dimitris_dimos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, Doc_Chaos_81 είπε Σε πόση ώρα σου δείχνει στο cash back ποσά παίρνεις ;; Αυτό θέλω να δω κι εγώ γιατί δεν έχω λάβει κάτι. 1 ώρα πριν, korgan είπε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καντε confirmation to email σας αλλιως δε θα σας κανουν cashback. Aν εχεις αγορασει ηδη nord και το κανεις confirm μετα δεν υπαρχει προβλημα εννοείς στο Topcashback? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Περίπου τρία τέταρτα απο την αγορά, εμφανίστηκε στο λογαριασμό. 49.28€ σε 7 εβδομάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korgan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε εννοείς στο Topcashback? Ναι, το λεει στο email που σου στελνουν για επιβεβαιωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Ναι ήρθε και σε μένα 74,13 μια ώρα μετά όπως είπε και ο φίλος πριν. Σε 7 εβδομάδες cash back Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις είδα κι εγώ επιστροφή 74,13 από 80,73 που πλήρωσα με χωρα 0 φόρου . Τώρα πως θα ξέρει το topcashback τα στοιχεία της κάρτας μου αφού πλήρωσα από την ιστοσελίδα του nord για να μου δώσει τα χρήματα πίσω . sorry αν έχουν ερωτηθεί ξανά Και τελικά είναι 92% cash back αν δεν έχω χάσει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pareisaktos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Με visa ελληνικής τράπεζας πληρώνετε κανονικά; η με revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Ακριβώς το ίδιο και εδώ: 10 λεπτά πριν, pareisaktos είπε Με visa ελληνικής τράπεζας πληρώνετε κανονικά; η με revolut? Με Payzy εγώ να πάρω και 1% από εκει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, pareisaktos είπε Με visa ελληνικής τράπεζας πληρώνετε κανονικά; η με revolut? Εγώ revolut 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korgan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Doc_Chaos_81 είπε Μόλις είδα κι εγώ επιστροφή 74,13 από 80,73 που πλήρωσα με χωρα 0 φόρου . Τώρα πως θα ξέρει το topcashback τα στοιχεία της κάρτας μου αφού πλήρωσα από την ιστοσελίδα του nord για να μου δώσει τα χρήματα πίσω . sorry αν έχουν ερωτηθεί ξανά Και τελικά είναι 92% cash back αν δεν έχω χάσει κάτι Να υποθεσω οτι συνεννοούνται με την nord και η nord σου στελνει τα χρηματα σου πισω. Αλλιως τα πραγματα γινονται πολυ υποπτα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pareisaktos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40% επιστροφή βλέπω πλέον; το χάσαμε μέχρι να φορτώσω τη revolut; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από pareisaktos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Doc_Chaos_81 είπε Μόλις είδα κι εγώ επιστροφή 74,13 από 80,73 που πλήρωσα με χωρα 0 φόρου . Τώρα πως θα ξέρει το topcashback τα στοιχεία της κάρτας μου αφού πλήρωσα από την ιστοσελίδα του nord για να μου δώσει τα χρήματα πίσω . sorry αν έχουν ερωτηθεί ξανά Και τελικά είναι 92% cash back αν δεν έχω χάσει κάτι Kostenlose Auszahlungen über SEPA und PayPal Βάσει αυτού, φαντάζομαι θα μας ζητήσει κάποιο IBAN ή Paypal λογαριασμό για να βάλει τα χρήματα. Εικάζω, δεν έχω κανει ξανά τη διαδικασία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Εμένα μου βγάζει 40% cashback στο topcashback. Έληξε η προσφορά ή κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zan.kostas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, alex0 είπε Εμένα μου βγάζει 40% cashback στο topcashback. Έληξε η προσφορά ή κάνω κάτι λάθος; Και εμένα το ίδιο. Μάλλον μας πήραν πρέφα μάγκες. Δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikirikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο topcashback.co.uk η επιστροφή 90% για το Surfshark VPN ή στο topcashback.com το CyberGhostVPN με επιστροφή 95%, είναι καλές περιπτώσεις ? Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από kikirikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το Surfshark είναι μία πολύ μέτρια λύση, αλλά σχετικά καλό για mid-range. Το CyberGhost από την άλλη (αν και δεν το έχω δοκιμάσει) είναι από τα κορυφαία μαζί με το NordVPN και το ExpressVPN. Και εγώ το βρήκα στο .com για το CyberGhost και ήθελα να το προχωρήσω, αλλά ενώ γράφει ότι η προσφορά είναι για το 3ετές +2 μήνες, δεν υπάρχει πλέον αυτό το πακέτο. Υπάρχει μέχρι 2 έτη + 3μήνες. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα δουλέψει το cash back ή θα φάμε άκυρο επειδή θεωρείται άλλο πακέτο; Επίσης έχει κάποια διαφορά για εμάς αν είναι .de, .co.uk ή .com? -- Επίσης αν θέλει κάποιος mid-range VPN, υπάρχει στο co.uk το IVACY με επιστροφή 126% !! Δεν ξέρω πως γίνεται να δίνουν cash back μεγαλύτερο από 100%, αλλά αφού λέτε ότι το topcashback είναι αξιόπιστο, θα ισχύει Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από alex0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα