johnny73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους εχω συνδεσει κανονικα τα καλωδια των ηχειων πισω στην μητρικη (συστημα creative 5.1) και ενω απο το πανελ της realtek τα αναγνωριζει ολα και μου δινει ηχο στο καθενα ξεχωριστα στον ελεγχο που κανω οταν παιζει ο media player η στο youtube τραγουδι εχω ηχο μονο στα πλαινα ηχεια. ανεβαζω φωτο και μου λετε οποιος ξερει τι μπορω να αλλαξω.ευχαριστω. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από johnny73
dpolal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Αυτό που παίζει ο media player πρέπει να έχει πολυκάναλο ήχο για να τον αποδόσει σε όλα τα ηχεία. (π.χ. ταινία) Το youtube αν δεν κάνω λάθος δεν το υποστηρίζει. Οπότε το τραγούδι που λες ότι παίζει μόνο από τα πλαϊνά είναι σωστό αν είναι στερεοφωνικό. Επίσης, έχεις ορίσει λάθος τις ρυθμίσεις σου, αν το σύστημα σου έχει subwoofer τότε δεν πρέπει τα ηχεία να είναι δηλωμένα σαν πλήρους εύρους.
johnny73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εχεις δικιο . το δοκιμασα και με ταινια και παιζει και το γουφερ μαζι με τα πισω ηχειο (δεν παιζει το κεντρικο αλλα οκ ο ηχος) κατι αλλο τωρα μου κανει ο ηχος αυξομειωσεις ξερεις απο που μπορει να προερχεται? παιζει για λιγο μετα χαμηλωνει λιγο και μετα απο λιγο επανερχεται, και στο ιντερνετ και με player στο pc. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από johnny73
dpolal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, johnny73 είπε εχεις δικιο . το δοκιμασα και με ταινια και παιζει και το γουφερ μαζι με τα πισω ηχειο (δεν παιζει το κεντρικο αλλα οκ ο ηχος) κατι αλλο τωρα μου κανει ο ηχος αυξομειωσεις ξερεις απο που μπορει να προερχεται? παιζει για λιγο μετα χαμηλωνει λιγο και μετα απο λιγο επανερχεται, και στο ιντερνετ και με player στο pc. Ναί γιατί μάλλον έχεις κάνει πάλι λάθος στις ρυθμίσεις και επέλεξες εναλλαγή εξόδου κεντρικού/υπογούφερ. Επίσης το κεντρικό ηχείο είναι μόνο για τους διαλόγους μιας ταινίας, δεν παίζει άλλον ήχο. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από dpolal
johnny73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 το αλλαξα και αυτο να δω τωρα πως θα παει, ευχαριστω οχι το αλλαξα αλλα μου το κανει ακομα, ενημερωσα drivers δεν ξερω τι αλλο να κανω επισης ειχα καρτα ηχου την οποια την αφαιρεσα νομιζοντας οτι εχει χαλασει αλλα παλι τα ιδια μου κανει
dpolal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnny73 είπε το αλλαξα και αυτο να δω τωρα πως θα παει, ευχαριστω οχι το αλλαξα αλλα μου το κανει ακομα, ενημερωσα drivers δεν ξερω τι αλλο να κανω επισης ειχα καρτα ηχου την οποια την αφαιρεσα νομιζοντας οτι εχει χαλασει αλλα παλι τα ιδια μου κανει Ξανακοίτα τις συνδέσεις των ηχείων σου. Όταν πατάς το τέστ ακούγεται ήχος από το κεντρικό; Για τις αυξομειώσεις στον ήχο που λες δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από dpolal
johnny73 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 υπαρχει περιπτωση να φταινε τα ηχεια? να αρχιζουν να τα παιζουν? τους drivers της μητρικης για τον ηχο τους εχω ανανεωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα