Just_travel_everywhere Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν αν και παράγγειλα το Aurora 15 της Dell . Μπορώ φυσικά να το ακυρώσω. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας και για κάτι άλλο βρήκα επίσης την επιλογή του να πάρω ένα Intel nuc 13 extreme Και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι γιατί πιστεύω ότι έχει πολύ καλύτερη ποιότητα. Και να βάλω εγώ μία κάρτα γραφικών 4070 + 32 Gbyte RAM. Όπου στο Alienware σύστημα θα πάρω την 4060ti και τα δυο με core i9 13900k Και ο λόγος για αυτήν την σκέψη είναι ότι θα μου κοστίσει το ίδιο φυσικά δεν θα έχω ούτε τα rgb Τα φωτάκια και όλη την υδρόψυξη και τα λοιπά που έχει το έτοιμο σύστημα. Αλλά σίγουρα θα πάρω κάτι πολύ ποιοτικό. Στο έτοιμο σύστημα το τροφοδοτικό είναι 1350 watt 80 plus titanium . φυσικά μια διαφορά ακόμα είναι Ότι αν θέλεις να πάρεις άλλη κάρτα γραφικών αργότερα το τροφοδοτικό βοηθάει πάρα πολύ. Στο σύστημα της Intel είναι 850. τα τώρα σας 🤔🤔🤔 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Just_travel_everywhere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα