Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Εμένα μου έχει μείνει απορία. Εφόσον το image retention είναι και αυτό θέμα hardware, πως το διόρθωσαν; Τρέχουν patterns το βράδυ για να το κάνουν mitigate;

ΥΓ: Εγώ προσωπικά μισώ τις OLED και λόγω burn-in (που αργά ή γρήγορα συμβαίνει) και λόγω micro- flickering σε χαμηλές φωτεινότητες και έχω μείνει με ένα HTC U11+ που το πήρα όταν κυκλοφόρησε επειδή ήταν από τα τελευταία flagship με LCD.

Όχι ακριβώς. Τελευταίο flagship ήταν το Lg G7 με την quadpixel LCD. Ισως η καλυτερη υλοποιηση lcd με ξεχωριστα pixel για το ασπρο οποιο το αφησα μεχρι και πριν λιγο καιρο.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν να κάνουν calibration ξανά στην οθόνη. Το ίδιο πράγμα κάνει και η Samsung. Αν δεν παίξει τότε αλλάζει οθόνη εντός εγγύησης.  Beta test το τιτάνιο φέτος. Να δούμε τι θα Κάνει και η Samsung

Δημοσ.
12 ώρες πριν, vagosd είπε

Πως θα λύσουμε το πρόβλημα του σχολιασμού χωρίς να έχει διαβαστεί το άρθρο ; 

Ισως αμα δεν βαζουμε click bait τιτλους στα αρθρα μας....

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Το ότι παίζανε mp3 και βγάζανε φωτογραφίες νομίζεις ότι κάνανε περισσότερα πράγματα από τα παλιότερα κινητά? Ακόμα θυμάμαι την ταλαιπωρία που τράβηξα όταν αγόρασα το K750 με το Bluetooth και την αποστολή αρχείων από την κάρτα μνήμης και την άρνηση του να συνεργαστεί με κάποια ασυρματα ακουστικά…

Το Pixel μια χαρά κινητό είναι φίλε μου και τις ελλείψεις που αναφέρεις είναι όλες λόγω παροχών…

το θέμα είναι ότι και αυτά παρουσιάζουν “προβλήματα” όπως κάθε κινητό που λύνονται μετά από λίγα updates…

Έκαναν περισσότερα πράγματα. 

Αυτό δεν είχε και θέμα με το joystick μετά από λίγο καιρό? 

• Super Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mordred35 είπε

...και αν σταματήσουμε να διαβάζουμε μόνο  τους τίτλους... Διαφορετικά θα έπρεπε να είναι όλο το κείμενο στον τίτλο*! :)

* ο οποίος τίτλος έχει και εισαγωγικά στο "burn in"...

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gamatron είπε

πως θα λύσουν ένα hardware θέμα με software; απλά είναι πάρα πολύ κακής ποιότητας τα panel. 

Το διάβασες το άρθρο ; Δεν γίνεται με κανένα τρόπο να έχει burn in μια νέα οθόνη ! Οποτε είναι θέμα software. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, hellghan είπε

Beta test το τιτάνιο φέτος. Να δούμε τι θα Κάνει και η Samsung

Αντιγραφη θα κανει και η Sammy https://www.sammobile.com/news/all-galaxy-s24-models-could-have-titanium-frame/

https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-ultra-weight-titanium-frame/ στα S24 κ οποια συσκευη αντεξει με κάτι σαν τιτάνιο....εξωτερικα (εσωτερικα......εξ ολοκλήρου τιτάνιο δυσκολα να βαλει κ αυτη αφου ανεβαινει το κοστος δυστυχως αν ειχε και μεσα η apple θα ειχε μεγαλυτερη ανθεκτικοτητα/αντοχη στο χρόνο)

Ε ναι beta test γινεται η πρωτη παρτιδα σε νεο design/νεο υλικό. (τεστ αντοχης, τεστ θερμοκρασίες κλπ) σε νεο υλικό που εβαλαν μονο που τα τεστ θα επρεπε να τα κανουν πριν λανσαρουν τα προιοντα.....

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lazaros1312 είπε

Έκαναν περισσότερα πράγματα. 

Αυτό δεν είχε και θέμα με το joystick μετά από λίγο καιρό? 

Εμένα δεν έβγαλε, στον κολλητό μου όμως με το W800 το παρουσίασε…

πως περνάνε τα χρόνια…

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Gk2016 είπε

Ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι και πως πιθανόν να γίνομαι κουραστικός, αλλά το 6s μου, λειτουργεί ακόμη και χωρίς προβλήματα :)

Το αντέχεις όμως σαν καθημερινή συσκευή; όσο ναναι είναι αργή συσκευή συγκριτικά με τα κινητά τώρα.

Δημοσ.
2 hours ago, Rubble said:

Να πούμε επίσης ότι σε κάθε μηνιαίο update χρειάζεται τουλάχιστον 45 με 60 λεπτα για να το εγκαταστήσει.. 

Αυτό είναι κάποιο θέμα των pixel? 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, billdanos είπε

...και αν σταματήσουμε να διαβάζουμε μόνο  τους τίτλους... Διαφορετικά θα έπρεπε να είναι όλο το κείμενο στον τίτλο*! :)

* ο οποίος τίτλος έχει και εισαγωγικά στο "burn in"...

Μόνο να υπήρχε ένας τρόπος να γραφει ο τίτλος Image Retention αντί για "burn-in" σε εισαγωγικά 🙄

Technology is not there yet I guess...

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

Το αντέχεις όμως σαν καθημερινή συσκευή; όσο ναναι είναι αργή συσκευή συγκριτικά με τα κινητά τώρα.

Φίλε μου στο κινητό τηλέφωνο απλώς μιλάω. Το περισσότερο που μπορεί να κάνω είναι να βάλω και κανένα ιντερνετικό σταθμό και να ακούω κάτι. Άρα το αντέχω και το παραντέχω.

Εντάξει..., πρέπει να του αλλάξω μια μπαταρία, αλλά μέχρι εκεί είναι τα όποια μου θέματα μαζί του.

• Super Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gamatron είπε

δυστυχώς για σένα διαβάστηκε και απαντήθηκε με νέο σχόλιο. 

Για εμένα γιατί ; Εσυ δε διαβάζεις και εκτίθεσαι . 
Το νέο σχόλιο σου δε το βρήκα κάπου 

1 ώρα πριν, Mordred35 είπε

Αυτό είναι θέμα των συντακτών .
Αλλά και πάλι για να είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν είναι click bait πρέπει να διαβάσεις το άρθρο  🤔

• Like 2
Δημοσ.
14 hours ago, feelihipo said:

Δεν είναι burn in, είναι image retention, και όντως τελείωσε με το νέο ios.

Μην λες άγνωστες ορολογίες στο insomnia. Εδώ βλέπουν Apple και βγάζουν σπυράκια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...