papayios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Ιδια περιπτωση ειμαι και εγω . Θελω να φυγω απο nova (ποτε ξανα ...) , πηρα cosmote μηπως μπορεσω να πετυχω καλυτερη τιμη σε vdsl50 η vdsl100 λογω του οτι πρεπει να πληρωσω και πεναλτυ στην nova ( ποτε ξανα ...) αλλα μου δινουν και εμενα λεπτα ομιλιας + 10 ευρω ανα μηνα η 3GB στο καρτοκινητο frog που εχω στα 28.90 + τελη ενεργοποιησης τα οποια θα αφαιρεθουν στον δευτερο λογαριασμο που θα περαστει πιστωση 30κατι ευρω . Αναγκαστικα θα περιμενω μπλακ φραιντει μηπως πετυχω κατι καλυτερο γιατι απο την στιγμη που θα χρειαζεται να βαζω ανα δυο μηνες καρτα ουσιαστικα δεν κερδιζω κατι . 2
soul_d Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, thant είπε Πως τις πήρατε αυτές τις προσφορές; Μήπως έχετε και συμβόλαιο κινητής; Είναι κάτι άλλο; Έχω κάνει 3 τηλέφωνα να ζητήσω μια καλύτερη τιμή από τα 28.90€, και τις τρεις φορές μου έκαναν προσφορά στην ίδια τιμή +10€ στο καρτοκινητό μου κάθε μήνα για 2 χρονια. Δεν λέω ότι είναι κακή η προσφορά, όμως εγώ την βγάζω με 8€ κάθε δυο μηνες. Το πάγιο με ενδιαφέρει να ρίξω λίγο και όχι να πάρω παροχές για το κινητο. 23,62€ για σταθερό 24άρα αρχικά (αργότερα μετατράπηκε σε 50άρα) και 8€ συμβόλαιο κινητής. Το δικό σου πιο φτηνό βγαίνει 😀😀 1 λεπτό πριν, papayios είπε Ιδια περιπτωση ειμαι και εγω . Θελω να φυγω απο nova (ποτε ξανα ...) , πηρα cosmote μηπως μπορεσω να πετυχω καλυτερη τιμη σε vdsl50 η vdsl100 λογω του οτι πρεπει να πληρωσω και πεναλτυ στην nova ( ποτε ξανα ...) αλλα μου δινουν και εμενα λεπτα ομιλιας + 10 ευρω ανα μηνα η 3GB στο καρτοκινητο frog που εχω στα 28.90 + τελη ενεργοποιησης τα οποια θα αφαιρεθουν στον δευτερο λογαριασμο που θα περαστει πιστωση 30κατι ευρω . Αναγκαστικα θα περιμενω μπλακ φραιντει μηπως πετυχω κατι καλυτερο γιατι απο την στιγμη που θα χρειαζεται να βαζω ανα δυο μηνες καρτα ουσιαστικα δεν κερδιζω κατι . Μα είναι πολύ καλή προσφορά και η δική σου, γιατί δεν σε καλύπτει;
papayios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Βαζω ανα δυο μηνες μια καρτα στο frog χωρις ενεργοποιηση πακετου μονο και μονο για να μην ληξει το υπολοιπο . Απο την στιγμη που θα χρειαζεται να συνεχισω να βαζω καρτα δεν κερδιζω κατι . Σε συνδιασμο με τα 140 που ζηταει για πεναλτυ η nova ( ποτε ξανα ...) κοιταγα μηπως πετυχω καλυτερη τιμη στην πενηνταρα εστω .
thant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, soul_d είπε 23,62€ για σταθερό 24άρα αρχικά (αργότερα μετατράπηκε σε 50άρα) και 8€ συμβόλαιο κινητής. Το δικό σου πιο φτηνό βγαίνει 😀😀 Αρα τα 23.62€ ήταν για 24αρα. Με την 50αρα πήγες στα +8€. Εξήγησα παραπάνω οτι δεν με ενδιαφέρουν παροχές σε κινητο. Το πάγιο θελω να ρίξω και οχι να υπογράψω συμβόλαιο κινητής.
soul_d Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, thant είπε Αρα τα 23.62€ ήταν για 24αρα. Με την 50αρα πήγες στα +8€. Εξήγησα παραπάνω οτι δεν με ενδιαφέρουν παροχές σε κινητο. Το πάγιο θελω να ρίξω και οχι να υπογράψω συμβόλαιο κινητής. Δεν πήγα +8. Εξακολουθώ να πληρώνω 23,62€. Απλώς παράλληλα είχα και συμβόλαιο σε κινητό με 8€. Πλέον έκανα φορητότητα 18 λεπτά πριν, papayios είπε Βαζω ανα δυο μηνες μια καρτα στο frog χωρις ενεργοποιηση πακετου μονο και μονο για να μην ληξει το υπολοιπο . Απο την στιγμη που θα χρειαζεται να συνεχισω να βαζω καρτα δεν κερδιζω κατι . Σε συνδιασμο με τα 140 που ζηταει για πεναλτυ η nova ( ποτε ξανα ...) κοιταγα μηπως πετυχω καλυτερη τιμη στην πενηνταρα εστω . Δεν θα σου δίνουν τις παροχές εάν δεν βάζεις κάρτα;
papayios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Απο οτι διαβασα αν δεν βαλεις καρτα θα διαγραφεται το υπολοιπο . Για σιγουρα θα το ρωτησω σε επομενη επικοινωνια που θα εχω με το τμημα προσφορων . Προς το παρον περιμενω την ποτε ξανα να μου δωσουν τελικη απαντηση αν εμμενουν στα 140 για πεναλτυ που αναγραφεται στο συμβολαιο . Αν δεν ηταν το πεναλτυ θα ειχα παει ηδη cosmote ακομα και με 28.90
thant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Στις 20/10/2023 στις 9:48 ΠΜ, skoulas είπε Έχω 3 καρτοκινητά στην cosmote και με ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΥ μου έδωσαν: ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ -VDSL 50Mbps + Απεριόριστα σταθερά και 8:30 ώρες σε κινητά ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ Μπορώ να επιλέξω σε 2 αριθμούς καρτοκινητού -1000λεπτά + 3Gb ή -1000λεπτά + 10euro κάρτα ή -3Gb + 10euro κάρτα Η 10ευρη κάρτα που σου βάζουν σου ανανεώνει την ημερομηνία φραγής;
skoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, thant είπε Η 10ευρη κάρτα που σου βάζουν σου ανανεώνει την ημερομηνία φραγής; Ναι. Φαίνεται ότι ισχύει για έναν μήνα αλλά δεν λήγει... ούτε έρχεται το γνωστό μήνυμα ότι το υπόλοιπο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα... 1
vdanasto Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Στις 1/11/2023 στις 3:32 ΜΜ, 7nisiotis είπε Εφόσον είμαι ήδη στον ΟΤΕ και η μοναδική "προσφορά" από το τρομερό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών από μια με φωνή αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη (κοντεψα να κοιμηθώ γιατί κυριολεκτικά ήταν σαν να μιλούσε κρυφά, ψιθυριστά) στο 13888 είναι 24αρα (μάι @ςς) στα 31.99€ ή 32.99€ δε θυμάμαι ακριβώς/μ (ενώ έχω ήδη VDSL50 από το 2018, πληρώνω πλέον γύρω στα 27/μ~€ και μου λέει "δεν βλέπω να υποστηρίζεται"), αίτηση για "πενιχρή" 100αρα με 34.99€/μ, κατόπιν πρότασης της και "θα δούμε αν υπάρχει υποστήριξη", ενώ της ανέφερα, διεύθυνση, την ύπαρξη νέας FTTH καμπίνας στα 30μ - και τον αριθμό της-, έχουν σκαφτεί καναλακια κλπ όλα αυτα απ τον Μάιο.... "το βλέπω στο πορτοκαλί". Ουσιαστικά διάβαζε ότι να ναι από την σελίδα https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res#searchresults Η αλήθεια είναι ότι πριν τον Μάιο έδειχνε έως 50. Πλέον δε δείχνει τίποτα παρά μόνο από 24αρα έως 1000αρα "πρέπει να διερευνηθεί παραπάνω - καλέστε μας" στην εφαρμογή της Cosmote εμφανίζεται μια "προσφορά" 37.90€ για 300αρα. (με απεριόριστα προς κινητά κλπ, δε με νοιάζει τόσο αυτό,ας ήταν φθηνότερο με λιγότερα λεπτά πχ 120 μια χαρά) Να κάνω μια προσπάθεια να πάρω προσφορές από τα νούμερα παραπάνω ή άδικος κόπος μιας και συνήθως καλύπτουν μόνο μεταφορά από ανταγωνιστικούς παρόχους και επιπροσθέτως έχω καρτοκινητο (cosmote) χωρίς κανένα ενδιαφέρον να το αλλάξω σε καρτοσυμβολαιο ή σκέτο συμβόλαιο; Ή να κάνω επίτηδες κίνηση ενδιαφέροντος από Nova και να περιμένω αντιπροσφορα του Οτε; Εάν έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας, είμαι στην ίδια φάση και δεν ξέρω πως να κινηθώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 44 minutes ago, skoulas said: Ναι. Φαίνεται ότι ισχύει για έναν μήνα αλλά δεν λήγει... 2 μήνες. Μπήκαν 1η Νοεμβρίου και το app λέει για λήξη υπολοίπου στις 31 Δεκεμβρίου. Έχω να βάλω χρήματα από αρχές Ιουλίου στο καρτοκινητό. Ιανουάριο πάλι τώρα που θα αδειάσω τελείως, 15 ευρώ και θα κρατήσουν 5 μήνες. 1 1
skoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Thresh είπε 2 μήνες. Μπήκαν 1η Νοεμβρίου και το app λέει για λήξη υπολοίπου στις 31 Δεκεμβρίου. Έχω να βάλω χρήματα από αρχές Ιουλίου στο καρτοκινητό. Ιανουάριο πάλι τώρα που θα αδειάσω τελείως, 15 ευρώ και θα κρατήσουν 5 μήνες. 1η Δεκεμβρίου θα μπουν ξανά 10euro και θα γράφει λήξη 1η Ιανουαρίου. Έτσι πάει σε εμένα 5-6 μήνες που πήρα την προσφορά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Just now, skoulas said: 1η Δεκεμβρίου θα μπουν ξανά 10euro και θα γράφει λήξη 1η Ιανουαρίου. Έτσι πάει σε εμένα 5-6 μήνες που πήρα την προσφορά. Σε μένα δείχνει 2 μήνες, τα 3GB δώρο δείχνουν 1 μήνα.
skoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Σε μένα δείχνει 2 μήνες, τα 3GB δώρο δείχνουν 1 μήνα. Τα λεπτά και τα Gb ΔΕΝ μεταφέρονται. Έχεις δίκιο είναι για 2 μήνες τα χρήματα εγώ έκανα λάθος. 1
Titos301 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Thresh είπε Σε μένα δείχνει 2 μήνες, τα 3GB δώρο δείχνουν 1 μήνα. 7 ώρες πριν, skoulas είπε Τα λεπτά και τα Gb ΔΕΝ μεταφέρονται. Έχεις δίκιο είναι για 2 μήνες τα χρήματα εγώ έκανα λάθος. επιβεβαιωνω οτι τα λεπτα ή τα GB δεν μεταφερονται αλλα παρα πολυ κακως γιατι εγω το ρωτησα διευκρινιστικα πριν κλεισω συμφωνια και μου ειπαν οτι μεταφερονται....
navigatoras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Είμαι ένα τσακ να την κοπανήσω απο την Νοβα, βάσει συμβολαίου το πρόστιμο θα είναι γελοίο, περί τα 10 ευρώ. Με ενδιαφέρει το 100ρι πακέτο με απεριόριστα σταθερά και όσο περισσότερο κινητα +κωδικοί VOIP για το τηλ κεντρο μου. Επίσης, έχουμε 4 καρτοκινητά στην COSMOTE, τα τρια στο ονομα μου και ένα στο όνομα της κυρίας. Τι μπορώ να πετύχω πηγαίνοντας στον Κοσμοτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα