jimmysss! Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω το s21fe και εχω παρατηρησει πως το wifi calling δεν λειτουργει παντα, συνεπως δεν πμορω να το εμπιστευτω Καθως εχω την συνηθεια να το βαζω σε λειτουργια πτησης το βραδυ αλλα με ανοιχτο wifi και wifi calling (αραγε ειναι λιγοτερη ακτινοβολια απο το να ειχα ανοιχτο;;;), καποιες φορες με καλουν και τους βγαζει οτι το εχω κλειστο. Δεν εχω εντοπισει ακομα το μοτιβο της ανεπυτυχης λειτουργιας του wifi calling (δηλαδη ποτε συμβαινει αυτο). Εχει καποιος μια λυση ή αν ξερει γιατι συμβαινει; *Cosmote ειναι ο παροχος Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από jimmysss!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 24 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Καλησπερα, εχω το s21fe και εχω παρατηρησει πως το wifi calling δεν λειτουργει παντα, συνεπως δεν πμορω να το εμπιστευτω Καθως εχω την συνηθεια να το βαζω σε λειτουργια πτησης το βραδυ αλλα με ανοιχτο wifi και wifi calling (αραγε ειναι λιγοτερη ακτινοβολια απο το να ειχα ανοιχτο;;;), καποιες φορες με καλουν και τους βγαζει οτι το εχω κλειστο. Δεν εχω εντοπισει ακομα το μοτιβο της ανεπυτυχης λειτουργιας του wifi calling (δηλαδη ποτε συμβαινει αυτο). Εχει καποιος μια λυση ή αν ξερει γιατι συμβαινει; *Cosmote ειναι ο παροχος Αν θυμάμαι καλά, τα Samsung κάπου έχουν στο μενού μια ρύθμιση ώστε να βάλεις σαν προεπιλογή το VoWiFi ώστε να επιλέγει πάντα το wifi πρώτα, ακόμη κι αν έχεις σήμα από τον provider κινητής. Επίσης αν όλο αυτό το κάνεις επειδή ανησυχείς για την ακτινοβολία, θα σου έλεγα να αφήνεις απλά το κινητό σου ανοιχτό και να μη σε απασχολεί τόσο... 1
jimmysss! Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 9 minutes ago, billdanos said: Αν θυμάμαι καλά, τα Samsung κάπου έχουν στο μενού μια ρύθμιση ώστε να βάλεις σαν προεπιλογή το VoWiFi ώστε να επιλέγει πάντα το wifi πρώτα, ακόμη κι αν έχεις σήμα από τον provider κινητής. Επίσης αν όλο αυτό το κάνεις επειδή ανησυχείς για την ακτινοβολία, θα σου έλεγα να αφήνεις απλά το κινητό σου ανοιχτό και να μη σε απασχολεί τόσο... μα οταν ειναι κλειστο το gsm δεν εχει αλλη επιλογη..μονο το wifi calling απομενει οποτε αυτο δε νομιζω να βοηθαει ναι για ακτινοβολια ειναι επειδη το εχω διπλα μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, jimmysss! είπε μα οταν ειναι κλειστο το gsm δεν εχει αλλη επιλογη..μονο το wifi calling απομενει οποτε αυτο δε νομιζω να βοηθαει ναι για ακτινοβολια ειναι επειδη το εχω διπλα μου Και το wifi εκπέμπει ακτινοβολία όταν είναι δίπλα σου επίσης!
Ntinaras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, jimmysss! είπε μα οταν ειναι κλειστο το gsm δεν εχει αλλη επιλογη..μονο το wifi calling απομενει οποτε αυτο δε νομιζω να βοηθαει ναι για ακτινοβολια ειναι επειδη το εχω διπλα μου Βαλτο μισο μετρο πιο μακρια. 1
jimmysss! Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Καλα και οι καλτσες μου μετα την προπονηση εκπεμπουν αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.. το θεμα ειναι γιατι ΔΕΝ λειτουργει το wifi calling
Mene Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξέρω αν ισχύει και στο Samsung, πάντως στο poco f2 μου το wi-fi calling λειτούργησε σωστά μόνο όταν ενεργοποίησα το παρακάτω: 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 @jimmysss! Χρειάζεται ενεργοποίηση του WiFi για να δεχτείς κλήσεις.
jimmysss! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 17 hours ago, Mrs. Hyde said: @jimmysss! Χρειάζεται ενεργοποίηση του WiFi για να δεχτείς κλήσεις. Προφανεστατα το εχω ενεργο! το Τηλεφωνο βρισκεται σε λειτουργια πτησης με ανοιχτο το wifi & to wifi calling. Το προβλημα ειναι οτι αλλοτε λειτουγει το συστημα και μου ερχονται οι κλησεις και αλλοτε οχι
emperor4her Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimmysss! είπε Προφανεστατα το εχω ενεργο! το Τηλεφωνο βρισκεται σε λειτουργια πτησης με ανοιχτο το wifi & to wifi calling. Το προβλημα ειναι οτι αλλοτε λειτουγει το συστημα και μου ερχονται οι κλησεις και αλλοτε οχι Καπου εχει μια επιλογη το κινητο να απενεργοποιει το wifi σε sleep mode.. για τσεκαρε το οπως επισης να κλεινει σε καποια μερη, η αυτο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από emperor4her
jimmysss! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Οχι οχι το WIFI δεν κλεινει ποτε! κατι αλλο παιζει και δεν μπορω να καταλαβω τι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα