Dimitris_1981 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Torroan είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς αποδεικνύει αυτό. Πρέπει να σοκαριστώ που εκδότες δεξιά και αριστερά χρησιμοποιούν clickbait τίτλους για να προσελκύσουν κόσμο στο άρθρο? Κυριολεκτικά μέσα στο άρθρο γράφει "Όπως αποδεικνύεται, δεν πρόκειται για burn-in στην οθόνη αλλά για ένα πρόβλημα διατήρησης μίας εικόνας στο iOS 17 (image retention). " Συνεπώς, εφόσον δεν είναι burn-in δεν θα έπρεπε να υφίσταται και στον τίτλο ακόμα και σε " ". Σαν αρθρογράφος λοιπόν το γνωρίζεις αυτό εκ των προτέρων, δεν γράφτηκε το άρθρο και έγινε update κατά τη διάρκεια της ανακάλυψης ότι ήταν εν τέλη image retention. Έχοντας αυτά σαν δεδομένο, θεωρείς πως οι παραθέσεις σου είναι παράδειγμα προς μίμηση? Edit: Και προτού να ακουστώ σαν κακός δεν έχω κάποιο θέμα με το άρθρο ή τον τίτλο. Απλά υπερασπίζομαι το μέλος που ανέφερε πως είναι clickbait τίτλος (σε ένα βαθμό). Ας συμφωνήσουμε για click bait. Παρόλα αυτά μπαίνουν και σχολιάζουν ένα θέμα χωρίς να ξέρουν για τι πράγμα πρόκειται. Απλά η ανάγκη να κράξουν μια εταιρία είναι μεγαλύτερη από το ίδιο το πρόβλημα. Δεν υπάρχει εταιρία που να μην έχει προβλήματα. Η Apple όταν είναι software based τα λύνει σχετικά σύντομα αντίθετα με άλλους που μπορεί να πάρει και πάνω από χρόνο. Όταν είναι Hardware δυστυχώς και αυτή είναι απαράδεκτη όπως σχεδόν όλοι. Οι μόνες εταιρίες που στο παρελθόν είχα καλή αντιμετώπιση ήταν Plextor & LG. Οι Sony & Samsung είναι μια από τα ίδια αν όχι χειρότερες. Το ίδιο μάλλον ισχύει και για τις κινέζικες εταιρίες ειδικά στην Ευρώπη άλλα δεν έχω ιδία άποψη για να το πω με σιγουριά. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Dimitris_1981 2
atheatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Εδώ βγαίνουν καινούργια gpu από amd και nvindia και παίρνει κανένα χρόνο να στρώσουν οι drivers. Στην Apple καμία ανοχή γιατί έτσι…. 3
AtiX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Καταρχάς για την Apple και το iOS δεν μιλάμε εδώ? Αυτή δεν πληρώνω(ουμε)? Γιατί να με ενδιαφέρουν οι άλλοι? Δεν είναι καμιά 10αριά όπως αναφέρεις, αλλά πολλά περισσότερα. Όμως το θέμα μας εδώ δεν είναι αυτό, αλλά το πόσο σκατ@ έχει καταντήσει συνολικά το iOS, που πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Μάρτιο για να έχεις μια σωστή έκδοση. Είναι η κορυφή του παγόβουνου το παραπάνω. Και δεν θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί καν. Γιατί αυτό δεν είναι μόνο φέτος. Γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Και δε μιλάω για τα άλλα HW προβλήματα των iPh 12 & 13 με τις οθόνες σε θέμα Uniformity. Όπως πάντα Η υπερβολή και Η προσπάθεια να μας πείσετε ότι εκτός του ότι είστε κάτοχοι έχετε και προβλήματα… ΒΑΡΕΘΗΚΑ την παιδική σας χαρά… 2 1
nikosgnr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, AtiX είπε Όπως πάντα Η υπερβολή και Η προσπάθεια να μας πείσετε ότι εκτός του ότι είστε κάτοχοι έχετε και προβλήματα… ΒΑΡΕΘΗΚΑ την παιδική σας χαρά… Έτσί ακριβώς..! Αφού το iOS 16 πέρυσι και το iOS 17 φέτος μέχρι τώρα είναι ο,τι καλύτερο έχει δώσει η Apple 🤡 Δεν χρειάζεται και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Ιδίως άτομα που δεν με γνωρίζουν και δεν γνωρίζω και εγώ. Περαστικά μόνο σε όσους ακόμα αγαπάνε τις παρωπίδες τους. 1
AtiX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, nikosgnr είπε Έτσί ακριβώς..! Αφού το iOS 16 πέρυσι και το iOS 17 φέτος μέχρι τώρα είναι ο,τι καλύτερο έχει δώσει η Apple 🤡 Δεν χρειάζεται και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Ιδίως άτομα που δεν με γνωρίζουν και δεν γνωρίζω και εγώ. Περαστικά μόνο σε όσους ακόμα αγαπάνε τις παρωπίδες τους. Πυροτεχνήματα όπως πάντα, για πες βρε για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι, τι προβλήματα αντιμετώπισες στο iOS 16??? 2
aces Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, atheatos είπε Εδώ βγαίνουν καινούργια gpu από amd και nvindia και παίρνει κανένα χρόνο να στρώσουν οι drivers. Στην Apple καμία ανοχή γιατί έτσι…. Γιατι απλα οταν ο καταναλωτης δινει 1.6k εχει απαιτησεις by default day1 να δουλευουν ολα.....αρμονικά χωρις πολλα-πολλα Bugs λιγα-πολλα ολοι οι κατασκευαστες εχουν στα OS και η OnePlus, η δε Xiaomi...., Samsung κλπ Σιγουρα στα τοπικ της Apple βλεπεις/διαβαζεις και μια υπερβολη ανευ προηγουμενου..... 1
Tlykog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hellghan είπε Αυτό με τις αντιγραφές δεν έχει νόημα. Δεν περιμένει η Samsung την Apple για το τι υλικό να βάλει. Τα τηλέφωνα έχουν σχέδιο για 1 με 2 χρόνια τουλάχιστον Άρα η Apple το σχεδίασε ένα χρόνο νωρίτερα από τη Samsung… Να θυμίσω ότι διαρροές υπήρχαν εδώ και καιρό. https://www.tomsguide.com/news/iphone-15-ultra-titanium-design-may-have-just-been-leaked Η Samsung έχει αντιγράψει αρκετές φορές την Apple. Αυτό δεν είναι κακό. Αν κάτι αξίζει ας το κάνει. Το θέμα είναι ότι αντιγράφει και εκεί που ΔΕΝ πρέπει (πχ φορτιστές...). Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Tlykog 2
nikosgnr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, AtiX είπε Πυροτεχνήματα όπως πάντα, για πες βρε για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι, τι προβλήματα αντιμετώπισες στο iOS 16??? Το "όπως πάντα" πως προκύπτει ακριβώς? Δε γνωριζόμαστε και απο χθές. Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, αλλά θα σου γράψω 2-3 που τα θυμάμαι ακόμα. Σίγουρα ήταν και είναι και άλλα πολλά. · Notifications άδεια στη LS. Γενικότερα η αλλαγές που έφεραν εκεί ήταν μια απελπισία. · Focus που δεν λειτουργούσε και κάποιες φορές απεν/ποιόταν. · Shuttering σε πολλές εφαρμογές που φτάσαμε στη 16.3 για να διορθωθούν. · Αστείο Battery Drain. · Storage αυξημένο με το System Data να μαζεύει κάτι GB έτσι για το γαμώτο. · Κόλλημα σε πλ/γιο που πάγωνε και το γύρισα σε SwiftKey. Παραδόξως συνεχίζει το ίδιο και με το iOS 17. Δεν θα γράψω άλλα. Μεγάλο παιδί είσαι θεωρώ, μπορείς να βρείς και άλλα με λίγο ψάξιμο. Μπορεί να τα ‘χες δει και εσύ αν ήσουν απο αυτή τη πλευρά. Δεν θα ‘ταν δύσκολο, γκρίνιαζε και φώναζε πόσος κόσμος πέρυσι. 1 1
Tlykog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Το "όπως πάντα" πως προκύπτει ακριβώς? Δε γνωριζόμαστε και απο χθές. Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, αλλά θα σου γράψω 2-3 που τα θυμάμαι ακόμα. Σίγουρα ήταν και είναι και άλλα πολλά. · Notifications άδεια στη LS. Γενικότερα η αλλαγές που έφεραν εκεί ήταν μια απελπισία. · Focus που δεν λειτουργούσε και κάποιες φορές απεν/ποιόταν. · Shuttering σε πολλές εφαρμογές που φτάσαμε στη 16.3 για να διορθωθούν. · Αστείο Battery Drain. · Storage αυξημένο με το System Data να μαζεύει κάτι GB έτσι για το γαμώτο. · Κόλλημα σε πλ/γιο που πάγωνε και το γύρισα σε SwiftKey. Παραδόξως συνεχίζει το ίδιο και με το iOS 17. Δεν θα γράψω άλλα. Μεγάλο παιδί είσαι θεωρώ, μπορείς να βρείς και άλλα με λίγο ψάξιμο. Μπορεί να τα ‘χες δει και εσύ αν ήσουν απο αυτή τη πλευρά. Δεν θα ‘ταν δύσκολο, γκρίνιαζε και φώναζε πόσος κόσμος πέρυσι. Μπορώ να σου βρω ακόμα περισσότερα. Ξέρεις που; Οπουδήποτε. Αν πάρω release notes από οποιοδήποτε λειτουργικό γεμίζω τόμους βιβλίων με προβλήματα που διορθώθηκαν. Άρα υπήρχαν αποδεδειγμένα. Το θέμα δεν είναι να μην υπάρχουν προβλήματα. Όποιος νομίζει ότι υπάρχει τέτοιο software να αλλάξει πλευρό για να μην πιαστεί.... Το θέμα είναι να αντιμετωπίζονται. Η Apple είναι καλύτερη σε αυτό από την Google. Επιπλέον, αν η υπόγραφή σου είναι το πιστεύω σου, σεβαστό, αλλά πήγαινε σε Android καλύτερα. Αν κάνεις jailbreak, εγκαθιστάς ότι βρεις και μετά ανακαλύπτεις προβλήματα, τότε δε φταίει το iOS. προσωπικά δε μου έχει τύχει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Ούτε ένα. Ίσως τα περισσότερα απο αυτά που αναφέρεις να οφείλονται σε συνδυασμό εφαρμογών που δημιουργούν το πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι αν μου είχε τύχει θα το έγραφα. Δεν είμαι κολλημένος με κανένα λειτουργικό. Αυτή τη στιγμή στο συρτάρι μου έχω ένα κινητό με Lineage OS (έχει αγορασμένη και άδεια SailfishOS) και ένα με Ububtu touch. Τα τελευταία 25 χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου κινητά με Symbian, BBOS, SailfishOS, LineageOS (και καμιά 10αριά ακόμα custom ROMs...), Ububtu touch, Windows phone, Windows mobile και φυσικά Android και iOS. Μακράν την καλύτερη εμπειρία χρήσης την είχα στο iOS. Δε βάζω μέσα το γούστο. Μιλάω καθαρά από τεχνικής άποψης. Αν θέλεις απαντάς και κάνουμε συζήτηση, αν δε θέλεις δεν πειράζει. Δικαίωμά σου σε κάθε περίπτωση. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Tlykog 3 1
AtiX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Το "όπως πάντα" πως προκύπτει ακριβώς? Δε γνωριζόμαστε και απο χθές. Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, αλλά θα σου γράψω 2-3 που τα θυμάμαι ακόμα. Σίγουρα ήταν και είναι και άλλα πολλά. · Notifications άδεια στη LS. Γενικότερα η αλλαγές που έφεραν εκεί ήταν μια απελπισία. · Focus που δεν λειτουργούσε και κάποιες φορές απεν/ποιόταν. · Shuttering σε πολλές εφαρμογές που φτάσαμε στη 16.3 για να διορθωθούν. · Αστείο Battery Drain. · Storage αυξημένο με το System Data να μαζεύει κάτι GB έτσι για το γαμώτο. · Κόλλημα σε πλ/γιο που πάγωνε και το γύρισα σε SwiftKey. Παραδόξως συνεχίζει το ίδιο και με το iOS 17. Δεν θα γράψω άλλα. Μεγάλο παιδί είσαι θεωρώ, μπορείς να βρείς και άλλα με λίγο ψάξιμο. Μπορεί να τα ‘χες δει και εσύ αν ήσουν απο αυτή τη πλευρά. Δεν θα ‘ταν δύσκολο, γκρίνιαζε και φώναζε πόσος κόσμος πέρυσι. Είχα το 12 mini και τώρα το 15, ευτυχώς για μένα τίποτα από όλα αυτά δεν με βρήκε, το ίδιο και σε δυο φίλους μου, οχτώ συνεργάτες και την εδώ μέσα κοινότητα… Το να ψαρεύει κάποιος προβλήματα από το internet, μπορεί μεν να φαίνεται έξυπνο και να κερδίζει τις εντυπώσεις σε όποιον δεν γνωρίζει, αλλά σε ένα φόρουμ που λίγο πολύ γνωριζόμαστε ή μπορούμε να κάνουμε και ένα fact checking είναι αστείο να συνεχίζεται αυτή η τακτική… 3 1
nikosgnr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Tlykog είπε Μπορώ να σου βρω ακόμα περισσότερα. Ξέρεις που; Οπουδήποτε. Αν πάρω release notes από οποιοδήποτε λειτουργικό γεμίζω τόμους βιβλίων με προβλήματα που διορθώθηκαν. Άρα υπήρχαν αποδεδειγμένα. Το θέμα δεν είναι να μην υπάρχουν προβλήματα. Όποιος νομίζει ότι υπάρχει τέτοιο software να αλλάξει πλευρό για να μην πιαστεί.... Το θέμα είναι να αντιμετωπίζονται. Η Apple είναι καλύτερη σε αυτό από την Google. Επιπλέον, αν η υπόγραφή σου είναι το πιστεύω σου, σεβαστό, αλλά πήγαινε σε Android καλύτερα. Αν κάνεις jailbreak, εγκαθιστάς ότι βρεις και μετά ανακαλύπτεις προβλήματα, τότε δε φταίει το iOS. προσωπικά δε μου έχει τύχει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Ούτε ένα. Ίσως τα περισσότερα απο αυτά που αναφέρεις να οφείλονται σε συνδυασμό εφαρμογών που δημιουργούν το πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι αν μου είχε τύχει θα το έγραφα. Δεν είμαι κολλημένος με κανένα λειτουργικό. Αυτή τη στιγμή στο συρτάρι μου έχω ένα κινητό με Lineage OS (έχει αγορασμένη και άδεια SailfishOS) και ένα με Ububtu touch. Τα τελευταία 25 χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου κινητά με Symbian, BBOS, SailfishOS, LineageOS (και καμιά 10αριά ακόμα custom ROMs...), Ububtu touch, Windows phone, Windows mobile και φυσικά Android και iOS. Μακράν την καλύτερη εμπειρία χρήσης την είχα στο iOS. Δε βάζω μέσα το γούστο. Μιλάω καθαρά από τεχνικής άποψης. Εκτός του οτι εχω να ασχοληθώ με JB απο εποχής iOS 15 λόγω αλλαγής συσκευής κάθε χρόνο που δεν υποστηρίζονται πλέον, καταλαβαίνω απο την απάντηση σου πως δεν έχεις καμία ιδέα για το τι είναι αυτό το ρημάδι. Το JB δε σου "ανακαλυπτει" προβλήματα, το αντίθετο. Υπήρχαν παλαιότερα Tweaks που διόρθωναν Bugs του λειτουργικού μέχρι να βγεί η επόμενη έκδοση. Μιλάς με έναν άνθρωπο που είναι μέσα στο iOS απο το iPh 3G και το iOS 3 χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο ποτέ και να βλέπει την εξέλιξη (ειτε καλή, είτε κακή) όλα αυτά τα χρόνια. Η εμπειρία χρήσης κανείς δεν είπε οτί δεν είναι καλύτερη σε σχέση με άλλα OS. Δεν αναιρεί όμως το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η ποιότητα και η σταθερότητα του iOS έχει πέσει και αλλάξει προς τα κάτω. Παιδιάστικα Bugs, προχειρότητα κ.ο.κ. Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν δίνει σημασία γιατί πολύ απλά το μόνο που τον απασχολεί είναι "να βγάζει μέρα το τηλ και να έχει καλή μπαταρία" αλλά δε θα μας βγάλετε και τρελούς εδώ πέρα.. 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Είχα το 12 mini και τώρα το 15, ευτυχώς για μένα τίποτα από όλα αυτά δεν με βρήκε, το ίδιο και σε δυο φίλους μου, οχτώ συνεργάτες και την εδώ μέσα κοινότητα… Το να ψαρεύει κάποιος προβλήματα από το internet, μπορεί μεν να φαίνεται έξυπνο και να κερδίζει τις εντυπώσεις σε όποιον δεν γνωρίζει, αλλά σε ένα φόρουμ που λίγο πολύ γνωριζόμαστε ή μπορούμε να κάνουμε και ένα fact checking είναι αστείο να συνεχίζεται αυτή η τακτική… Δεν ψαρεύω τίποτα. Δεν το εχω ανάγκη Σου είπα και πιο πάνω πως δε χρειάζεται και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Με αυτούς που μπορώ να συζητήσω, το κάνω χρόνια τώρα μέσω του iPhoneHellas. Όσοι ασχολούνται με τη συσκευή σοβαρά χωρίς να τους νοιάζει μόνο "απο μπαταρία πως πάει?" τα έχει δει όλα αυτά που αναφέρω και ακόμα περισσότερα. Εσύ μπορεί να μην τα είχες και μπράβο σου, ήμασταν και 'μεις που κλαίγαμε μήνες. Έχω φάει το iOS με το κούταλι συνεχόμενα απο το 2009. Το χάλι των τελευταιων χρόνων δεν έχει υπάρξει ξανά. 1 1 1
Tlykog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosgnr είπε Εκτός του οτι εχω να ασχοληθώ με JB απο εποχής iOS 15 λόγω αλλαγής συσκευής κάθε χρόνο που δεν υποστηρίζονται πλέον, καταλαβαίνω απο την απάντηση σου πως δεν έχεις καμία ιδέα για το τι είναι αυτό το ρημάδι. Το JB δε σου "ανακαλυπτει" προβλήματα, το αντίθετο. Υπήρχαν παλαιότερα Tweaks που διόρθωναν Bugs του λειτουργικού μέχρι να βγεί η επόμενη έκδοση. Μιλάς με έναν άνθρωπο που είναι μέσα στο iOS απο το iPh 3G και το iOS 3 χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο ποτέ και να βλέπει την εξέλιξη (ειτε καλή, είτε κακή) όλα αυτά τα χρόνια. Η εμπειρία χρήσης κανείς δεν είπε οτί δεν είναι καλύτερη σε σχέση με άλλα OS. Δεν αναιρεί όμως το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η ποιότητα και η σταθερότητα του iOS έχει πέσει και αλλάξει προς τα κάτω. Παιδιάστικα Bugs, προχειρότητα κ.ο.κ. Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν δίνει σημασία γιατί πολύ απλά το μόνο που τον απασχολεί είναι "να βγάζει μέρα το τηλ και να έχει καλή μπαταρία" αλλά δε θα μας βγάλετε και τρελούς εδώ πέρα.. Γνωριζω τι είναι. Ένα από τα πράγματα που επιτρέπει είναι εγκατάσταση εφαρμογών εκτός AppStore. Μέσω Cydia. Κάποιες από αυτές μπορεί να λύνουν προβλήματα, κάποιες άλλες να δημιουργούν. Όπως είπε και ο @Atix είσαι σε τεχνολογικό forum. Το κάθε λειτουργικό εξελίσσεται και γίνεται πιο πολύπλοκο. Ακόμα και η Google θα βγάλει beta 5 στο Android 14 φέτος, ενώ αρχικά είχε ανακοινώσει 4 beta εκδόσεις. Αυξάνοντας την πολυπλοκότητα, αυξάνεται και η πιθανότητα λάθους. Αυτό που αναφέρεις σαν διαπίστωση είναι δεδομένο σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης εξέλιξης και συμφωνώ. Αυτος είναι και ο λόγος που το πάω συγκριτικά με αλλά λειτουργικά. Εξακολουθεί να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης ΑΝ δεχτεί κάποιος τους περιορισμούς του. Λες οτι δεν απασχολεί κάποιους που θέλουν το κινητό τους να βγάζει τη μέρα και να έχει καλή μπαταρία, αλλά ταυτόχρονα αναφέρεις και battery drain σαν πρόβλημα… Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Tlykog 2
Chris_BMW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι φοβερό πάντως το ποσο σημαντικό είναι ένα προϊόν . Αναφερόμενος λοιπόν στο iPhone θα πω πως από την μέρα κυκλοφορίας του ξέρουμε και το παραμικρό πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει ο χρήστης. Για τα υπόλοιπα έχουμε μαύρα μεσάνυχτα εκτός κι αν είναι απροβλημάτιστα οπότε πάω πάσο. Από την άλλη είναι τρομερό πως καθένα από αυτά τα προβλήματα η apple τα διορθώνει εντός μίας εβδομάδας. Υ.Γ Η 17.0.3 είναι από τις χειρότερες εκδόσεις που έχω δει Σε 14 προ Max πολλά προβλήματα πάρα πολλά Υ.Γ1 εχει παραγγείλει κανείς 15 pro max από you να μου πει ΠΟΣΕΣ μέρες πρέπει να περιμένω ακόμα ;; Έχω ήδη 20.. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Chris_BMW
AtiX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Με αυτούς που μπορώ να συζητήσω, το κάνω χρόνια τώρα μέσω του iPhoneHellas. Τι μου θύμησες τώρα (και το σταματάω εδώ)… 🙂 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από AtiX
hellghan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Άρα η Apple το σχεδίασε ένα χρόνο νωρίτερα από τη Samsung… Να θυμίσω ότι διαρροές υπήρχαν εδώ και καιρό. https://www.tomsguide.com/news/iphone-15-ultra-titanium-design-may-have-just-been-leaked Η Samsung έχει αντιγράψει αρκετές φορές την Apple. Αυτό δεν είναι κακό. Αν κάτι αξίζει ας το κάνει. Το θέμα είναι ότι αντιγράφει και εκεί που ΔΕΝ πρέπει (πχ φορτιστές...). Σωστά το Tom's guide περιμένει η Samsung να μάθει για το iphone 😂😂😂 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Μπορώ να σου βρω ακόμα περισσότερα. Ξέρεις που; Οπουδήποτε. Αν πάρω release notes από οποιοδήποτε λειτουργικό γεμίζω τόμους βιβλίων με προβλήματα που διορθώθηκαν. Άρα υπήρχαν αποδεδειγμένα. Το θέμα δεν είναι να μην υπάρχουν προβλήματα. Όποιος νομίζει ότι υπάρχει τέτοιο software να αλλάξει πλευρό για να μην πιαστεί.... Το θέμα είναι να αντιμετωπίζονται. Η Apple είναι καλύτερη σε αυτό από την Google. Επιπλέον, αν η υπόγραφή σου είναι το πιστεύω σου, σεβαστό, αλλά πήγαινε σε Android καλύτερα. Αν κάνεις jailbreak, εγκαθιστάς ότι βρεις και μετά ανακαλύπτεις προβλήματα, τότε δε φταίει το iOS. προσωπικά δε μου έχει τύχει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Ούτε ένα. Ίσως τα περισσότερα απο αυτά που αναφέρεις να οφείλονται σε συνδυασμό εφαρμογών που δημιουργούν το πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι αν μου είχε τύχει θα το έγραφα. Δεν είμαι κολλημένος με κανένα λειτουργικό. Αυτή τη στιγμή στο συρτάρι μου έχω ένα κινητό με Lineage OS (έχει αγορασμένη και άδεια SailfishOS) και ένα με Ububtu touch. Τα τελευταία 25 χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου κινητά με Symbian, BBOS, SailfishOS, LineageOS (και καμιά 10αριά ακόμα custom ROMs...), Ububtu touch, Windows phone, Windows mobile και φυσικά Android και iOS. Μακράν την καλύτερη εμπειρία χρήσης την είχα στο iOS. Δε βάζω μέσα το γούστο. Μιλάω καθαρά από τεχνικής άποψης. Αν θέλεις απαντάς και κάνουμε συζήτηση, αν δε θέλεις δεν πειράζει. Δικαίωμά σου σε κάθε περίπτωση. 1) πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι η Apple αντιμετωπίζει καλύτερα από την Google; 2)είναι καθαρά θέμα γούστου σου γιατί από τεχνικής άποψης τα λειτουργικά είναι μέρα νύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα