somt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά η έκδοση πχ iOS 17.0.3 δεν είναι ίδια για κάθε μοντέλο, άσχετα που έχει ακριβώς τον ίδιο αριθμό. Άλλο IPSW κατεβάζεις για κάθε μοντέλο, προσαρμοσμένο πάνω του... 2
atheatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vagosd είπε Το iOS γνωρίζει σε τι συσκευή τρέχει κάθε φορά και τι δυνατότητες φέρει η κάθε μια . Ούτε μπερδεύεται ούτε ψάχνει κάτι . Αν χαλάει κάτι μόνο σε παλιά συσκευή κατά πάσα πιθανότατα δεν «έκατσε» καλά στην υπάρχουσα εγκατάσταση . Με μια καθαρή εγκατάσταση στρώνει τις περισσότερες φορές . The A17 Pro integrates a new Apple-designed six-core GPU, which Apple claims is 20% faster and their biggest redesign in the history of Apple GPUs. Σωστά αυτά που γράφεις αλλά στην θέση σου δεν θα έπαιρνα όρκο ότι το iOS 17 έχει προλάβει να δοκιμαστεί εκτενώς σε όλα τα iPhone που εγκαθιστάτε. Ειδικα όταν έχει φτιαχτεί με γνώμονα την παραπάνω αλλαγή. Νομίζω οτι τα θεματα που βγαίνουν στην επιφάνεια με το iOS 17 , δείχνουν ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Τέλος πάντων οποίος θέλει να πιστεύει ότι το 17 θα είναι καλύτερο από το 16 στο τηλέφωνο του , το βάζει , απλά εγώ δεν θα το ρισκάριζα ακόμα. Φαίνεται ξεκάθαρα για πιο τηλέφωνο έχει φτιαχτεί και ποσό ακόμα ανώριμο είναι.
Chris_BMW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, somt είπε Θα χαρώ να μου πεις πως γίνεται να πατήσω σε μια επαφή και να δω πότε μιλήσαμε εκτός από τις 2 τελευταίες φορές. Στην εφαρμογή του τηλεφώνου σου κρατάει ένα ιστορικό περίπου 20 ημερών ανάλογα βέβαια και πόσες κλήσεις κανείς την μέρα . Π.Χ δες ποιο όνομα έχεις που μιλάς καθημερινά. Αυτό το όνομα λοιπόν υπάρχει και σήμερα πχ και εχθές και πριν τρεις μέρες κτλ κάθε φορά που πατάς πάνω στην ανάλογη ημερομηνία σου δείχνει το ιστορικό εκείνης της μέρας μέχρι τέσσερις φορές έχω δει να υπάρχει δεν θυμάμαι όμως αν την μέρα εκείνη είχα πχ μιλήσει παραπάνω για να δω αν παραλείπει κάποιες . Διορθώνω και ναι κρατάει όλο το ιστορικό αφού έχει όλες τις φορές που έχεις μιλήσει με κάποιον αναλυτικά 1
somt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) φιλε με το συμπάθειο... μια συνολική λίστα κλήσεων θέλω να δω πατώντας απλά σε μια επαφή, όχι να λύσω σταυρολεξο οπως εδώ ή εδώ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από somt
nikosgnr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Το ίδιο και εγώ εν μέρη συμφωνώ με αυτά που γράφεις ΧΩΡΙΣ όμως να έχω αντιμετωπίσει κάποια από αυτά στο 16. Το παράπονο μου με το 14 pro max ήταν η θερμοκρασία (και είναι ακόμα μέχρι να έρθει το 15 pro max ) Στην έκδοση 17.0.3 όπως προανέφερα έχω πρόβλημα στο ότι το τηλέφωνο επανεκκινεί πολλές φορές όταν ανοίγω το Apple Music για κάποιο λόγο και μια φορά μου το έκανε και μέσα στη νύχτα . Στο safari όταν πάω να επιλέξω μια σελίδα στο multitasking δεν ανταποκρίνεται η αφή και η μπαταρία εκτός του ότι από 97 πήγε 94 στο health (οκ ξέρω πως δεν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω ) είναι για κλάματα Μπορώ να δεχθώ απο κάποιον να μου λέει πως δεν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο με εμένα, δε μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ όμως να μου λένε πως είναι όλα τέλεια και δεν υπάρχει θέμα πουθενά και σε τίποτα. Τότε συγγνώμη αλλά κάτι δε καταλαβαίνουν. Τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι ακριβώς αυτό που γράφω και προσπαθώ νσ εξηγήσω. Τα Reboots έχουν να κάνουν με το Optimize Battery απ' ότι φαίνεται BTW. Το Health είναι μια αστεία προσθήκη που δε θα έπρεπε να λαμβάνετε σοβαρά απο κανέναν. Και επειδή και εγώ είμαι με το 14 Pro και τη 17.0.3, θα σου πω πως το είχα πάρει Day 1 (συνεπώς είμαστε στον ένα χρόνο και ένα μήνα) με το συγκεκριμένο είναι στο 100%. 1 ώρα πριν, somt είπε Μην ασχολεισαι, καποιοι απλα εχουν χαμηλα standards Έχει και ελλείψεις το iOS εκτός από bugs, πχ η εφαρμογή για να παιρνεις τηλεφωνο δεν εχει επιλογη να εμφανιζεται η φατσα της επαφής στη λίστα των επαφών. Ή δε μπορείς να δεις ιστορικό κλήσεων σε μια επαφή, σου δείχνει μόνο τις 2 τελευταίες Και η συνεργασία με το macOS σε επίπεδο κλήσεων όταν έχεις 2 sim είναι κλάφτα Το κομμάτι "ελλείψεις" για τα θέλω του καθενός είναι σίγουρα διαφορετικό, αλλά και αυτό εμπλουτίζεται απο (ω! τι πιο σύνηθες) τα Tweaks που εμφανίστηκαν μεσω του JB. Το θέμα μας δεν είναι αυτό εδώ όμως, αλλά να μπορεί να παραδεχθεί κάποιος πως το λειτουργικό -αναμενόμενα- έχει προβλήματα, Bugs κ.ο.κ. Αυτό σαφώς και ίσχυε πάντα στις πρώτες εκδόσεις, αλλά πλέον το κακό έχει παραγίνει ακριβώς για το QC που αναφέρω. Δεν γίνεται π.χ. ένα μήνα τώρα και κάτι να υπάρχει αυτό το αστείο Bug του WiFi, που αν κάνεις Reboot, ή αν κλείσεις τη συσκευή μετά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις να ανοιγοκλείσεις το διακόπτη. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από nikosgnr 1
aces Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Tlykog είπε Συνολικά το iOS προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης ΑΝ δεχτείς τους περιορισμούς του. Αυτός είναι και ο λόγος που πουλάει. Ένας βασικός λόγος είναι η ασφάλεια Καλώς ή κακώς για πολλούς η ασφάλεια είναι πιο σημαντική από κάθε άλλο feature, ειδικά στην πιο προσωποποιημένη συσκευή που υπάρχει σήμερα: το κινητό τηλέφωνο. Θες κι άλλα; Πάμε: 1) έχει γενικότερα πιο smooth εμπειρία από το Android 2) Έχει καλύτερες και πιο γρήγορες αναβαθμίσεις που καλύπτουν ΟΛΑ τα μοντέλα. 3) Είναι πολύ απλό στη χρήση με λιγότερες πιθανότητες ο χρήστης να κάνει κάτι λάθος. 4) Μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία. 5) To Car play δουλεύει καλύτερα από το Android auto, αν και ο Google assistant δουλεύει καλύτερα από τη Siri. 6) To Apple pay δουλεύει καλύτερα και έχει καλύτερη υποστήριξη από το Google pay. 7) Καλύτερη ποιότητα εφαρμογών, λιγότερες διαφημίσεις, καλύτερο privacy γενικότερα. 8) πιο ενοποιημένο οικοσύστημα συσκευών που συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. και άλλα... Εύγε/Συγχαρητήρια για το ποστ ειδικα 1 έως 8 αποτυπώνεται η πλήρης πραγματικότητα η αληθεια ειναι αν ξεπεράσει κανεις τους οποίους περιορισμους στο ios η εμπειρία χρήσης ειναι ασύγκριτα καλύτερη. Και σε διάρκεια (χρονια) οι συσκευες iPad/iPhone κρατάνε περισσότερο κ οι εφαρμογές είναι καλογραμμενες κ από ασφάλεια ειναι κλειστό με απλό μενου για το μέσο χρήστη χωρις διαφημισεις & πολύ παραμετροποίηση. Η apple κάθε χρόνο πουλάει & στην τιμή έμμεσα περιλαμβάνεται κ το λογισμικό/υποστήριξη άσχετα αν δεν φαίνεται πουθενά. Bugs έχουν κ οι άλλοι κατασκευαστές απλά κάθε χρόνο δεν βγαινουν στην επιφάνεια λογω χαμηλης ζητησης. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από aces 1
atheatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Μπορώ να δεχθώ απο κάποιον να μου λέει πως δεν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο με εμένα, δε μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ όμως να μου λένε πως είναι όλα τέλεια και δεν υπάρχει θέμα πουθενά και σε τίποτα. Τότε συγγνώμη αλλά κάτι δε καταλαβαίνουν. Τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι ακριβώς αυτό που γράφω και προσπαθώ νσ εξηγήσω. Τα Reboots έχουν να κάνουν με το Optimize Battery απ' ότι φαίνεται BTW. Το Health είναι μια αστεία προσθήκη που δε θα έπρεπε να λαμβάνετε σοβαρά απο κανέναν. Και επειδή και εγώ είμαι με το 14 Pro και τη 17.0.3, θα σου πω πως το είχα πάρει Day 1 (συνεπώς είμαστε στον ένα χρόνο και ένα μήνα) με το συγκεκριμένο είναι στο 100%. Το κομμάτι "ελλείψεις" για τα θέλω του καθενός είναι σίγουρα διαφορετικό, αλλά και αυτό εμπλουτίζεται απο (ω! τι πιο σύνηθες) τα Tweaks που εμφανίστηκαν μεσω του JB. Το θέμα μας δεν είναι αυτό εδώ όμως, αλλά να μπορεί να παραδεχθεί κάποιος πως το λειτουργικό -αναμενόμενα- έχει προβλήματα, Bugs κ.ο.κ. Αυτό σαφώς και ίσχυε πάντα στις πρώτες εκδόσεις, αλλά πλέον το κακό έχει παραγίνει ακριβώς για το QC που αναφέρω. Δεν γίνεται π.χ. ένα μήνα τώρα και κάτι να υπάρχει αυτό το αστείο Bug του WiFi, που αν κάνεις Reboot, ή αν κλείσεις τη συσκευή μετά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις να ανοιγοκλείσεις το διακόπτη. Καλύτερα να κανείς rollback σε iOS 16. Αν είναι ακόμα δυνατο….
Chris_BMW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, somt είπε φιλε με το συμπάθειο... μια συνολική λίστα κλήσεων θέλω να δω πατώντας απλά σε μια επαφή, όχι να λύσω σταυρολεξο οπως εδώ Τι σταυρόλεξο να λύσεις ! Αυτό που μου δείχνεις το έχει και στο iOS σου είπα μέχρι τέσσερις φορές αν πατήσεις σήμερα πχ σε μια επαφή και δεν έχει προηγηθεί άλλη κλήση στο ενδιάμεσο . Από εκεί και πέρα αν έχει προηγηθεί σου δείχνει το πόσες φορές ΠΡΙΝ προηγηθεί ειχες συνομιλήσει με την επαφή που επέλεξες ! Από εκεί και πέρα διαλέγεις ημερομηνία που θέλεις και πατάς πάνω να δεις το ιστορικό !! Εκτός και αν ήθελες εσυ πατώντας στην επαφή πάνω να έχει από κάτω κατεβατό για 20 μέρες να βγάλεις τα μάτια σου για να βγάλεις άκρη ρε παιδιά οκ απλά για να πείτε κάτι . Έχει αρνητικά να πεις για το iOS άλλο όχι αυτό με το ζόρι . Να μου πεις πως με 8 ram πλέον και οθόνη 6.7 ΔΕΝ μπορώ να έχω δυο εφαρμογές να τρέχουν παράλληλα να το δεχτώ σαν μειονέκτημα αλλά να μου χαρακτηρίζεις σταυρόλεξο αυτό το τόσο απλό ε δεν έχει νόμιμα περαιτέρω συζήτησης .. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Chris_BMW 1
somt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) μαλιστα, την επομενη φορα θα σε ρωτάω τι θεωρώ αρνητικό 8 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Εκτός και αν ήθελες εσυ πατώντας στην επαφή πάνω να έχει από κάτω κατεβατό για 20 μέρες να βγάλεις τα μάτια σου για να βγάλεις άκρη Αυτό ακριβως ηθελα δεν καταλαβαινω γιατι σε μπερδευει τοσο να δεις μια σορταρισμένη λίστα όταν βλεπεις το mail σου μπερδεύεσαι επειδή πάει πίσω μέχρι το 2018 πχ; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από somt
nikosgnr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, atheatos είπε Καλύτερα να κανείς rollback σε iOS 16. Αν είναι ακόμα δυνατο…. Εκτός του οτι πλέον δε γίνεται, έχω και ένα Apple Watch με watchOS 10. Που ήταν και ο βασικός λόγος που έφυγα απο το iOS 16.
atheatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, nikosgnr είπε Εκτός του οτι πλέον δε γίνεται, έχω και ένα Apple Watch με watchOS 10. Που ήταν και ο βασικός λόγος που έφυγα απο το iOS 16. Δυστυχώς δεν το βλέπω το iOS 17 να είναι έτοιμο φέτος. Είναι επικεντρωμένη προς το παρόν να λύσουν τα bugs του νέου iPhone(pro) παρά να ασχοληθούν με την συμβατότητα στα προηγούμενα. Ηταν λάθος που έβγαλαν τα 15 pro , όταν είχα προβλήματα κατά την παραγωγή του νέου τσιπ. Καθυστέρησαν αρκετά να κάνουν τους τελικούς ελέγχους και έκαναν τους αγοραστές beta testers.
Chris_BMW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, somt είπε μαλιστα, την επομενη φορα θα σε ρωτάω τι θεωρώ αρνητικό Αυτό ακριβως ηθελα δεν καταλαβαινω γιατι σε μπερδευει τοσο να δεις μια σορταρισμένη λίστα όταν βλεπεις το mail σου μπερδεύεσαι επειδή πάει πίσω μέχρι το 2018 πχ; Προτιμήσεις είναι αυτά .. Γιαυτο άλλωστε έχεις και android συσκευή εκτός από I phone . Εγώ προτιμώ στις κλήσεις αυτό ακριβώς που έχει το I phone να επιλέγω ημερομηνία και πατώντας πάνω να μου βγαζει το ιστορικό της μέρας αν ποτέ το θελήσω . Μου φαίνεται πιο «νοικοκυρεμένο» όπως άλλωστε θεωρώ πως είναι όλο το iOS 1
somt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 το οτι εχω android από που το συμπέρανες πάλι;
Chris_BMW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, somt είπε το οτι εχω android από που το συμπέρανες πάλι; Από το screenshot ?? 1
somt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 από το google ειναι οι φωτογραφίες... αλλα και να είχα δεν καταλαβαινω που κολλαει τελος παντων, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα