Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα υπάρχουν συλλέκτες βινυλίων που συλλέγουν δίσκους με περίεργα εξώφυλλα κακογουστα η αστεία και το παράδοξο της υπόθεσης τυχαία να πέφτουν σε ωραία και ενδιαφέροντα μουσικά κομμάτια. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να λείπει από την κατηγορία της μουσικής. Ένα είναι σίγουρο ότι θα γελάσουμε πολύ και ευελπιστώ να γίνει το αγαπημένο σας θέμα 😆 ΥΓ. Θα ποσταριζα στο μουσικο καφενειο όμως εκεί δεν θα ήθελα να διακόψω τη ροή του παιχνιδιού, εξάλλου είναι κατηγορία από μόνο του. Για πάμε λοιπόν... Την καλησπέρα μου χαχα Και ο φίλος μας Και κάτι ελληνικό αλίμονο... Ο Ken Dodd ανήκει στην κατηγορία του...παραδόξου Eππ εδώ αγαπάμε λέμε Καλωσόρισες έρωτα με τα κρίνα στα χέρια χαχα Εδώ η μπάλα έχει χαθει για τα καλα🤣 Μέσα στην επικαιρότητα χαχα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Ζείτε μεγάλες στιγμές μαζί μου το ξέρω χαχα Όταν παραγγέλνεις δίσκο του Billy Joel από το wish και σου έρχεται αυτός... Εννοείται ότι το ελληνικό μας εξώφυλλο τα σπάει lol Αυτά για σήμερα...θα επανέλθω αύριο με νεώτερα εξώφυλλα δίσκων...περιμένω και τα δικά σας 😄
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικά δε νομίζετε; 😂 enter me lord τιμή εισιτηρίου 1,89 lol Ποιος σας είπε ότι η άρπα δεν μπορεί να παιχτεί άρπα κόλλα στο τρακτερ; εγώ θα σας το μαθω; lol Αγαπώ Raymond Devos μεγάλη μορφή χαχα All time ..classic το εξώφυλλο από τα χειρότερα όμως μουσικά δεν είναι κακό Κάτι μεταξύ SΚΑ και REGGAE Οκ ότι πεις.. Aπό τα χειρότερα εξώφυλλα ever🧐 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω από που να αρχίσω ...κουαρτέτο πάντως δεν το λες...lol Ομορφιές Lol To τρίγωνο των...Βερμούδων Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Φοβερή τραγουδιστρια αλλά από εξώφυλλο δίσκου... Εδώ υπάρχει και μελέτη lol
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και συνεχίζουμε..με οικογενειακή υπόθεση Ήχος που θα πρέπει να θαφτεί αφού δεν ακούγεται με τίποτα... Αυτός ο κύριος θα άκουσε το παραπανω άλμπουμ lol Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι σας έχω... Έλα στον παππού άρτι αφιχθεις vintage εξώφυλλο lol αυτές είναι εμπειρίες 😘 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Beatles από τα lidl Αυτόν θα αντεγραψε ο Πρινς στιλιστικά lol Και από μουσική δεν πάει πίσω Αλλά δύο αριστουργηματικα εξώφυλλα δίσκων lol
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, JennyP είπε 👉Aυτα είναι εξώφυλλα χαχα 3στα 3 έλιωσα στα γέλια 🤣 Καλύτερα να μασάνε πάρα να τραγουδάνε 🤣 Όταν σε περνούν από ακτινογραφία. Νιαουριζω για να βγεις νιαουριζωωωω poor kitty 😆
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Eεεε παιδιά πάτε αναποδααα lol Eνταξει και τά δύο εξώφυλλα είναι αγαπημένα καθώς και το περιεχόμενο τους το ομολογώ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού δεν τα έχεις από κούνια ξεπερνιέται το πρόβλημα Και μάλλον γι αυτό δεν έχεις... lol 🥴🥲 Αυτός που είδε το εξώφυλλο αυτό το έκανε και ταινία 😆 brokeback mountain 😲 Πςςςς το...βάφουμε το μαλλάκι 😆 μια καδενιτσα χρυσή θα την ήθελε για να ολοκληρωθεί το look Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Sugar Bebes Και Sugar MEMES Ο αριθμός που καλείτε δεν υπάρχει η είναι απενεργοποιημενος, παρακαλώ δοκιμάστε...αργοτερα Είμαι εγώ που σε παίρνω τηλεφωνοοο 😅 Τα διαμάντια του YouTube
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γνωστά συγκροτήματα αλλα με κακογουστα η άστοχα εξώφυλλα Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από XrysaKakou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα