Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, navigatoras είπε

Είμαι ένα τσακ να την κοπανήσω απο την Νοβα, βάσει συμβολαίου το πρόστιμο θα είναι γελοίο, περί τα 10 ευρώ.

Με ενδιαφέρει το 100ρι πακέτο με απεριόριστα σταθερά και όσο περισσότερο κινητα +κωδικοί VOIP για το τηλ κεντρο μου.

Επίσης, έχουμε 4 καρτοκινητά στην COSMOTE, τα τρια στο ονομα μου και ένα στο όνομα της κυρίας.

Τι μπορώ να πετύχω πηγαίνοντας στον Κοσμοτε;

Θεωρητικά για τα κινητά, απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 3gb κάθε μήνα ή συνδυασμός των παραπάνω με 10€ 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω Cosmote και λήγει σε 20 μέρες, κάλεσα για ανανέωση με την ιδια τιμή και τα 10€ στα κινητά αλλα μου λένε οτι δεν γνωρίζουν κάτι για το δεύτερο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Έχω Cosmote και λήγει σε 20 μέρες, κάλεσα για ανανέωση με την ιδια τιμή και τα 10€ στα κινητά αλλα μου λένε οτι δεν γνωρίζουν κάτι για το δεύτερο.

Συμβόλαιο; Πρέπει να τους πεις ότι ενδιαφέρεσαι για καρτοκινητό. Σαν παιδάκια 

Δημοσ.
3 minutes ago, soul_d said:

Συμβόλαιο; Πρέπει να τους πεις ότι ενδιαφέρεσαι για καρτοκινητό. Σαν παιδάκια 

Σταθερό έχω μαζί με TV και δίνω 36€, σκέφτηκα να αλλάξω πάροχο μπας και με πάρουν για αντιπροσφορά αλλά είναι ένα ρίσκο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω την προσφορά 28 ευρω και 1000 λεπτα στο κινιτο + 10 ευρω καρτα.. 

Τωρα αυτο το δεκάρικο με ανανέωση περνω τπτ πόντους στο box? Η γίνεται να το μεταφέρω καπου αλλου? Γτ με 1000 λεπτα είμαι οκ και δε σκευτηκα να του πω να ρίξουν το παγιο αντι του δεκάρικου..

Ευχαριστώ.. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Εχω την προσφορά 28 ευρω και 1000 λεπτα στο κινιτο + 10 ευρω καρτα.. 

Τωρα αυτο το δεκάρικο με ανανέωση περνω τπτ πόντους στο box? Η γίνεται να το μεταφέρω καπου αλλου? Γτ με 1000 λεπτα είμαι οκ και δε σκευτηκα να του πω να ρίξουν το παγιο αντι του δεκάρικου..

Ευχαριστώ.. 

μπορεις να κανεις μεταφορα υπολοιπου σε καρτοκινητο της cosmote ή καρτοσυμβολαιο απλα σε χρεωνει 0.20€ ανα μεταφορα, επισης δεν μετραει σαν ανανεωση υπολοιπου εκει που θα το στειλεις

οχι δεν παιρνεις ποντους box αυτο γινεται μονο αν ανανεωσεις μεσω payzy

• Like 1
Δημοσ.
On 03/11/2023 at 09:23, vdanasto said:

Εάν έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας, είμαι στην ίδια φάση και δεν ξέρω πως να κινηθώ.

Είχα τρεχαματα τις προηγούμενες ημέρες, θα δοκιμάσω σήμερα μπας και γίνει κανα θαύμα 

• Like 1
Δημοσ.

Βγηκε ακρη τελικα με αυτη την προσφορά? Εγω πηρα αλλα οσο κι αν επεμεινα μου ελεγαν οτι συστημικα το μονο που παιζει ειναι 33.90 τα 100mbps και οτι αλλο ειναι για φορητότητα. Ξερει κανενας τι ισχύει. Σκεφτομαι κι εγω μηπως κινηθώ προς voda και ψηθουν να κανουν καμια καλύτερη προσφορα, αλλα είναι οντως ενα ρισκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Kyriazo είπε

Βγηκε ακρη τελικα με αυτη την προσφορά? Εγω πηρα αλλα οσο κι αν επεμεινα μου ελεγαν οτι συστημικα το μονο που παιζει ειναι 33.90 τα 100mbps και οτι αλλο ειναι για φορητότητα. Ξερει κανενας τι ισχύει. Σκεφτομαι κι εγω μηπως κινηθώ προς voda και ψηθουν να κανουν καμια καλύτερη προσφορα, αλλα είναι οντως ενα ρισκο.

Πήρα χθες προσφορά σε φορητότητα σταθερής από vodafone για 23,9 ευρώ/μήνα (24mbps) - 28,9 ευρώ/μήνα (50mbps) με απεριόριστα σταθερά, 8,5 ώρες κινητά και για 2 καρτοκίνητα που άνηκαν ηδη σε αυτούς πίστωση 1000 λεπτα και 10 ευρώ κάθε μήνα για τα 2 χρόνια που ισχύει το συμβόλαιο. 

Για παραπάνω ταχύτητες δεν ρώτησα καθόλου γιατί δεν υποστηρίζονται στην περιοχή μου.

Επεξ/σία από alexmpl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...