OnePlusLeader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 καλησπερα,αγορασα κινητο oneplus απο perishop και ηρθε με τα δυο μαυρα αυτοκολλητα στο κουτι σκισμενα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ λεπτα και μπορει να συνεβη κατα την μεταφορα κατι αλλο περιεργο ειν οτι οταν ανοιξα το κινητο δν ανοιγε γτ ειχε 0% μπαταρια,απο οσα κινητα κουτιου εχω παρει αυτο δν εχει συμβει ποτέ να το γυρισω πισω για αντικατασταση η συμβαινει?σας εχει τυχει?ευχαριστω πολυ 10 λεπτά πριν, OnePlusLeader είπε καλησπερα,αγορασα κινητο oneplus απο perishop και ηρθε με τα δυο μαυρα αυτοκολλητα στο κουτι σκισμενα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ λεπτα και μπορει να συνεβη κατα την μεταφορα κατι αλλο περιεργο ειν οτι οταν ανοιξα το κινητο δν ανοιγε γτ ειχε 0% μπαταρια,απο οσα κινητα κουτιου εχω παρει αυτο δν εχει συμβει ποτέ να το γυρισω πισω για αντικατασταση η συμβαινει?σας εχει τυχει?ευχαριστω πολυ το κινητο δν ειχε καποιο σημαδι πανω το κοιταξα εξονυχιστικα και το αυτοκολλητο και ηταν στην προστατευτικη του,αλλα καπως μου εχει κατσει,οταν το εβαλα να φορτισει με με δοκιμαστικο φορτιστη ειχε 24%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα