dionisis1960a Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΄Εχω ένα ΟΠΕΛ InsigniaΤούρμπο 1600. Από το Τ που βρίσκεται δίπλα στον χονδρό σωλήνα που πάει στην πεταλούδα και διακλαδίζει σωλήνες με ψυκτικό υγρό είχα μια διαρροή (είχε σπάσει λίγο το κάτω μέρος του Τ που συνδέεται με ένα σωληνάκι λεπτό που πάει προς τη μηχανή, έχω φωτό και το Τ είναι κοκκινωπό από το υγρό), δεν ξέρω πόσον καιρό. Ημουν εκτός Αθηνών και μου έβγαλε μήνυμα ότι το ψυκτικό υγρό είναι χαμηλό και να συμπληρώσω. Δεν μπόρεσα να καταλάβω από πού ήταν διαρροή γιατί ήταν σκοτεινά αλλά η δεξαμενή ήταν άδεια. Έβαλα μισο μπουκάλι κόκκινο αντιψυκτικό που είχα μαζί μου και έκανα καμιά δεκαρια χιλιόμετρα μεχρι να πάω σε ένα εξοχικό που έχω. Η θερμοκρασία ήταν σταθερή στους 90, οπότε υπέθεσα ότι αρκούσε η ποσότητα για λίγο. Την άλλη μέρα είδα από πού έχανε και το επισκέυασα μόνος μου με ένα λάστιχο βενζίνης που βρήκα και σφικτήρες. Και γέμισα και τη δεξαμενή με απιονισμένο νερό μέχρι τη ραφή στη μέση. Η μηχανή φαίνεται να λειτουργεί εντάξει αλλά η απορία μου είναι ότι το μήνυμα εξακολουθεί να υπάρχει (το ψυκτικό υγρό είναι χαμηλό κλπ), δεν θα έπρεπε να εξαφανιστεί; Επίσης αφού γέμισα τη δεξαμενή και άναψα τη μηχανή για 10 λεπτά στο ρελαντί μέχρι να φτάσει τους 90 βαθμούς, το άφησα άλλα 5 λεπτά αναμμένο και παρατηρούσα τη μηχανή, δεν έβλεπα να γυρίζει ο ανεμιστήρας που φαίνεται πάνω στο ψυγείο. Υπάρχει και άλλος ανεμιστήρας πιο μέσα; Ξέρω ότι έχει 2 ψυγεία. Δεν το άφησα περισσότερο μήπως υπάρχει πρόβλημα. Πάντως η θερμοκρασία παραμένει σταθερή στους 90. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει θέμα υπεθέρμανσης; Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι η μηχανή; Δεν το μετακίνησα ακόμη. https://drive.google.com/file/d/1utIxxmsy9juvALRPyyxhDw4e0_wmX-wT/view?usp=sharing Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από dionisis1960a
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 κάνε επικόλληση το κείμενο που αντέγραψες χωρίς μορφοποίηση μιας και δε διαβάζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα