Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/ixeia/creative-ixeia-stage-se_4218477

στο πλαίσιο των late night offers, μόνο με 39,99€ ως τις 9 το πρωί (ή προφανώς ως την εξάντληση αποθέματος)

Στο σκρουτζ ξεκινάει από 55.23

Επεξ/σία από kostaspatra
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Βλεπω καλα λογια.. Λέω να βαλω μια γιατι ηθελα..Με playstation πως συνδεεται ομως?Μεσω usb?

Δε νομίζω να είναι για σαλόνι κλπ, πιο πολύ για pc κ κλειστό χώρο μου φαίνεται. Κ δεν δείχνει αν έχει καλώδιο σύνδεσης ήχου για κονσόλα. Μόνο usb/Bluetooth γράφει. 

Δημοσ.

καποιος γραφει στο Σκρουτζ οτι δεν διαθέτει AUX θύρα.
αρα μονο ψηφιακα παιρνει ηχο, δεν θα εχει καθολου αναλογικο σε ψηφιακο μετροπεα, προφανως για μικροτερο κοστος

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Δε νομίζω να είναι για σαλόνι κλπ, πιο πολύ για pc κ κλειστό χώρο μου φαίνεται. Κ δεν δείχνει αν έχει καλώδιο σύνδεσης ήχου για κονσόλα. Μόνο usb/Bluetooth γράφει. 

Και εγω δεν νομίζω οτι είναι κατάλληλη για τηλεόραση και σαλόνι 

Δημοσ.
17 minutes ago, Shadowjump said:

Από τα ηχεία της τηλεόρασης καλύτερη θα είναι πάντως!

Οτιδήποτε είναι καλύτερο από τα ηχεία της τηλεόρασης.

Είναι για πιο απλή χρήση σε γραφείο PC πιο πολύ όχι για home cinema

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την συγκεκριμένη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν εχει aux, μονο BT/usb. 

Ειχα και την παλια την stage air v1 και η διαφορα ειναι μερα με νυχτα. Το κοντρολακι ειναι πολυ βολικο σε σχέση με τις παλιες που εψαχνες στα τυφλα τι πατας.

Το clear dialog κανει λίγη δουλιτσα και το προτιμό. Μπαταρια δεν εχω αποψη γιατι την εχω μονιμα συνδεδεμένη και κατω απο την οθόνη του pc.

Σε αυτα τα λεφτα με την αποδοση που εχει αξιζει και με το παραπανω.

Εγω την ειχα παρει 55 πριν 4 μήνες και παλι δεν το μετανιωσα.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 3
Δημοσ.

Σίγουρα στο Πλαίσιο διάβασαν για την απογοήτευση μας από την ηχόμπαρα της Lenovo στο άλλο νήμα και είπαν να τσιμπήσουν κανέναν υποψήφιο. Έριξα μια παραγγελία τι να σκάσω... 😄

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Shadowjump said:

Από τα ηχεία της τηλεόρασης καλύτερη θα είναι πάντως!

Ανάλογα την τηλεόραση. Σε Sony 75" μοντέλο του 2020 όταν έβαλα κάτι Logitech Z607 που είχα η διαφορά ήταν εμφανέστατη.

Τα ηχεία της τηλεόρασης ήταν μακράν πιο ποιοτικά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Με τηλεόραση συνδεεται τελικα μεσω usb?

Εφόσον δεν έχει hdmi, μόνο μέσω bluetooth. To usb υπάρχει για να βάλεις κάποιο στικάκι πχ. δεν έχουν έξοδο ήχου usb οι τηλεοράσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρα η μπαριτσα! Την πηρα τελικα για να αντικαταστησω ενα ραδιοκασετοφωνο που ειχα στο μαγαζι και το εβαζε η γυναικα μου. Της εκανα μαθημα, e-radio και τωρα απο εκει. Δεν σε σκοτωνει το μπασο, αλλα ειναι μια χαρα για χωρο 40m2!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...