gmastr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Τα mail που δέχομαι στον λογ/μο μου ΧΧΧ@otenet.gr αποθηκεύονται στον Cosmote, σε ένα αρχείο 500 MB Όταν γεμίσει αυτό, η Cosmote στέλνει ειδοποίηση και μου διακόπτει την παραλαβή νέων mail Έτσι αναγκάζομαι να σβήνω όσα mail δεν χρειάζομαι για να έχω ενεργό ηλεκτρ ταχυδρομείο Με τους σημερινούς ρυθμούς το mail γεμίζει συχνά και είναι μεγάλος μπελάς η επιλογή του ποια θα σβήνω Θυμάμαι στο παρελθόν τα mail μου σωνόντουσαν στο σκληρό μου δίσκο και δεν είχα καθέναν περιορισμό Ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω αυτή την επιλογή ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ...
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, gmastr είπε Τα mail που δέχομαι στον λογ/μο μου ΧΧΧ@otenet.gr αποθηκεύονται στον Cosmote, σε ένα αρχείο 500 MB Όταν γεμίσει αυτό, η Cosmote στέλνει ειδοποίηση και μου διακόπτει την παραλαβή νέων mail Έτσι αναγκάζομαι να σβήνω όσα mail δεν χρειάζομαι για να έχω ενεργό ηλεκτρ ταχυδρομείο Με τους σημερινούς ρυθμούς το mail γεμίζει συχνά και είναι μεγάλος μπελάς η επιλογή του ποια θα σβήνω Θυμάμαι στο παρελθόν τα mail μου σωνόντουσαν στο σκληρό μου δίσκο και δεν είχα καθέναν περιορισμό Ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω αυτή την επιλογή ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ... Eναλλακτικά φτιάξε ένα gmail κλπ και στείλε τα εκεί.Και άλλαξε το email σου σε αυτό ώστε αν αλλάξεις πάροχο να μην χάσεις και το email.
hawkpilot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, gmastr said: Τα mail που δέχομαι στον λογ/μο μου ΧΧΧ@otenet.gr αποθηκεύονται στον Cosmote, σε ένα αρχείο 500 MB Όταν γεμίσει αυτό, η Cosmote στέλνει ειδοποίηση και μου διακόπτει την παραλαβή νέων mail Έτσι αναγκάζομαι να σβήνω όσα mail δεν χρειάζομαι για να έχω ενεργό ηλεκτρ ταχυδρομείο Με τους σημερινούς ρυθμούς το mail γεμίζει συχνά και είναι μεγάλος μπελάς η επιλογή του ποια θα σβήνω Θυμάμαι στο παρελθόν τα mail μου σωνόντουσαν στο σκληρό μου δίσκο και δεν είχα καθέναν περιορισμό Ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω αυτή την επιλογή ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ... Θα χρειαστεί να δημιουργήσεις λογαριασμό POP σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλ. ταχυδρομείου (Thunderbird, Outlook, κλπ) και θα πρέπει να ενεργοποιήσεις ρύθμιση διαγραφής των μηνυμάτων από τον server αφού κατέβουν. Φρόνιζε να τρέχεις την εφαρμογή ανά τακτά χρονικά διαστήματα (για να κατεβάζει τα νέα μηνύματα και να ελευθερώνει χώρο στον server) αλλά και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: κάνε αντίγραφα ασφαλείας του τοπικού mailbox. Εννοείται ότι κάθε φορά που κατεβαίνουν τα μηνύματα και αδιάζει ο χώρος, θα έχεις κενό mailbox στο κινητό ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή βλέπει τον ίδιο λογαριασμό. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από hawkpilot 1
Billator Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, hawkpilot είπε Εννοείται ότι κάθε φορά που κατεβαίνουν τα μηνύματα και αδιάζει ο χώρος, θα έχεις κενό mailbox στο κινητό ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή βλέπει τον ίδιο λογαριασμό. Στο Outlook (όχι την Mail εφαρμογή των windows) μπορείς να διατηρήσεις όλα τα email ακόμα και να διαγραφούν από το server, έτσι κρατάω backup εδώ και αρκετά χρόνια των email, και κάθε 2-3 μήνες κάνω export των data από το outlook σε εξωτερικό σκληρό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα