laxanoulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας. Είμαι σε αναζήτηση συσκευής εδώ και λίγο καιρό γιατί η τωρινή μου συσκευή(Poco F1) έχει αρχίσει να μου εμφανίζει θεματακια. Burn-in στην οθόνη, μπαταρία ξεφορτίζει γρήγορα, κολλήματα σε φυσικά κουμπιά αλλά και ολόκληρης της συσκευής. Το έχω και 5 χρόνια πλέον. Αυτά που θέλω από ένα κινητό είναι πολύ καλή οθόνη και πολύ καλή κάμερα. Το κινητό το χρησιμοποιώ για social, web browsing, YouTube και φωτογραφίες/βίντεο. Ιδανικά θα ήθελα να αγοράσω κινητό από τα γνωστά καταστήματα/αλυσίδες για να υπάρχει σωστή εγγύηση. Μπορώ να δώσω μέχρι και ~900-1000€. ΥΓ. Να περιμένω μήπως BF ή να προχωρήσω και τώρα σε αγορά? Πέρυσι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο σε προσφορές σε κινητά στο BF.
aces Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) high-end Galaxy S23 Ultra iPhone 14 Pro Max σε midrange OnePlus Nord 3 Galaxy A54 iPhone 13 BlackFriday δεν παιζουν σοβαρες εκπτωσεις τα τοπ κινητα ισως σε midrange παιξει κατι......απο εκπτωση.....Αν θες καλες τιμες πας απλά BestPrice αν θες αλυσιδες δυσκολα θα πεσουν πολυ οι τιμες. Βγαινει σειρα Galaxy S24 Φεβ '24 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από aces
laxanoulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, aces είπε high-end Galaxy S23 Ultra iPhone 14 Pro Max σε midrange OnePlus Nord 3 Galaxy A54 iPhone 13 BlackFriday δεν παιζουν σοβαρες εκπτωσεις τα τοπ κινητα ισως σε midrange παιξει κατι......απο εκπτωση.....Αν θες καλες τιμες πας απλά BestPrice αν θες αλυσιδες δυσκολα θα πεσουν πολυ οι τιμες. Βγαινει σειρα Galaxy S24 Φεβ '24 S23 Ultra, 14 Pro Max και 15 Pro τα βλέπω καιρό αλλά είναι πάνω από το budget μου. Τα mid range μου φαίνονται όχι και τόσο καλές επιλογές. Ίσως είναι η ιδέα μου αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο αλλά πλέον δυστυχώς με λιγότερα λεφτά δεν παίρνεις κάτι αρκετά καλό, όπως ήταν το F1 μου πριν 5 χρόνια. Top specs με τιμή χώμα. Όσο για το περίμενε, έχω φύγει από αυτό το τρυπακι. Κάθε μέρα βγαίνουν νέα κινητά με ελάχιστες διαφορές. Δεν έχω σκοπό να περιμένω...
aces Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Όσο για το περίμενε, έχω φύγει από αυτό το τρυπακι. Κάθε μέρα βγαίνουν νέα κινητά με ελάχιστες διαφορές. Δεν έχω σκοπό να περιμένω... το περιμενε ειναι και παγίδα αφου οι διαφορες σε οσα βγαινουν ειναι οντως minimal....σε ολους τους κατασκευαστες . Το s23u θα πεσει με ανακοινωση των s24 Κανα 80ε εκτιμηση...... Το 14pm επεσε ηδη κ στις αλυσιδες επεσε κ βεβαια οτι εχει μεινει στοκ αφου η προηγ.pro σειρα αποσυρεται σε iPhone κ μενουν μονο τα απλά 13/14 κλπ
laxanoulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, aces είπε το περιμενε ειναι και παγίδα αφου οι διαφορες σε οσα βγαινουν ειναι οντως minimal....σε ολους τους κατασκευαστες . Το s23u θα πεσει με ανακοινωση των s24 Κανα 80ε εκτιμηση...... Το 14pm επεσε ηδη κ στις αλυσιδες επεσε κ βεβαια οτι εχει μεινει στοκ αφου η προηγ.pro σειρα αποσυρεται σε iPhone κ μενουν μονο τα απλά 13/14 κλπ Τα 80€ σίγουρα δεν θα κάνουν διάφορα... Τουλάχιστον για εμένα προσωπικά. Τώρα η ερώτηση είναι 14 Pro Max είναι καλή επιλογή το 2023 προς 2024? Και επίσης, να μείνω σε Android ή να πάω για πρώτη φορά σε iOS?
aces Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, laxanoulis είπε Τα 80€ σίγουρα δεν θα κάνουν διάφορα... Τουλάχιστον για εμένα προσωπικά. Τώρα η ερώτηση είναι 14 Pro Max είναι καλή επιλογή το 2023 προς 2024? Και επίσης, να μείνω σε Android ή να πάω για πρώτη φορά σε iOS? Ειναι αλλο λειτουργικο - καποια πραγματα ειναι διαφορετικα εντελως. Το 14 εχει πολλα χρονια ακομα ενημερωσεις μια 5ετια αφου περσυ βγηκε οπως και το 13 απλο ή pro εχει μια 4ετια. Aν θες iOS η σωστη συμβουλη ειναι να πας σε κατι οικονομικοτερο 12 (οχι μινι) για κανα 6μηνο μόνο να το δεις/δοκιμασεις αρκετα οχι 1 βδομαδα κ μετα πας για ακριβη αγορα ή αν δεν σου κανει το λειτουργικό το δινεις κ επιστρεφεις σε android.
laxanoulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, aces είπε Ειναι αλλο λειτουργικο - καποια πραγματα ειναι διαφορετικα εντελως. Το 14 εχει πολλα χρονια ακομα ενημερωσεις μια 5ετια αφου περσυ βγηκε οπως και το 13 απλο ή pro εχει μια 4ετια. Aν θες iOS η σωστη συμβουλη ειναι να πας σε κατι οικονομικοτερο 12 (οχι μινι) για κανα 6μηνο μόνο να το δεις/δοκιμασεις αρκετα οχι 1 βδομαδα κ μετα πας για ακριβη αγορα ή αν δεν σου κανει το λειτουργικό το δινεις κ επιστρεφεις σε android. Εάν πάρω κινητό θα πάρω μια και έξω γιατί θα αγοραστεί με 39α και θα μπει σε δόσεις. Άρα έχω μια και μόνο "ευκαιρία". ΧΑΧΑΧΑ
Mixalisrou69 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Πάντως και το poco f5 λένε πολυ καλά λόγια με πολυ ισχυρό επεξεργαστή. Θεωρώ πως βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με το f4.
Fotia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Αν είναι να δώσει κανείς αρκετά χρήματα για κινητό ,κοιτά και την υποστήριξη ,service ,λογισμικό κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα