Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το αλλοδαπό τακα τακα AC/DC από τα lidl της Γιουγκοσλαβιας Aχαχα 🤣😂 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Τι κοινό εχουν; 🤯 Not so bad Σίγουρα οι κοπιες που θα πούλησαν μετριούνται στα δάχτυλα της...μιας παλάμης 🙄 Τα τριαντάφυλλα για μένα; μα δεν ήταν ανάγκη χαχα και αυτός είναι αντρας Poor Kathy και αυτή γυναικα Απαπα τι σκληρή φωνή δε με ξεγελούν τα τριαντάφυλλα από πίσω ακούω τον Χίτλερ πφφφ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κακογουστα και καθόλου αστεία εξώφυλλα Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτός ο δίσκος είναι πραγματικά από σοκολάτα και ναι, μπορείτε να τον ακούσετε στο πικάπ σας! Ο δίσκος κυκλοφόρησε στο εμπόριο ως παιγμένος τρεις έως πέντε φορές πριν η βελόνα φθείρει τη σοκολάτα. Αφού περάσετε από αυτές τις νόστιμες αυλακώσεις, μπορείτε να φάτε το δίσκο.Τι σκέφτονται οι άνθρωποι Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Πάμε να πέσουμε σε γνωστές φυσιογνωμίες... Μια θεραπεία ; όχι ευχαριστώ lol
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Τους θέλω lol Από μουσική δεν είναι κακός ο μορτης lol από εξώφυλλο πάντως ούτε για Halloween δεν κάνει 🥸💩 Σκέτη τραγωδία οντως... τσαμπουκάδες από τα lidl lololol
gianniz_k Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Όταν είσαι ο πρώτος από την παρέα που κάνει παιδί
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Και για να μην ξεχνιόμαστε μερικά ακόμα αριστουργηματικά κακουργηματα lol
Doubt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δεν ξέρω γιατί μπαίνεις στον κόπο να τα ανεβάσεις αυτά. Υπάρχουν πολλά site με παράξενα εξώφυλλα δίσκων. πχ https://www.boredpanda.com/funny-bad-album-covers/
mecanomecano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από mecanomecano
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν ξέρω γιατί μπαίνεις στον κόπο να τα ανεβάσεις αυτά. Υπάρχουν πολλά site με παράξενα εξώφυλλα δίσκων. πχ https://www.boredpanda.com/funny-bad-album-covers/ Είναι θέμα επιλογής τα καλύτερα χειρότερα... Βλέπω έδωσες ρέστα εδώ χαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Συγκρότημα λατινοαμερικάνικο Βραζιλιάνικο ψυχεδελικό ροκ. Από μουσικής άποψης δεν είναι κακό έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Το εξώφυλλο βέβαια σίγουρα δεν είναι...ούτε να το πιεις στο ποτήρι ούτε να το φας lol. Secos & Molhados Γιατί και η κλασική μουσική έχει κάποια ακαλαίσθητα εξώφυλλα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2024 από XrysaKakou
elio_1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Από τις αγαπημένες μπάντες στα νιάτα μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα