Georgekar42 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Προσφάτως,μετά από μια ζημιά που πάθαμε στο σπίτι, αλλάξαμε όλη την κουζίνα. Το καινούργιο ντουλάπι λοιπόν υποστηρίζει όπως μου είπαν απορροφητήρα ενεργού άνθρακα χωρίς να χρειάζεται μπουρι κλπ κλπ. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό? Όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι μέσω Σκρουτζ
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Είναι αυτά που κάνουν ανακύκλωση τον αέρα. Δεν αξίζει γενικά και αν υπάρχει η επιλογή, βάζεις τον κλασικό. 1
Georgekar42 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δυστυχώς ενναλακτικη την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει. έχεις κατά νου κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο? Όσο και αν έψαξα δεν βρίσκω κάτι
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Κακη μελέτη κάνατε και θα την πληρώνετε μια ζωη, φροντίστε με οποιοδήποτε κόστος να μπει "μπουρι" 2
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Georgekar42 είπε Δυστυχώς ενναλακτικη την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει. έχεις κατά νου κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο? Όσο και αν έψαξα δεν βρίσκω κάτι Προσπαθήστε να το διορθώσετε τώρα αν το θέμα δεν είναι το οικονομικό. Υδρατμοί, βαριές μυρωδιές κτλ μένουν μέσα, κόστος ανταλλακτικών.
Georgekar42 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Φίλε μου ρωτάω κάτι συγκεκριμένο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γνώμη σου αλλά δεν ζήτησα αυτή την πληροφορία. 23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κακη μελέτη κάνατε και θα την πληρώνετε μια ζωη, φροντίστε με οποιοδήποτε κόστος να μπει "μπουρι" Ρε παιδιά ζήτησα κάτι συγκεκριμένο. Το αν είναι ακριβό η όχι η αν υφίσταται συγκεκριμένος λόγος δεν νομίζω ότι αφορά την τσέπη σας
Maurikycli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μην είστε χειριστικοί, να απαντάτε μόνο στα ερωτήματα 😕
clampro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, Georgekar42 said: Καλησπέρα στην ομάδα. Προσφάτως,μετά από μια ζημιά που πάθαμε στο σπίτι, αλλάξαμε όλη την κουζίνα. Το καινούργιο ντουλάπι λοιπόν υποστηρίζει όπως μου είπαν απορροφητήρα ενεργού άνθρακα χωρίς να χρειάζεται μπουρι κλπ κλπ. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό? Όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι μέσω Σκρουτζ Η κατηγορία στο Skroutz είναι ελεύθεροι απορροφητήρες. Στα φίλτρα μπορείς να βάλεις και άνθρακα.
Georgekar42 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Και ο αέρας που απορροφάει που πηγαίνει? Άρα κάνω τρύπα στα ντουλάπια ? Και απλά βγαίνει ταβάνι με τα φίλτρα?
SB_1957 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Η ΙΚΕΑ εχει φιλτρα ανθρακα για απορροφητηρες χωρις μπουρι, που πλενονται. Ριξε μια ματια στο σαιτ να δεις τα μοντελα που δεχονται τετοια φιλτρα. 1
Exosia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Απλά μακριά. Είχα τέτοιον ολοκαίνουριο στο προηγούμενο σπίτι. Άχρηστος, ειδικά εάν τηγανίζεις. 1
basilis_k6 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Georgekar42 είπε Και ο αέρας που απορροφάει που πηγαίνει? Άρα κάνω τρύπα στα ντουλάπια ? Και απλά βγαίνει ταβάνι με τα φίλτρα? στο χωρο πηγαινει. απλα δεν μυριζει (υποτιθετε) αυτοι ειναι για κουζινες που δεν μαγειρευεις. κυριως για στυλ δηλαδη σε κουζινες πλουσιων που εχουν δευτερη κουζινα για πραγματικο μαγειρεμα.
korakios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Georgekar42 είπε Δυστυχώς ενναλακτικη την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει. έχεις κατά νου κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο? Όσο και αν έψαξα δεν βρίσκω κάτι tesla , πάντως δουλειά δεν έκανε, φαντάζομαι κατώτεροι θα είναι χειρότεροι 4 ώρες πριν, Georgekar42 είπε Φίλε μου ρωτάω κάτι συγκεκριμένο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γνώμη σου αλλά δεν ζήτησα αυτή την πληροφορία. Ρε παιδιά ζήτησα κάτι συγκεκριμένο. Το αν είναι ακριβό η όχι η αν υφίσταται συγκεκριμένος λόγος δεν νομίζω ότι αφορά την τσέπη σας και όμως ρώτησες 6 ώρες πριν, Georgekar42 είπε Το καινούργιο ντουλάπι λοιπόν υποστηρίζει όπως μου είπαν απορροφητήρα ενεργού άνθρακα χωρίς να χρειάζεται μπουρι κλπ κλπ. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό? και η απάντηση είναι δεν αξίζει , εκτός αν δεν υπάρχει καθόλου η δυνατότητα για μπουρί 1
mary Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καταρχήν τι τύπος απορροφητηρα είναι; Καμινάδα; συρόμενος; ντουλάπι; ελεύθερος; εντοιχισμένος; Πχ πήρα καινούριο απορροφητηρα πρόσφατα και είχε δυνατότητα να βάλεις είτε μπουρί είτε φίλτρο άνθρακα. Αλλά είναι σαν εντοιχισμένο ντουλάπι. Είναι ο Bosch Serie 2 DEM63AC00B
Haldol Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Οι απορροφητήρες αυτοί λέγονται «απορροφητήρες με ανακύκλωση». Δεν έχει ειδική κατηγορία το Skroutz, αλλά συνήθως όσοι είναι τέτοιο τύπου, το αναγράφουν στον τίτλο. Και όπως σου είπαν ΌΛΟΙ, είναι κυριολεκτικά ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Οι υδρατμοί μένουν όλοι μέσα στο σπίτι, και οι μυρωδιές απλώς μειώνονται κατά ένα ελάχιστο ποσοστό. Τους βάζουν μόνο σε σπίτια που η κουζίνα είναι σε σημείο που δεν υπάρχει πρόσβαση γι' απορροφητήρα, οπότε είναι λύση ανάγκης, ή σε σπίτια που δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθούν (πλούσιοι με δεύτερη "κανονική" κουζίνα, ή φοιτητόσπιτα κατηγορίας "κάνα μακαρόνι σκέτο 1 μέρα στις 5 και αν"). Την είχα πατήσει έτσι μ' ένα σπίτι που 'χα νοικιάσει παλιότερα και πέρασα τα πάνδεινα, ν' ανοίγω παράθυρα το καταχείμωνο μπας και καθαρίσει ο χώρος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα