρα δεν θα εβγαζε $$$ στα σινεμα-ειναι και η διάρκεια-το ξερανε στην Apple αυτο. 2
SpaceJockey85 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Τα τελευταία χρόνια μετά τον Λύκο της Wall Street, o ΜΣ το έχει ρίξει στις ντοκιμαντεριστικές κινηματογραφικές αφηγήσεις. Όλες οι τελευταίες του ταινίες μοιάζουν με μακρόσυρτα ντοκιμαντέρ! Σε αυτή την ταινία με κράτησαν οι ερμηνείες του Ντε Νίρο και Ντι Κάπριο. Το στόρι θα μπορούσε να απογειωθεί αν η σκηνοθεσία δεν ήταν τόσο επίπεδη και φλύαρη. Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Μαρτίνος τα τελευταία χρόνια.
Waiss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 39 minutes ago, SpaceJockey85 said: Τα τελευταία χρόνια μετά τον Λύκο της Wall Street, o ΜΣ το έχει ρίξει στις ντοκιμαντεριστικές κινηματογραφικές αφηγήσεις. Όλες οι τελευταίες του ταινίες μοιάζουν με μακρόσυρτα ντοκιμαντέρ! Σε αυτή την ταινία με κράτησαν οι ερμηνείες του Ντε Νίρο και Ντι Κάπριο. Το στόρι θα μπορούσε να απογειωθεί αν η σκηνοθεσία δεν ήταν τόσο επίπεδη και φλύαρη. Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Μαρτίνος τα τελευταία χρόνια. Τι να έχει πάθει; ΄Έχει ξεζουμίσει κυριολεκτικά μία γενιά συγκεκριμένων ηθοποιών μέχρι τα βαθιά γεράματα τους, συν ότι καταπιάνεται με τα ίδια και τα ίδια θέματα. Για παράδειγμα έβλεπες το The Irishman κι έβλεπες μία γερασμένη ταινία, με γερασμένους ηθοποιούς και με γερασμένο σενάριο. Μετά το The Departed ότι έχει κάνει κατ' εμέ ήταν αδιάφορο. Άντε βαριά βαριά να βάλω και το Shutter Island, ταινία όμως που δεν με έπεισε ιδιαίτερα να την κάνω rewatch όπως άλλες του ταινίες. 1
liakinen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Waiss είπε Άντε βαριά βαριά να βάλω και το Shutter Island, ταινία όμως που δεν με έπεισε ιδιαίτερα να την κάνω rewatch όπως άλλες του ταινίες. Μία από τις ταινίες που όποτε την βάζει η TV την βλέπω με όρεξη μέχρι ενός σημείου ή μέχρι να με πιάσει ο ύπνος (συνήθως ξεκινάει 23:00 και μετά στα κανάλια). Λατρεύω αυτό το είδος μυστηρίου και πάω τον Ντι Κάπριο την τελευταία εικοσαετία. Στα άλλα συμφωνώ απολύτως. Ίσως βαριά κουβέντα αλλά ο Σκορσέζε δεν προσφέρει τίποτα εδώ και πολλά χρόνια. Ίσως μόνο γκρίνια. 2
Waiss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, liakinen said: Μία από τις ταινίες που όποτε την βάζει η TV την βλέπω με όρεξη μέχρι ενός σημείου ή μέχρι να με πιάσει ο ύπνος (συνήθως ξεκινάει 23:00 και μετά στα κανάλια). Λατρεύω αυτό το είδος μυστηρίου και πάω τον Ντι Κάπριο την τελευταία εικοσαετία. Στα άλλα συμφωνώ απολύτως. Ίσως βαριά κουβέντα αλλά ο Σκορσέζε δεν προσφέρει τίποτα εδώ και πολλά χρόνια. Ίσως μόνο γκρίνια. Σίγουρα ο DiCaprio είναι πολύ καλός ηθοποιός κι ο Scorsese τον έχει βρει σαν "αντικαταστάτη" η σαν τον νέο De Niro. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. 1
liakinen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Waiss είπε Σίγουρα ο DiCaprio είναι πολύ καλός ηθοποιός κι ο Scorsese τον έχει βρει σαν "αντικαταστάτη" η σαν τον νέο De Niro. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Καλά σίγουρα θέλει και νέες ιδέες ο κινηματογράφος. Την ταινία του Thread δεν την έχω δει ακόμα.
Waiss Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 22 hours ago, liakinen said: Καλά σίγουρα θέλει και νέες ιδέες ο κινηματογράφος. Την ταινία του Thread δεν την έχω δει ακόμα. Ούτε κι εγώ την έχω δει και δεν νομίζω πως έχω και την διάθεση να δω κάτι τέτοιο. 1
liakinen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Waiss είπε Ούτε κι εγώ την έχω δει και δεν νομίζω πως έχω και την διάθεση να δω κάτι τέτοιο. Crime - Mystery - History - Drama όλο και κάτι θα λέει. Άλλωστε τόσες μαλ@κίες έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Θα το δω όταν βγει σε BluRay. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από liakinen
motoboots Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι τρεισήμισι ώρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβω. Ο Ντικάπριο διδάσκει. Μιλάμε για ηθοποιία επιπέδου Μάρλον Μπράντο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από motoboots
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα