Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που ήταν βύσμα να μου εξηγήσει λίγο την διαδικασία της μετάθεσης. Έχω γνωστό που μου πε ότι ίσως και να μπορέσει να με πάει εκεί που θέλω. Ο λόγος που θα γίνω (ενδεχομένως) βύσμα είναι οικονομικός. Χρειάζομαι τα απογεύματα ή μερικά από αυτά για να κάνω μεροκάματα με την βοήθεια της διανυκτέρευσης. Μου ζήτησε να του στείλω τα χαρτιά όταν τα κάνω. Σε ποια χαρτιά αναφέρεται? Υπάρχει διαδικασία για την μετάθεση ? Μαζεύεις χαρτιά ? Δηλώνεις που θες να πας ? 

Ο λόγος που δεν ρωτάω τον ίδιο είναι επειδή δεν έχω την οικειότητα, ξέρω ότι τρέχει με δουλειές και δεν θέλω να τον ενοχλώ με τα δικά μου . Ευχαριστώ ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι να καταθέσεις χαρτιά για κατ'εξαιρεση μετάθεση για οικονομικούς λόγους και εκείνος να το  "προωθήσει" , θα πρέπει να τον ρωτήσεις ο ίδιος τι ακριβώς εννοεί, με το να μαντεύουμε εμείς τι σου ζητάει αυτός δεν θα βγει άκρη.

Αλλά και πάλι τι χαρτιά να του στείλεις? Αυτά τα έγγραφα τα καταθέτεις ή στην μονάδα που θα παρουσιαστείς ή σε στρατολογική υπηρεσία.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ο φίλος να απογοητευτεί.. γενικά ισχύει αυτό που έγραψε ο sdikr το καλό βύσμα δεν σε ρωτάει τέτοια πράγματα σε ενημερώνει μόνο που και πότε θα πας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tον Στρατιωτικό αριθμό δίνεις κ π ανηκεις τωρα . 

Δηλ.θες να κανεις στρατό κ μετά δουλειά κ το επόμενο πρωί ξανά στρατό κ λες ότι θα λειτουργήσει αυτό?

Αν έχει σοβαρες δουλειες το βύσμα σ ρωτα τον αν ειναι να να πάρεις μόνιμη απαλαγη από στρατο κ να πας δουλειά  σε αυτόν εφόσον έχεις οικονομικό πρόβλημα γιατι χλωμο να μπεις στο δημόσιο σε θεση π να χρειάζεσαι χαρτί στρατού 

Θεωρητικά την πρώτη μέρα π μπαίνεις στην εκπαίδευση ή στο φρουραρχειο δηλώνεις πτυχία κ π θες να πας...αφού ολοκληρώσεις τις 3 4 βδομαδες εκπαίδευσης στην άδεια π παιρνετε  για μετάθεση τα βύσματα παίζουν με τα τηλ για το που θα καταλήξεις...αν την θέση σ την ζητήσει άλλος με πιο υψηλό βύσμα ,την χάνεις...

Υπάρχουν μερικά καλά στρατοπεδα/σημεία αλλιώς κ κακό στρατοπεδο να είναι αννειναι μιλημένοι μπορούν ακομη κ να σε "εξαφανισουν".

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
14 ώρες πριν, TZIOXATZI είπε

Έχω γνωστό που μου πε ότι ίσως και να μπορέσει να με πάει εκεί που θέλω

Μην περιμενεις και πολλα.

Γενικως,αν δουν οτι δεν εχει μιλησει βυσμα για σενα,να περιμενεις τα χειροτερα.
Εγω ενω ειχα το δικαιωμα να μεινω αμεταθετος,επειδη ημουν προστατης,μου εβγαλαν μεταθεση,και εκει πηρα τηλ το βυσμα,για να ζητησω τα..νομιμα..
Αλλα βυσματα,τριφασικα,μπαιναν στη μοναδα για να απολυθουν, ενω δεν ειχαν ξαναπατησει μεσα.

Οικημα αρχηγου ΠΝ,που ανοιγε 2 φορες το χρονο,αριθμουσε 150 ναυτες.Φυσικα δεν πατουσε ψυχη,η υπηρεσια πηγαινε 1/31 και αυτη η 1 ηταν τηλεφωνικη παρουσια.
Μετα,δια μαγειας,δημιουργηθηκε δευτερη ομαδα,με αλλους 150, ως "Οικημα Αρχηγου Β".
Και εμεις,30 ατομα,φυλουσαμε ολο το οχυρο Σκαραμαγκα. 
Μεχρι και τη μερα που πηρα την αδεια απολυσεως,ειχα 8ωρη σκοπια.
Και ολα αυτα επειδη δεν ηθελα να βαλω βυσμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...