Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει μια αγορά και το track ξεκινάει με la και τελείωνει σε hu  έχει κολλήσει εδώ και αρκετές μέρες στο parcellapp ξέρετε ποια εταιρία στην Ελλάδα αναλαμβάνει αυτού του είδους τους αριθμούς αποστολής δοκίμασα στο site τον ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ κούριερ αλλά τιποτα

Screenshot_20231019-185422.jpg

Δημοσ.
Στις 19/10/2023 στις 6:54 ΜΜ, e1995kati είπε

Καλησπέρα έχω κάνει μια αγορά και το track ξεκινάει με la και τελείωνει σε hu  έχει κολλήσει εδώ και αρκετές μέρες στο parcellapp ξέρετε ποια εταιρία στην Ελλάδα αναλαμβάνει αυτού του είδους τους αριθμούς αποστολής δοκίμασα στο site τον ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ κούριερ αλλά τιποτα

Screenshot_20231019-185422.jpg

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είχες άλλη ενημέρωση. Τα LA********HU τα παραδίδει τα ΕΛΤΑ και ειναι συστημένα. Όταν γράφει "Received by local delivery company" ειναι η στιγμή που τα ΕΛΤΑ έχουν ανοίξει τον σάκο με το δέμα σου μέσα και το σκαναρουν (στην Αθήνα). Από εκεί κάνει συνήθως περίπου 5-10 μέρες μεχρι να παραλάβεις, ανάλογα σε ποια περιοχή μένεις και πόσο συχνά βγαίνει ο ταχυδρόμος. Θα δεις ενημερώσεις εδώ https://parcelsapp.com/ και την μέρα που θα σου το παραδώσουν.

Υπάρχει θέμα για αγορές από Aliexpress, και στη σελίδα 294 έχω λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...