Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ όλα ηταν μια χαρά μου πετάει μήνυμα ότι δεν βλέπει την κάρτα sim και μπορώ να κάνω μόνο εκτακτες κλησεις. Δεν μπορώ να καλέσω/με καλέσουν και δεν έχω δεδομένα για ιντερνετ.

¨εκανα πολλές φορές επανεκινησεις, τίποτα. το έκλεισα, το αναβαθμησα, τίποτα.

έχω την One UI: 5.1

έκδοση android 13

έβγαλα την καρτα sim την καθαρησα αλλά συνεχίζει τα ιδια. Μου τοείχε κάνει και παλιότερα αλλά με μία δύο επανεκκινήσεις έστρωνε.

Έχει κανείς καμιά ιδέα; μήπως φταίει καμιά εφαρμογή;

Επεξ/σία από stathis788
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stathis788 είπε

Ενώ όλα ηταν μια χαρά μου πετάει μήνυμα ότι δεν βλέπει την κάρτα sim και μπορώ να κάνω μόνο εκτακτες κλησεις. Δεν μπορώ να καλέσω/με καλέσουν και δεν έχω δεδομένα για ιντερνετ.

¨εκανα πολλές φορές επανεκινησεις, τίποτα. το έκλεισα, το αναβαθμησα, τίποτα.

έχω την One UI: 5.1

έκδοση android 13

έβγαλα την καρτα sim την καθαρησα αλλά συνεχίζει τα ιδια.

Έχει κανείς καμιά ιδέα; μήπως φταίει καμιά εφαρμογή;

Δοκιμασε την SIM σε αλλη συσκευη αν την διαβαζει τοτε δεν εχει κατι η sim αν ομως δεν τη διαβαζει ουτε σε αλλη συσκευη πας για αλλαγη sim.

Αν η sim ανοιγει απο αλλη συσκευη κανε ολικη επαναφορα στο Α52s εφοσον παρεις backup πρωτα.

Αν δε διορθωθει με επαναφορά μιλησε με επισημα https://smartec.gr/gr.php#contact

• Like 2
Δημοσ.

Πήγα στο Γερμανό, έφταιγε η κάρτα sim ήταν χαλασμένη! Μου είπαν ότι συμβαίνει αρκετά συχνά, σε εμένα δεν μπορούσε να καν να την διαβάσει το μηχάνημα. Έκανα επανέκδοση κάρτας, την διάβασε το κινητό αλλά θα ενεργοποιηθεί σε 24 ώρες για λόγους ασφαλείας. κόστος 7 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, stathis788 είπε

Πήγα στο Γερμανό, έφταιγε η κάρτα sim ήταν χαλασμένη! Μου είπαν ότι συμβαίνει αρκετά συχνά, σε εμένα δεν μπορούσε να καν να την διαβάσει το μηχάνημα. Έκανα επανέκδοση κάρτας, την διάβασε το κινητό αλλά θα ενεργοποιηθεί σε 24 ώρες για λόγους ασφαλείας. κόστος 7 ευρώ

Ναι πρόσφατα το έπαθε και γνωστός μου σε xiaomi, είναι όντως συχνό φαινόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...