gpapas640 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ το forum. Είμαι φοιτητής και ξεκίνησα να ψάχνω για δουλειά (οχι full time, ΠΣΚ part time). Συζητώντας το με κάποιο γνωστό μου μου πρότεινε να το τρενάρω μέχρι τον επόμενο χρόνο ή να ξεκινήσω μαύρα. Ο λόγος είναι ότι δε θα πιάσω το τεκμήριο διαβίωσης 3000€ για δύο μήνες που θα δουλέψω και στην ουσία ο,τι βγάλω θα μου τα φάει η εφορία, συν τα έξοδα λογιστή για να κάνω ξεχωριστή φορολογική δήλωση για το 2023 (μέχρι τώρα θεωρούμαι προστατευόμενο μέλος και δεν κάνω δήλωση). Ποια είναι η γνώμη σας; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από gpapas640
ekechagi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Τα έξοδα διαβίωσης υπερκαλύπτονται από το αφορολόγητο. Φορολογική μπορείς να κάνεις και μόνος σου. Πάνε δούλεψε. 2
panagiotis54 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 δεν σου τρωει κατι η εφορια...πανε δουλεψε να γινεις πλεουσιος
panosno1com Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε δεν σου τρωει κατι η εφορια...πανε δουλεψε να γινεις πλεουσιος Πελούσιος
gpapas640 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Στις 19/10/2023 στις 4:14 ΜΜ, ekechagi είπε Τα έξοδα διαβίωσης υπερκαλύπτονται από το αφορολόγητο. Φορολογική μπορείς να κάνεις και μόνος σου. Πάνε δούλεψε. Ευχαριστώ φίλε. Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας τελικά. Και να φανταστείς ότι αυτό στον γνωστό μου το είπε λογιστής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα