StamTheMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, panos spain είπε Από τότε και μέχρι τώρα δουλεύει κανονικά. Σε 10 μερες θα ανοιξεις παλι θεμα για να ρωτησεις πως θα τη στειλεις πισω με εγγυηση.
panos spain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Σε 10 μερες θα ανοιξεις παλι θεμα για να ρωτησεις πως θα τη στειλεις πισω με εγγυηση. Πολύ πιθανό. I guess, η ερωτήση μου/ο λόγος που έγραψα το τελευταίο μνμ ήταν για να δω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο να φταίει το καλώδιο της κεραίας που δεν λειτουργούσε το τηλεκοντρόλ. Αν υπάρχει κάποια λογική/επιστημονική εξήγηση πίσω από αυτό. Πολύ φοβάμαι πως πλέον, με τηλεκοντρόλ που δουλεύει, ο τεχνικός που θα έρθει θα κοιτάξει να αποφύγει το DOA. Anyway, μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω!!
elgol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δεν ειναι το καλωδιο κεραιας μαλον ειναι οτι την εβγαλες απο την πριζα
-WISE- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, panos spain είπε Πολύ πιθανό. I guess, η ερωτήση μου/ο λόγος που έγραψα το τελευταίο μνμ ήταν για να δω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο να φταίει το καλώδιο της κεραίας που δεν λειτουργούσε το τηλεκοντρόλ. Αν υπάρχει κάποια λογική/επιστημονική εξήγηση πίσω από αυτό. Πολύ φοβάμαι πως πλέον, με τηλεκοντρόλ που δουλεύει, ο τεχνικός που θα έρθει θα κοιτάξει να αποφύγει το DOA. Anyway, μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω!! Μπορεί να ήταν και αυτό, μπορεί και οτιδήποτε. Και πιθανόν να μην ξαναβγάλει ποτέ ξανά πρόβλημα η tv/τηλεκοντρόλ. Πρόσφατα (είχα ανοίξει και θέμα στο forum) αγόρασα μία Philips με bt τηλεκοντρόλ. Μέχρι να μου έρθει η βάση τοίχου την είχα στο πάτωμα του δωματίου για να κάνω τις δοκιμές (ήχος, εικόνα, κανάλια κλπ). Κατά το πρώτο set up σου λέει να σετάρεις και το κοντρόλ. Μετά το σετάρισμα μου έβγαζε συνέχεια να ξανακάνω σετάρισμα κάθε 3 δευτερόλεπτα το κοντρόλ παρόλο που επικοινωνούσε κανονικά και μπορούσες να αλλάζεις κανάλια ας πούμε αλλά έβγαζε χαμηλά στην οθόνη μήνυμα να σετάρεις το κοντρόλ. Δώστου reset, δώστου αναβαθμίσεις, δώστου επικοινωνία με service, μπαταρίες, βγάλσιμο πρίζας, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ενώ είχα φτάσει στο αμήν να την γυρίσω πίσω, την ανεβάζω πάνω στο κρεβάτι για να την πακετάρω, μου λέει η γυναίκα μου δοκίμασε πάλι. Μην τα πολυλογώ, το κοντρόλ έπαιζε κανονικά και από τότε δεν έχει ξαναβγάλει μήνυμα για set up. Η τιβί ΕΤΡΩΓΕ ΣΚΑΛΩΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ! 😄 Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, εδώ και 2 μήνες που είναι καρφωμένη στον τοίχο, δουλεύει απροβλημάτιστα το κοντρόλ.
panos spain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 44 λεπτά πριν, elgol είπε Δεν ειναι το καλωδιο κεραιας μαλον ειναι οτι την εβγαλες απο την πριζα Την ειχα βγαλει απ την πριζα (χωρις να βγαλω το καλωδιο κεραιας) και δεν δουλευε το κοντρολ απο μακρινη αποσταση. Εχθες, μολις εβγαλα το καλωδιο κεραιας (χωρις να βγαλω την τβ απ την πριζα) ξαφνικα ξεκινησε να δουλευει το κοντρολ. Επισης, οσο δεν δουλευε το κοντρολ, δεν δουλευε και το wifi της τβ (ξεχασα να το αναφερω). Χθες, μολις δουλεψε το κοντρολ δουλεψε κανονικα και το wifi. Strange things.
StamTheMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, panos spain είπε Strange things. Καθολου strange. Εσυ αποφασιζεις αν θες να ρισκαρεις. Την αγορασες online? Αν ναι,κανε μια υπαναχωρηση και παρε μια αλλη,να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
-WISE- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, StamTheMan είπε Καθολου strange. Εσυ αποφασιζεις αν θες να ρισκαρεις. Την αγορασες online? Αν ναι,κανε μια υπαναχωρηση και παρε μια αλλη,να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Το θέμα είναι ότι καθόλου ήσυχο κεφάλι δεν θα έχει γιατί -όπως ειπώθηκε και παραπάνω- η επόμενη μπορεί να έχει άλλο πρόβλημα. Πχ bleeding που είναι πολύ σύνηθες. Φυσικά μπορεί να τις γυρνάει όλες πίσω και να παίρνει άλλες αλλά αυτό θέλει τρελή υπομονή και χρόνο.
KX7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Φανταζομαι ειναι τηλεοραση με android λογισμικο. Απλα εκανε hang στο σεταρισμα. Δεν θα εχει κανενα αλλο προβλημα, ισως ηθελε και update το λογισμικο.
StamTheMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, -WISE- είπε Το θέμα είναι ότι καθόλου ήσυχο κεφάλι δεν θα έχει γιατί -όπως ειπώθηκε και παραπάνω- η επόμενη μπορεί να έχει άλλο πρόβλημα. Μιλαμε για μια τηλεοραση που εβγαλε προβλημα απο την πρωτη στιγμη. Τι συζηταμε τωρα,οτι και η επομενη μπορει να εχει προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα