lawlezz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, gamatron said: πως θα λύσουν ένα hardware θέμα με software; απλά είναι πάρα πολύ κακής ποιότητας τα panel. Έτσι λέγατε κ για τις θερμοκρασίες κ έχουν λυθεί δν είναι hardware
warewolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Θα το λύσουν είτε μειώνοντας τη μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης (ώστε να μην επέρχεται γρήγορα το image retention), είτε αυξάνοντας τη συχνότητα εκτέλεσης του compensation cycle όταν σβήνει η οθόνη (για να προλαβαίνει να αντισταθμίσει την τάση στο panel πριν εμφανιστεί το image retention), είτε κάνοντας και τα δύο παραπάνω αν απαιτηθεί. Αν η οθόνη ζεσταίνεται αρκετά (αναφέρθηκαν μεγάλες θερμοκρασίες στο κινητό λόγω του Bionic chipset) τότε δυσχεραίνεται το έργο του compensation cycle, αφού η μεγάλη θερμοκρασία στην οθόνη, δεν επιτρέπει τη σωστή αντιστάθμιση της τάσης χωρίς σφάλματα. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί με τα δύο πρώτα υπογραμμισμένα (αν φταίει η υπερθέρμανση) τότε θα αναγκαστούν να πάρουν μέτρα και για τον επεξεργαστή. Αν και νομίζω πως το πρόβλημα υπερθέρμανσης λύθηκε από όσο ανακοίνωσαν, οπότε το πρόβλημα θα λυθεί αναίμακτα. 2 2
val1990 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Titos301 είπε Samaung ακους; ετσι κανουν οι σοβαρες εταιριες, μονο μας εχει γραψει στα σου Τρολαρεις ετσι δεν εξηγειται αλλιως
AggelosTz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Όταν βγήκε το Xs το πήρα και μέχρι τώρα το χρησιμοποιώ και δεν έβγαλε ποτέ κανένα πρόβλημα κυριολεκτικά. Τώρα που ήμουν έτοιμος για αναβάθμιση μετά από τόσα χρόνια τόσα προβλήματα που άκουσα για τα 15 Pro τελικά κατέληξα στο 14 Pro Max. Το πρόβλημα δεν είναι αν λύνονται με software updates προβλήματα τα οποία δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εξαρχής σε μια τόσο ακριβή συσκευή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχε «ιδέα» για νέο iPhone όποτε έριξαν στην αγορά ένα προϊόν ημιτελές και προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση.
Titos301 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, val1990 είπε Τρολαρεις ετσι δεν εξηγειται αλλιως Καθολου, 2 χρονια τωρα με το ιδιο θεμα εγω και ποσοι αλλοι σε flagship samsung phones και δεν κανει τιποτα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Titos301
DjTony Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Πως θα λυθεί ένα πρόβλημα hardware που έως τώρα σε όλα τα κινητά θέλει αλλαγή οθόνης, με ένα απλό firmware update?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, DjTony είπε Πως θα λυθεί ένα πρόβλημα hardware που έως τώρα σε όλα τα κινητά θέλει αλλαγή οθόνης, με ένα απλό firmware update? …διαβάζοντας το αρχικό άρθρο. 5 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, mitch.dask είπε Παρακαλω να μας ενημερωνεις μελλοντικα για οποια μεγαλη αγορα σκοπευεις να κανεις. Πληροφοριακα, μη παει ο νους σου πουθενα 😃 Έλεγα επειδή θα γίνω 40 σε λίγο καιρό να πάρω κάνω την υπερβολή συνήθως παίρνω κξνητα μέχρι 500-600 ευρώ
lazaros1312 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, Tlykog είπε Αν εννοείς την εποχή που τα κινητά έμοιαζαν με ασυρμάτους, θα σου απαντήσω ότι ούτε τότε δεν ίσχυε. Εμφάνιζαν θέματα τα οποία λύνονταν μόνο από το επίσημο service και οι νεότερες παρτίδες έφεραν ενημερωμένο firmware με λυμένα προβλήματα. Απλά δε μπορούσες να κανείς εσυ την αναβάθμιση. Επειδή η ζήτηση ήταν μειωμένη, άρα και η παραγωγή, σπάνια τα αντιμετώπιζαν οι χρήστες, λόγω του ότι ήμασταν Ελλάδα και δεν παίρναμε τις πρώτες παρτίδες. Όποτε πίστευες ότι δεν έχουν πρόβλημα, γιατί η κατασκευή ήταν απλή και τα προβλήμα λιγότερα. Πάντα, όμως, υπήρχαν. Το πρώτο μου κινητό το αγόρασα το 1997. Αυτό: https://www.gsmarena.com/ericsson_gf_788-109.php Είχαν θέματα οι πρώτες παρτίδες ακόμα και τότε. Οπότε για εσένα κινητά όπως Sony ericsson w20i η f305 ήταν ασυρματη? 8 ώρες πριν, AtiX είπε δεν είναι το ίδιο μια συσκευή που έχει να κάνει μόνο μια δουλειά να συγκρίνεται με μια άλλη που κάνει εκατό… πόσα προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει μια συσκευή που απλά πέρνει τηλεφωνο και έχει οθόνη μιας γραμμής των δέκα ψηφίων? Τώρα και για την πιο σύγχρονη εποχή των, όλα τα κινητά με την κυκλοφορία τους παρουσιάζουν μικροπροβλήματα που συνήθως λύνονται με τα από update… Πιστεύω ότι για τους παραπάνω λόγους φίλε μου, απλά έχεις εκλογικεύσει τα παλαιότερα κινητά όπως θα γίνει και με τα φετινά μετά από λίγα χρόνια… Δεν αναφέρομαι σε προ Χριστού κινητά, για εποχές sony ericsson walkman και nokia αναφέρομαι 2002-2011 αν δεν κάνω λάθος
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, chris_g92 είπε Βρε άσε το πλευρό το δικό μου. Στο κομμάτι του software σε τι είναι καλύτερη από ένα pixel αυτή τη στιγμή? Επειδή δούλεψα το 14 pro και pixel 7 pro για ένα μικρό διάστημα. Στο κομμάτι του software επιμένω δεν είχε κανένα απολύτως πλεονέκτημα σε τίποτα. Μπορώ να.σου πω ότι ίσως στο pixel σε καθημερινή χρήση είχα καλύτερο experience. Εσύ τα δοκίμασες ? Εγώ τα δοκίμασα και τα 2 και αυτή την γνώμη έχω. Ευτυχώς όλοι γνωρίζουμε τις διαφορές. Ωστόσο επειδή κάποιος μπορεί να πέσει θύμα της παραπληροφόρησης σου να αναφέρουμε ότι τα αγαπημένα σου pixel δεν υποστηρίζουν 5G, WiFi-Calling, VoLTE σε πολλές χώρες μια εκ των οποίων και η ελλάδα. Είναι καθαρά θέμα τύχης αν δουλέψουν πράγματα στην συσκευή σε αντίθεση με το iOS που δουλεύουν όλα ρολόι. Να πούμε επίσης ότι σε κάθε μηνιαίο update χρειάζεται τουλάχιστον 45 με 60 λεπτα για να το εγκαταστήσει.. Συγκρινεις ένα φτηνιάρικο σε υλικά κινητό (pixels) με ότι πιο premium υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό (iphone) όλα είναι θέμα κρίσης και επιλογής
AtiX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lazaros1312 είπε Δεν αναφέρομαι σε προ Χριστού κινητά, για εποχές sony ericsson walkman και nokia αναφέρομαι 2002-2011 αν δεν κάνω λάθος Το ότι παίζανε mp3 και βγάζανε φωτογραφίες νομίζεις ότι κάνανε περισσότερα πράγματα από τα παλιότερα κινητά? Ακόμα θυμάμαι την ταλαιπωρία που τράβηξα όταν αγόρασα το K750 με το Bluetooth και την αποστολή αρχείων από την κάρτα μνήμης και την άρνηση του να συνεργαστεί με κάποια ασυρματα ακουστικά… 50 λεπτά πριν, Rubble είπε Ευτυχώς όλοι γνωρίζουμε τις διαφορές. Ωστόσο επειδή κάποιος μπορεί να πέσει θύμα της παραπληροφόρησης σου να αναφέρουμε ότι τα αγαπημένα σου pixel δεν υποστηρίζουν 5G, WiFi-Calling, VoLTE σε πολλές χώρες μια εκ των οποίων και η ελλάδα. Είναι καθαρά θέμα τύχης αν δουλέψουν πράγματα στην συσκευή σε αντίθεση με το iOS που δουλεύουν όλα ρολόι. Να πούμε επίσης ότι σε κάθε μηνιαίο update χρειάζεται τουλάχιστον 45 με 60 λεπτα για να το εγκαταστήσει.. Συγκρινεις ένα φτηνιάρικο σε υλικά κινητό (pixels) με ότι πιο premium υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό (iphone) όλα είναι θέμα κρίσης και επιλογής Το Pixel μια χαρά κινητό είναι φίλε μου και τις ελλείψεις που αναφέρεις είναι όλες λόγω παροχών… το θέμα είναι ότι και αυτά παρουσιάζουν “προβλήματα” όπως κάθε κινητό που λύνονται μετά από λίγα updates… Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από AtiX 2
chris_g92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Rubble said: Ευτυχώς όλοι γνωρίζουμε τις διαφορές. Ωστόσο επειδή κάποιος μπορεί να πέσει θύμα της παραπληροφόρησης σου να αναφέρουμε ότι τα αγαπημένα σου pixel δεν υποστηρίζουν 5G, WiFi-Calling, VoLTE σε πολλές χώρες μια εκ των οποίων και η ελλάδα. Είναι καθαρά θέμα τύχης αν δουλέψουν πράγματα στην συσκευή σε αντίθεση με το iOS που δουλεύουν όλα ρολόι. Να πούμε επίσης ότι σε κάθε μηνιαίο update χρειάζεται τουλάχιστον 45 με 60 λεπτα για να το εγκαταστήσει.. Συγκρινεις ένα φτηνιάρικο σε υλικά κινητό (pixels) με ότι πιο premium υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό (iphone) όλα είναι θέμα κρίσης και επιλογής Αρχικά για το 5g κτλ, αφορά την ελλάδα. Το ότι στην Ελλάδα δεν λειτουργεί το 5g δεν το κάνει κακή συσκευή γενικά, το κάνει κακή συσκευή για την Ελλάδα. Επίσης μίλησα για το λειτουργικό και καθαρά για αυτό. Αν το πάμε στο hardware ναι και καλύτερο chip έχει και καλύτερο βίντεο και καλύτερη ποίοτητα κατασκευής έχει το iphone. Συνολικά είναι καλύτερη συσκεύη πχ το iphone 14 pro max σε σχέση με pixel. Απλά το πλεονέκτημα που είχε στο os πλέον δεν το έχει. Αυτή ειναι η άποψη που έχω μετά απο δοκιμές που έκανα και για αυτό μίλησα καθάρα και μόνο για το os.
Tlykog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lazaros1312 είπε Οπότε για εσένα κινητά όπως Sony ericsson w20i η f305 ήταν ασυρματη? Δεν αναφέρομαι σε προ Χριστού κινητά, για εποχές sony ericsson walkman και nokia αναφέρομαι 2002-2011 αν δεν κάνω λάθος Όχι και αυτά είχαν ακριβώς τα ίδια θέματα. Προσωπικά έχω πάει ένα σωρό Nokia περιόδου 2000 (nokia 7650) έως 2009, όπου πήγα και το τελευταίο Symbian Nokia που έχω αγοράσει στη ζωή μου, αυτό: https://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php για αναβάθμιση λογισμικού σε Nokia care. Όλα είχαν θεματάκια. Άλλο κολλούσε, σε άλλο καταναλωνε μπαταρία χωρίς λόγο, άλλο είχε θέμα με την κάμερα, άλλο δεν άνοιγε κάποιες εφαρμογές κ.α. Σχεδόν πάντα λύνονταν με αναβάθμιση λειτουργικού από την εταιρεία. Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω τί εννοείς όταν μιλάς για w20i και f305. Το w20i βρίσκεται χωμένο στο σπίτι σε κάποιο συρτάρι. Το έλεγαν και Zylo. Μια χαρά αναβαθμίσεις του είχα κάνει στο service. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Tlykog
Dimitris_1981 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lazaros1312 είπε Οπότε για εσένα κινητά όπως Sony ericsson w20i η f305 ήταν ασυρματη? Τι μου θύμησες τώρα.... ericsson t28 δωρεάν με απλή σύνδεση. Είχε πρόβλημα με το πορτάκι που χάλαγε το κουμπί. Είχα αλλάξει 3 συσκευές δωρεάν και εγώ και ένας φίλος μου που είχαμε το ίδιο. Λίγο ακόμα και θα μου πληρώνανε και το εισιτήριο για τον ηλεκτρικό. Η αλλαγή γινόταν σε 5 λεπτά χωρίς μα και μου. Κάθε χρόνο όποια συσκευή θέλαμε δωρεάν και σέρβις όπως όφειλε να είναι.... Σχετικά με το iPhone 15 pro δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο από τα προβλήματα που έχουν ακουστεί. Ίσως γιατί δεν το λιώνω. Ακόμα και την μπαταρία δε το έχω καταφέρει να πάει κάτω από 65% μετά από ~15ώρες εκτός φόρτισης και αρκετή για τα δεδομένα μου χρήση. πχ τώρα από 7 το πρωί και είναι 11 και έχω 97%. Έχω τα πάντα ανοιχτά Bluetooth,5g (χωρίς να χρειάζεται συνήθως),Wi-fi (συνδεδεμένο σε wifi) κτλ Μόνο κάτι baground app refresh και location services έχω κόψει σε κάποια apps* γιατί δεν θέλω να έχουν πρόσβαση όταν δεν τα χρησιμοποιώ. πχ γιατί να ξέρουν τα social που είμαι... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Dimitris_1981 1
Tlykog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Τι μου θύμησες τώρα.... ericsson t28 δωρεάν με απλή σύνδεση. Είχε πρόβλημα με το πορτάκι που χάλαγε το κουμπί. Είχα αλλάξει 3 συσκευές δωρεάν και εγώ και ένας φίλος μου που είχαμε το ίδιο. Λίγο ακόμα και θα μου πληρώνανε και το εισιτήριο για τον ηλεκτρικό. Η αλλαγή γινόταν σε 5 λεπτά χωρίς μα και μου. Κάθε χρόνο όποια συσκευή θέλαμε δωρεάν και σέρβις όπως όφειλε να είναι.... Σχετικά με το iPhone 15 pro δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο από τα προβλήματα που έχουν ακουστεί. Ίσως γιατί δεν το λιώνω. Ακόμα και την μπαταρία δε το έχω καταφέρει να πάει κάτω από 65% μετά από ~15ώρες εκτός φόρτισης και αρκετή για τα δεδομένα μου χρήση. πχ τώρα από 7 το πρωί και είναι 11 και έχω 97%. Έχω τα πάντα ανοιχτά Bluetooth,5g (χωρίς να χρειάζεται συνήθως),Wi-fi (συνδεδεμένο σε wifi) κτλ Μόνο κάτι baground app refresh και location services έχω κόψει σε κάποια apps* γιατί δεν θέλω να έχουν πρόσβαση όταν δεν τα χρησιμοποιώ. πχ γιατί να ξέρουν τα social που είμαι... Δεξιά, αστεράκι, αριστερά, αριστερά, αστεράκι, αριστερά, αστεράκι και έμπαινες σε service mode, όπου έδειχνε και πόσες φορές είχες ανοίξει το πορτάκι... Τα προβλήματα δεν είναι στο κινητό, αλλά σε συνδυασμό software. Αν δεν κάνεις τους συνδυασμούς που δημιουργούν το πρόβλημα, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Κινητάρα! Με γειά σου. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Tlykog 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα