Christos_Ar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα αναβάθμισης dekstop. Συγκεκριμένα, άλλαξα την motherboard απο AS Rock A320m σε Gigabyte Β550m και έβαλα άλλη μία SSD M2 (κράτησα την pallit 1070ti, τον Ryzen 3600 και το τροφοδοτικό 550w που είχα). Το θέμα μου είναι ότι τα Windows ανοίγουν με τις δυο SSD κανονικά, αλλά μόλις συνδέσω τον -7 ετών- HHD μου, παίρνω σαν error το system32 logfiles srt srttrail.txt (ο HHD δουλεύει κανονικά στο παλιό desktop). Δοκίμασα με command promt, αλλά τίποτα, έχει κανείς άλλος κάποια παρόμοια εμπειρεία / λύση? Ευχαριστώ
Zulualert Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 https://www.diskinternals.com/partition-recovery/srttrail-txt/
Christos_Ar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Crybal είπε Ο δισκος ειναι εξωτερικος ή εσωτερικός? Εσωτερικός
Crybal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Για να καταλάβω...εχει τους 2 ssd ,συνδεεις και τον HDD και ξεκινας το pc.Πετάει μπλε οθονη πριν μπει στα windows ή μετά?
manolis940 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Christos_Ar είπε Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα αναβάθμισης dekstop. Συγκεκριμένα, άλλαξα την motherboard απο AS Rock A320m σε Gigabyte Β550m και έβαλα άλλη μία SSD M2 (κράτησα την pallit 1070ti, τον Ryzen 3600 και το τροφοδοτικό 550w που είχα). Το θέμα μου είναι ότι τα Windows ανοίγουν με τις δυο SSD κανονικά, αλλά μόλις συνδέσω τον -7 ετών- HHD μου, παίρνω σαν error το system32 logfiles srt srttrail.txt (ο HHD δουλεύει κανονικά στο παλιό desktop). Δοκίμασα με command promt, αλλά τίποτα, έχει κανείς άλλος κάποια παρόμοια εμπειρεία / λύση? Ευχαριστώ Ειδικά με windows δεν γίνεται να κουμπώσεις τον δίσκο σε άλλο PC και να λειτουργεί. Πρέπει να κάνεις format. Καμιά φορά γίνεται αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από manolis940
Christos_Ar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Crybal είπε Για να καταλάβω...εχει τους 2 ssd ,συνδεεις και τον HDD και ξεκινας το pc.Πετάει μπλε οθονη πριν μπει στα windows ή μετά? Μόνο με τους 2 ssd, ξεκινάει και λειτουργεί κανονικά. 'Οταν κουμπώσω τον HDD, πριν ξεκινήσουν τα Windows κάνει αναζήτηση για σφάλματα, δοκιμάζει αυτόματη επιδιόρθωση και καταλήγουμε εδώ:
Aris_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Τα win βλέπουν ενοποιημένο εσωτερικά τον αποθηκευτικό χώρο αν έκανες install με όλους τους σκληρούς επανω την πάτησες άσχετα αν έκανες εγκατάσταση στο c έχει περάσει data εγκαταστασης σε ότι δίσκο είχες επανω εσωτερικά
Λύση Crybal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μηπως παει να μπουταρει απο τον ΗDD?
Christos_Ar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Crybal είπε Μηπως παει να μπουταρει απο τον ΗDD? Χμμμ.. Καλή σκέψη..Θα δοκιμάσω απο τις ρυθμίσεις του Bios και θα επανέλθω
Christos_Ar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Crybal είπε Μηπως παει να μπουταρει απο τον ΗDD? Crybal, αυτό ήταν το πρόβλημα! Σ ευχαριστώ πολύ!! 1
manolis940 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Christos_Ar είπε Crybal, αυτό ήταν το πρόβλημα! Σ ευχαριστώ πολύ!! Εγώ νόμιζα ότι αυτός ήταν ο στόχος σου 😅😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα