spocky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξερω αν το βαζω στην σωστη κατηγορια. Αν οχι ας μεταφερθει. Το σπιτι μου αποτελειται απο δυο οροφους. Στον πρωτο μενω εγω και στο ισογειο ο αδερφος μου και η τηλ γραμμη ειναι μια. Αυτη τη στιγμη το router/modem ειναι στο ισογειο (οχι VOIP) και το σταθερο ειναι συνδεδεμενο σε μια αλλη τηλ πριζα στην κρεβατοκαμαρα. Το σαββατο ειναι να ερθουν απο NOVA να μου συνδεσουν την οπτικη στο δικο μου σπιτι στον πρωτο, οποτε το τηλ θα γινει πλεον VOIP και θα πρεπει η συσκευη να παει πανω στο router. Εγω δεν θελω να χρησιμοποιω σταθερο τηλ παρα μονο Ιντερνετ οποτε θα πρεπει με καποιο τροπο να παει η τηλεφωνικη συσκευη κατω. Σκεφτηκα τα ασυρματα τηλ με διπλη βαση οπως αυτο :https://www.skroutz.gr/s/3380144/Panasonic-KX-TG6812-Duo-Asyrmato-Tilefono-Duo-me-Anoichti-Akroasi-Mayro.html. Δλδ η main βαση να ειναι στον πρωτο μαζι με το ρουτερ και η δευτερη στο ισογειο απλα συνδεδεμενη στο ρευμα. Θα κανω δουλεια με αυτην την συσκευη πιστευετε? Εχει αλλος δοκιμασει κατι αντιστοιχο? Τα δυο θεματα που φοβαμαι ειναι αν θα φθανει η εμβελεια τους για επικοινωνια μεταξυ των οροφων και αν μπορω να κανω την main συσκευη του πρωτου να ειναι αθορυβη ή να μην χτυπαει καθολου.
jkoukos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Τηλεφωνική πρίζα υπάρχει στον χώρο του 1ου ορόφου όπου θα υπάρχει η οπτική ίνα και ο Router; Αν ναι, είναι σχετικά εύκολο να γίνει η χρήση της υπάρχουσας καλωδίωσης για να έχει τηλεφωνία το ισόγειο.
spocky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Υπαρχει ναι..Ισως γινει πιο μετα αυτο που λες εσυ δλδ να ενωθεί πανω κατω σπιτι με την τηλεφωνικη γραμμη..Προς στιγμην θελω την ασυρματη λυση δεν μπορω να μπλεξω με ηλεκτρολογο τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα