Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καύσιμο;

james01gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι.

την περασμένη Τρίτη, μου άναψε λαμπάκι μηχανής. πάω στο συνεργείο, σφάλμα αισθητήρα λ. μου λέει αλλαγή αλλά θα στο σβήσω, εάν στο ξαναβγάλει, θα πρέπει να τον αλλάξουμε.

εχθές το βράδυ μου βγάζει πάλι σφάλμα, πάω σήμερα, μου λέει σφάλμα αισθητήρα αλλά και σφάλμα γιατί φαίνεται νερό στο φίλτρο πετρελαίου...

flashback. την περασμένη Κυριακή μου είχε μείνει το αυτοκίνητο με την ρεζέρβα. βάζω σε ένα πρατήριο 30 ευρώ, κανονικό πετρέλαιο και όχι ενισχυμένο. Σε αυτό δεν βάζω συχνά, αλλά δεν είναι πρατήριο μη επώνυμο, έχει σήμα μιας πετρελαϊκής που έχει φύγει κάποια χρόνια από την Ελλάδα.

πως μπορώ να αποδείξω πως το καύσιμο έχει κάνει αυτήν την ζημιά; γιατί σίγουρα το καύσιμο έχει κάνει την ζημιά, σίγουρα εάν πάω από εκεί δεν θα το δεχθεί...

(στην συνέχεια συμπλήρωσα το υπόλοιπο καύσιμο από το πρατήριο το οποίο βάζω συνέχεια και έως τώρα προβλήματα δεν είχα)

το μόνο που μπορώ να του κάνω είναι δυσφήμιση γιατί είμαστε μικρή πόλη και να αρχίζω να λέω σε γνωστούς τι έχει γίνει, να το κόψω την πελατεία. τι άλλο μπορώ να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, james01gr είπε

Καλησπέρα σε όλους.

την περασμένη Τρίτη, μου άναψε λαμπάκι μηχανής. πάω στο συνεργείο, σφάλμα αισθητήρα λ. μου λέει αλλαγή αλλά θα στο σβήσω, εάν στο ξαναβγάλει, θα πρέπει να τον αλλάξουμε.

εχθές το βράδυ μου βγάζει πάλι σφάλμα, πάω σήμερα, μου λέει σφάλμα αισθητήρα αλλά και σφάλμα γιατί φαίνεται νερό στο φίλτρο πετρελαίου...

flashback. την περασμένη Κυριακή μου είχε μείνει το αυτοκίνητο με την ρεζέρβα. βάζω σε ένα πρατήριο 30 ευρώ, κανονικό πετρέλαιο και όχι ενισχυμένο. Σε αυτό δεν βάζω συχνά, αλλά δεν είναι πρατήριο μη επώνυμο, έχει σήμα μιας πετρελαϊκής που έχει φύγει κάποια χρόνια από την Ελλάδα.

πως μπορώ να αποδείξω πως το καύσιμο έχει κάνει αυτήν την ζημιά; γιατί σίγουρα το καύσιμο έχει κάνει την ζημιά, σίγουρα εάν πάω από εκεί δεν θα το δεχθεί...

(στην συνέχεια συμπλήρωσα το υπόλοιπο καύσιμο από το πρατήριο το οποίο βάζω συνέχεια και έως τώρα προβλήματα δεν είχα)

το μόνο που μπορώ να του κάνω είναι δυσφήμιση γιατί είμαστε μικρή πόλη και να αρχίζω να λέω σε γνωστούς τι έχει γίνει, να το κόψω την πελατεία. τι άλλο μπορώ να κάνω;

Αισθητηρας λ σε πετρέλαιο;Δεν ήξερα ότι έχουν.

Αδειασες το νερό απο το φίλτρο;Καθε πότε αλλάζεις φίλτρο πετρελαίου;

• Like 2

Τηλέφωνο στο 1520 για καταγγελία νοθείας. Ανώνυμα αν δεν επιθυμείς να ενημερωθείς για την έκβαση,επώνυμα αν θες. Οι χρόνοι διεκπεραίωσης βέβαια ποικίλλουν... Εναλλακτικά μέσω Περιφέρειας αλλά υποθέτω δεν είναι η εποχή τώρα για να απευθυνθεί κάποιος εκεί (εκλογές και συνεπαγόμενες αλλαγές προσωπικού 🤡)

48 λεπτά πριν, james01gr είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Πότε ΔΕΝ αφήνουμε την στάθμη να πάει χαμηλά 

• Like 1

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Πότε ΔΕΝ αφήνουμε την στάθμη να πάει χαμηλά 

1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε

Γιατί;

Διότι θα μαζεύει η αντλία σκουπιδακια που μένουν στο πάτο από το καύσιμο.

6 ώρες πριν, divnt είπε

Διότι θα μαζεύει η αντλία σκουπιδακια που μένουν στο πάτο από το καύσιμο.

Η αντλία είτε γεμάτο είναι το ρεζερβουάρ είτε άδειο από τον πάτο τραβάει καύσιμο. Οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο. 

• Like 1

9 ώρες πριν, mihanikos1 είπε

Η αντλία είτε γεμάτο είναι το ρεζερβουάρ είτε άδειο από τον πάτο τραβάει καύσιμο. Οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο. 

Σωστό αλλα καλόείναι να  έχουμε αρκετό καύσιμο ώστε να ψύχεται και να μην οδηγούμε με το δείκτη στο κόκκινο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...