orpheas2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση παρακαλώ. Αγορά κινητού από Σκρουτζ, όλα καλά, απλά με παραξένεψε πως το χρώμα που φαίνεται στη συσκευασία είναι διαφορετικό από αυτό που εγώ παρήγγειλα και που είναι εν τέλει το κινητό μου. Στο χαρτάκι βέβαια ( που αναγράφεται και το ImEi ), λέει το σωστό χρώμα . Μόνο στο κουτί ( πριν το ανοίξω ) είναι ένα άλλο χρώμα. Το έχω παρατηρήσει και σε βίντεο με unboxing. Ευχαριστώ πολύ.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Γράψε και το μοντέλο ώστε κάποιος που το έχει αγοράσει να σου πει αν ήταν και στο δικό του έτσι.
orpheas2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Είναι το redmi Note 12 pro 4g ( 8/256 ) , το polar White επέλεξα. Εικάζω πως το μαύρο είναι το Main χρώμα που έχουν, εξού και το χρώμα στη συσκευασία.
koutsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, orpheas2 said: Είναι το redmi Note 12 pro 4g ( 8/256 ) , το polar White επέλεξα. Εικάζω πως το μαύρο είναι το Main χρώμα που έχουν, εξού και το χρώμα στη συσκευασία. Ε φαντάζομαι θα τυπώσαν μια συσκευασία ίδια για όλα και μετά βλέπεις τι χρώμα ειναι στο αυτοκόλλητο.
johnkou77 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Το εχω δει και στο xiaomi note 12 pro 5g το κουτι το εδειχνε μπλε απεξω και μεσα το κινητο μαυρο,προφανως ισχυει εκτυπωνουν ενα κουτι για ολα τα χρωματα. 2
Kag1ante Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Στις 20/10/2023 στις 12:07 ΜΜ, orpheas2 είπε Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση παρακαλώ. Αγορά κινητού από Σκρουτζ, όλα καλά, απλά με παραξένεψε πως το χρώμα που φαίνεται στη συσκευασία είναι διαφορετικό από αυτό που εγώ παρήγγειλα και που είναι εν τέλει το κινητό μου. Στο χαρτάκι βέβαια ( που αναγράφεται και το ImEi ), λέει το σωστό χρώμα . Μόνο στο κουτί ( πριν το ανοίξω ) είναι ένα άλλο χρώμα. Το έχω παρατηρήσει και σε βίντεο με unboxing. Ευχαριστώ πολύ. Το διαφορετικό χρώμα σε κάθε κουτί το έχω δει μόνο σε samsung & apple 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα