Προς το περιεχόμενο

Δυο δισκοι,ο ενας ομως NTFS?

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο σκληρους με εγκατεστημενα τα XP σε καθε εναν χωριστα.

Θελω να ξαναβαλω τα XP στον εναν, αλλα να τον διαμορφωσω σε

NTFS.

Θα εχω προβληματα προσβασης απο τον εναν δισκο στον αλλο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι. Αν έχεις λειτουργικό που βλέπει NTFS δίσκους, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα πρόσβασης. Δηλ: Από δίσκο με FAT32 που έχεις εγκατεστημένα τα XP, το λειτουργικό θα βλέπει άνετα τον άλλο δίσκο που είναι NTFS.

No problem there. ;)

Δημοσ.

Nomizw kapou eida kai kapoio patch gia 98aria pou mporoun na blepoun NTFS, 8a mou peis poios asxolite me 98aria twra..

Den mporw na 8ymh8w pou re gamwto omws paei polis kairos

BASSstarlet mporeis kai poli eukola na kaneis kai ton allo sou disko NTFS..

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρε παιδιά, δεν το κατανοώ - εκτός κι αν εγώ δεν κατάλαβα καλά το ερώτημα:

Ο _BASSstarlet_ έχει δύο partitions. Στο ένα θα'χει διαμόρφωση FAT32 και στο άλλο θα'χει διαμόρφωση NTFS. Και στα δύο θα έχει WinXP. Ρωτάει αν, από τα WinXP που θα'χει στο FAT32, θα μπορεί να 'βλέπει' το partition με NTFS. Έτσι δεν είναι;

Αν είναι έτσι, ΔΕΝ χρειάζεται ούτε πρόγραμμα, ούτε patch ούτε τίποτα.

Εκτός κι αν δεν είναι έτσι... :P

Δημοσ.

exo ena sxetiko provlima,exo 2 diskous,o enas boot disk pou einai fat32 kai o alos ntfs...exo ena arketa periergo provlima...o 2ros o diskos(o ntfs) mou ton deixnei os f (c,f) diladoi oi 2 diskoi kai (d,e)dvd kai cd-r.....ektos apo auto o ntfs iparxoun stigmes pou xanete,ginete monos tou remove diladi lol!pao gia mia stigmi sto ikonidio o ipologistis mou kai einai ekei...ksanapao ligo argotera kai exei xathi,iparxi mono c...kai gia na ton ksanadei prepei na kano restart :S

Δημοσ.

και εγω αυτο καταλαβα και συμφωνω μαζι σου

να πω οτι υπαρχει εντολη convert που μπορει να κανει μετατροπη ενα fat δισκο σε ntfs (αν δεν εχεις λειτουργικο με προβλημα σε προσβαση σε ntfs δισκο οπως τα 98 τοτε μην το σκεφτεσαι καν, απλα κανε τα παντα ntfs)

Δημοσ.

paredwse, σωστά κατάλαβες απλά αναφέρουμε πως γίνεται κ στα 98/ME για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

wizeman1986, Κάνε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου διαχείριση => Διαχείριση δίσκων (ή κάπως έτσι στα ελληνικά) και τσέκαρε αν είναι basic o εν λόγω δίσκος.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...