fagoura Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, demmian είπε Επειδή μένω εξωτερικό πλεον , συνήθως ψωνίζω απο αμαζον, που δε νομίζω να υπάρχει πωλητής με καλύτερη πολιτική εγγύησης.. Σε αντίστοιχη αλυσίδα πάντως εδώ, το συγκεκριμένο bundle βγαίνει 700€.. Ααα, οκ, για εξωτερικο, σαφως κοιτας την εγγυηση εκει πρωτα και σαφως αμαζον ειναι το καλυτερο σε καθε περιπτωση, καταλαβαινω βεβαια, η τιμη προσφορας σε τραβηξε εδω. Μαλλον να περιμενεις καποια καλυτερη προσφορα στο εξωτερικο, αργα η γρηγορα κατι θα φανει. 1
asimas6483 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Να σας κανω μια ερωτηση… εχω ενεργη ps plus μεχρι 21 μαρτιου του 24 κ πηρα το ps 5 με την διετη ps premium…. Αν βαλω τωρα τον κωδικο θα επεκταθει αλλα δυο χρονια μετα τον μαρτιο η θα γινει απο τωρα premium για δυο χρονια με την σημερινη ημερομηνια κ θα χασω ενα τετραμηνο απο την essentials?
SabotazNic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, asimas6483 είπε Να σας κανω μια ερωτηση… εχω ενεργη ps plus μεχρι 21 μαρτιου του 24 κ πηρα το ps 5 με την διετη ps premium…. Αν βαλω τωρα τον κωδικο θα επεκταθει αλλα δυο χρονια μετα τον μαρτιο η θα γινει απο τωρα premium για δυο χρονια με την σημερινη ημερομηνια κ θα χασω ενα τετραμηνο απο την essentials? Μπορείς να βάλεις τον κωδικό και να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα να δεις τι θα σου γράψει. Τουλάχιστον από browser σου λέει σε 2η φάση πχ το game που κάνεις redeem, το ποσό του wallet μετά την προσθήκη κτλ.
asimas6483 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορείς να βάλεις τον κωδικό και να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα να δεις τι θα σου γράψει. Τουλάχιστον από browser σου λέει σε 2η φάση πχ το game που κάνεις redeem, το ποσό του wallet μετά την προσθήκη κτλ. Τλκ εκανα χτες την προσφορα π εδινε για το υπολοιπο κ ετσι εκανα επεκταση κ μετα εβαλα την διετη επεκταση… σε ευχαριστω πολυ παντως για την ενημερωση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα