Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, gamatron είπε

πως θα λύσουν ένα hardware θέμα με software; απλά είναι πάρα πολύ κακής ποιότητας τα panel. 

Πως θα λύσουμε το πρόβλημα του σχολιασμού χωρίς να έχει διαβαστεί το άρθρο ; 

• Like 10
  • Thanks 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, vagosd said:

Πως θα λύσουμε το πρόβλημα του σχολιασμού χωρίς να έχει διαβαστεί το άρθρο ; 

δυστυχώς για σένα διαβάστηκε και απαντήθηκε με νέο σχόλιο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gamatron είπε

πως θα λύσουν ένα hardware θέμα με software; απλά είναι πάρα πολύ κακής ποιότητας τα panel. 

αν ήταν έτσι δε θα λυνόταν με update 

47 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Εταιρία software γεμάτη προβλήματα.

Καλά αυτή η γενιά iphone δεν της έχει πάει καθόλου καλά με τα προβλήματα.

Αλλά δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει ότι έχει πουλήσει τρελά και θα συνεχίσει να πουλάει.

που τα είδες τα προβλήματα;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Πλέον στο software δεν υπερτερεί,στον αριθμό των αναβαθμίσεων την πλησιάζουν σταδιακά και από το πράσινο στρατόπεδο. Αλλά έχουν το όνομα "πήρα για να κρατήσει χρόνια και να μην κολλάει" λες και έχουμε 2014.

Βασικά το pixel 8 από ότι βλέπω μέχρι το 2030 αναβαθμίσεις οπότε και σε αυτό τους φτάσανε.

και μετά άλλαξες πλευρό;

4 λεπτά πριν, gamatron είπε

αν πιάσεις οποιαδήποτε συσκευή android ίδιας κατηγορίας είναι απλά καλύτερη.

σε ποιον πλανήτη συμβαίνει αυτό; 🤡

Δημοσ.
1 hour ago, Gk2016 said:

Ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι και πως πιθανόν να γίνομαι κουραστικός, αλλά το 6s μου, λειτουργεί ακόμη και χωρίς προβλήματα :)

και μενα το ericsson gh768. απλα του αλλαζω μπαταρια καθε 2-3 χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

το image retention οδηγεί σε burn-in . Απορώ πως θα διορθωθεί με software διατηρώντας ίδια ποιότητα εικόνας

γατάκι, για iOS μιλάμε 

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Ακριβώς. Δεν λύνεται.

Προφανως και δεν είναι burn in λοιπόν.

Ομοίως. Βλέπε παραπάνω.

Αυτο ισχύει και σε άλλες εταιρείες, απλά σε Apple «πουλάει» περισσότερο.

Αυτο το θέμα θα μαζέψει ένα σωρό σχόλια από τα οποία τα περισσότερα θα δειχνουν ότι κάποιοι σχολιάζουν χωρίς να διαβάσουν το άρθρο…

Σε smartphones ποτέ δεν υπήρξε αυτή η περίοδος. Το αντίθετο. Δε μπορώ να θυμηθώ ούτε μια περίπτωση smartphone που να μην είχε θέματα από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας. Αν θυμάσαι κάποια περίπτωση, έστω και μια, γράψε.

Σε κινητά γενικός αναφέρομαι όχι smartphones μόνο 

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Ποτέ δεν συνέβαινε αυτό και μου κάνει εντύπωση που αναφέρεσαι σε κάτι τέτοιο…

Αναφέρομαι γενικός σε κινητά όχι μόνο για smartphones

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου έχει μείνει απορία. Εφόσον το image retention είναι και αυτό θέμα hardware, πως το διόρθωσαν; Τρέχουν patterns το βράδυ για να το κάνουν mitigate;

ΥΓ: Εγώ προσωπικά μισώ τις OLED και λόγω burn-in (που αργά ή γρήγορα συμβαίνει) και λόγω micro- flickering σε χαμηλές φωτεινότητες και έχω μείνει με ένα HTC U11+ που το πήρα όταν κυκλοφόρησε επειδή ήταν από τα τελευταία flagship με LCD.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, lazaros1312 είπε

Αν εννοείς την εποχή που τα κινητά έμοιαζαν με ασυρμάτους, θα σου απαντήσω ότι ούτε τότε δεν ίσχυε. Εμφάνιζαν θέματα τα οποία λύνονταν μόνο από το επίσημο service και οι νεότερες παρτίδες έφεραν ενημερωμένο firmware με λυμένα προβλήματα. Απλά δε μπορούσες να κανείς εσυ την αναβάθμιση. Επειδή η ζήτηση ήταν μειωμένη, άρα και η παραγωγή, σπάνια τα αντιμετώπιζαν οι χρήστες, λόγω του ότι ήμασταν Ελλάδα και δεν παίρναμε τις πρώτες παρτίδες. Όποτε πίστευες ότι δεν έχουν πρόβλημα, γιατί η κατασκευή ήταν απλή και τα προβλήμα λιγότερα. Πάντα, όμως, υπήρχαν.
Το πρώτο μου κινητό το αγόρασα το 1997. Αυτό:

https://www.gsmarena.com/ericsson_gf_788-109.php

Είχαν θέματα οι πρώτες παρτίδες ακόμα και τότε.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 3
Δημοσ.

Προς το ΠΑΡΟΝ είμαστε με την 16.7.1 μέχρι να δούμε την 17.1 να έρχεται σύντομα σε παλιότερα κινητά γιατί θα είναι πιο σταθερή 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, lazaros1312 είπε

δεν είναι το ίδιο μια συσκευή που έχει να κάνει μόνο μια δουλειά να συγκρίνεται με μια άλλη που κάνει εκατό… πόσα προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει μια συσκευή που απλά πέρνει τηλεφωνο και έχει οθόνη μιας γραμμής των δέκα ψηφίων?

Τώρα και για την πιο σύγχρονη εποχή των, όλα τα κινητά με την κυκλοφορία τους παρουσιάζουν μικροπροβλήματα που συνήθως λύνονται με τα από update… 

Πιστεύω ότι για τους παραπάνω λόγους φίλε μου, απλά έχεις εκλογικεύσει τα παλαιότερα κινητά όπως θα γίνει και με τα φετινά μετά από λίγα χρόνια…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

στα 40 μου αποφάσισα και εγώ μετά από 14 χρόνια που είμαι χρήστης android να πάρω iPhone και σκάει μία βλάβη μετά την άλλη 🤣

Παρακαλω να μας ενημερωνεις μελλοντικα για οποια μεγαλη αγορα σκοπευεις να κανεις. Πληροφοριακα, μη παει ο νους σου πουθενα 😃

Δημοσ.
1 hour ago, Rubble said:

και μετά άλλαξες πλευρό; 

Βρε άσε το πλευρό το δικό μου. Στο κομμάτι του software σε τι είναι καλύτερη από ένα pixel αυτή τη στιγμή? Επειδή δούλεψα το 14 pro και pixel 7 pro για ένα μικρό διάστημα. Στο κομμάτι του software επιμένω δεν είχε κανένα απολύτως πλεονέκτημα σε τίποτα. Μπορώ να.σου πω ότι ίσως στο pixel σε καθημερινή χρήση είχα καλύτερο experience. Εσύ τα δοκίμασες ? Εγώ τα δοκίμασα και τα 2 και αυτή την γνώμη έχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...