Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Μια ερώτηση παρακαλώ. Αγορά κινητού από Σκρουτζ, όλα καλά, απλά με παραξένεψε πως το χρώμα που φαίνεται στη συσκευασία είναι διαφορετικό από αυτό που εγώ παρήγγειλα και που είναι εν τέλει το κινητό μου.  Στο χαρτάκι βέβαια ( που αναγράφεται και το ImEi ), λέει το σωστό χρώμα . Μόνο στο κουτί ( πριν το ανοίξω ) είναι ένα άλλο χρώμα. Το έχω παρατηρήσει και σε βίντεο με unboxing. 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Είναι το redmi Note 12 pro 4g ( 8/256 ) , το polar White επέλεξα. Εικάζω πως το μαύρο είναι το Main χρώμα που έχουν, εξού και το χρώμα στη συσκευασία.

Δημοσ.
11 minutes ago, orpheas2 said:

Είναι το redmi Note 12 pro 4g ( 8/256 ) , το polar White επέλεξα. Εικάζω πως το μαύρο είναι το Main χρώμα που έχουν, εξού και το χρώμα στη συσκευασία.

Ε φαντάζομαι θα τυπώσαν μια συσκευασία ίδια για όλα και μετά βλέπεις τι χρώμα ειναι στο αυτοκόλλητο.

Δημοσ.

Το εχω δει και στο xiaomi note 12 pro 5g το κουτι το εδειχνε μπλε απεξω και μεσα το κινητο μαυρο,προφανως ισχυει εκτυπωνουν ενα κουτι για ολα τα χρωματα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 20/10/2023 στις 12:07 ΜΜ, orpheas2 είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Μια ερώτηση παρακαλώ. Αγορά κινητού από Σκρουτζ, όλα καλά, απλά με παραξένεψε πως το χρώμα που φαίνεται στη συσκευασία είναι διαφορετικό από αυτό που εγώ παρήγγειλα και που είναι εν τέλει το κινητό μου.  Στο χαρτάκι βέβαια ( που αναγράφεται και το ImEi ), λέει το σωστό χρώμα . Μόνο στο κουτί ( πριν το ανοίξω ) είναι ένα άλλο χρώμα. Το έχω παρατηρήσει και σε βίντεο με unboxing. 

Ευχαριστώ πολύ.

Το διαφορετικό χρώμα σε κάθε κουτί το έχω δει μόνο σε samsung & apple

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...