Προς το περιεχόμενο

Error: system32 logfiles srt srttrail.txt Σε αναβάθμιση Desktop

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Crybal,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα αναβάθμισης dekstop. 

Συγκεκριμένα, άλλαξα την motherboard απο AS Rock A320m σε Gigabyte Β550m και έβαλα άλλη μία SSD M2 (κράτησα την pallit 1070ti, τον Ryzen 3600 και το τροφοδοτικό 550w που είχα). 

Το θέμα μου είναι ότι τα Windows ανοίγουν με τις δυο SSD κανονικά, αλλά μόλις συνδέσω τον -7 ετών- HHD μου, παίρνω σαν error  το system32 logfiles srt srttrail.txt (ο HHD δουλεύει κανονικά στο παλιό desktop). 

Δοκίμασα με command promt, αλλά τίποτα, έχει κανείς άλλος κάποια παρόμοια εμπειρεία / λύση?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για να καταλάβω...εχει τους 2 ssd ,συνδεεις και τον HDD και ξεκινας το pc.Πετάει μπλε οθονη πριν μπει στα windows ή μετά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Christos_Ar είπε

Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα αναβάθμισης dekstop. 

Συγκεκριμένα, άλλαξα την motherboard απο AS Rock A320m σε Gigabyte Β550m και έβαλα άλλη μία SSD M2 (κράτησα την pallit 1070ti, τον Ryzen 3600 και το τροφοδοτικό 550w που είχα). 

Το θέμα μου είναι ότι τα Windows ανοίγουν με τις δυο SSD κανονικά, αλλά μόλις συνδέσω τον -7 ετών- HHD μου, παίρνω σαν error  το system32 logfiles srt srttrail.txt (ο HHD δουλεύει κανονικά στο παλιό desktop). 

Δοκίμασα με command promt, αλλά τίποτα, έχει κανείς άλλος κάποια παρόμοια εμπειρεία / λύση?

Ευχαριστώ

Ειδικά με windows δεν γίνεται να κουμπώσεις τον δίσκο σε άλλο PC και να λειτουργεί. Πρέπει να κάνεις format. Καμιά φορά γίνεται αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Crybal είπε

Για να καταλάβω...εχει τους 2 ssd ,συνδεεις και τον HDD και ξεκινας το pc.Πετάει μπλε οθονη πριν μπει στα windows ή μετά?

Μόνο με τους 2 ssd, ξεκινάει και λειτουργεί κανονικά. 'Οταν κουμπώσω τον HDD, πριν ξεκινήσουν τα Windows κάνει αναζήτηση για σφάλματα, δοκιμάζει αυτόματη επιδιόρθωση και καταλήγουμε εδώ:

7 Easy Ways to Fix Srttrail.txt BSOD Error in Windows 11

Δημοσ.

Τα win βλέπουν ενοποιημένο εσωτερικά τον αποθηκευτικό χώρο αν έκανες install με όλους τους σκληρούς επανω την πάτησες άσχετα αν έκανες εγκατάσταση στο c έχει περάσει  data εγκαταστασης σε ότι δίσκο είχες επανω εσωτερικά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Crybal είπε

Μηπως παει να μπουταρει απο τον ΗDD?

Χμμμ.. Καλή σκέψη..Θα δοκιμάσω απο τις ρυθμίσεις του Bios και θα επανέλθω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Christos_Ar είπε

Crybal, αυτό ήταν το πρόβλημα! Σ ευχαριστώ πολύ!!

Εγώ νόμιζα ότι αυτός ήταν ο στόχος σου 😅😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...