savealekos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 η αλήθεια είναι δεν ήθελα καν να πάρω ps5 αλλά με τέτοια προσφορά δε κρατήθηκα.. ευχαριστώ ! έκανα και live chat με το αμαζον και μου λενε ελεγξαμε τον πωλητη και φαινεται νορμαλ. ακόμα και σε περίπτωση που έχει γίνει χακ λεει ο λογαριασμός τους, δε θα χρεωθείτε τίποτα καθώς θα το διευθετήσουμε. Απλά με προειδοποίησε ότι αν τυχόν μου στείλουν να πληρώσω κάτι εκτός αμαζον, να μην το κάνω και να επικοινωνήσω μαζι τους και έκλεισε λέγοντας μου ότι σε κάθε περίπτωση είμαι προστατευμένος και εγώ και τα χρήματα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια χαρά φαίνεται ο πωλητής. Bait and switch πωλητής... απ'αυτούς που πουλάνε όντως ψιλοπράγματα για αρκετό καιρό ώστε να λάβουν καλό rating (μπορεί να τ'αγοράζουν και οι ίδιοι). Μετά ρίχνουν μερικά προϊόντα κράχτες σε καλές τιμές και ό,τι προλάβουν ν'αρπάξουν.... Λογικά το Amazon θα σας καλύψει αν την πάθατε. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Teddy77 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, enlightened είπε Πάντως πατώντας στο όνομα του πωλητή έχει 100% rating με 445 αξιολογήσεις και πάνω απο 1000 παραγγελίες τον τελευταίο χρόνο. Αυτό πρόσεξα και γω πριν λίγο. Επίσης μέσω amazon δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 1 λεπτό πριν, savealekos είπε η αλήθεια είναι δεν ήθελα καν να πάρω ps5 αλλά με τέτοια προσφορά δε κρατήθηκα.. ευχαριστώ ! έκανα και live chat με το αμαζον και μου λενε ελεγξαμε τον πωλητη και φαινεται νορμαλ. ακόμα και σε περίπτωση που έχει γίνει χακ λεει ο λογαριασμός τους, δε θα χρεωθείτε τίποτα καθώς θα το διευθετήσουμε. Απλά με προειδοποίησε ότι αν τυχόν μου στείλουν να πληρώσω κάτι εκτός αμαζον, να μην το κάνω και να επικοινωνήσω μαζι τους και έκλεισε λέγοντας μου ότι σε κάθε περίπτωση είμαι προστατευμένος και εγώ και τα χρήματα μου. Αυτό ισχύει. Και PS4 να σου στείλουν εσύ θα τα πάρεις πίσω τα χρήματα σου, απλά θα έχεις φάει ταλαιπωρία και ξενέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kofer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, savealekos είπε ακόμα και σε περίπτωση που έχει γίνει χακ λεει ο λογαριασμός τους Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, μήπως έχει χακαριστεί... Πάντως στα reviews του PS5 ένας λέει Scam (Ιούλιος 2022) και άλλος ότι του έστειλε χρησιμοποιημένη κονσόλα (Φεβρουάριος 2023). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 το θεμα ειναι πως εχει καταφερει να δινει πσ5 σε τετοια τιμη και με δωρεαν μεταφορικα, και δεν μπορουν να δωσουν σε τετοια τιμη γιγαντες του εμποριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) μήπως ειναι refurbished? ειναι ύποπτα χαμηλή τιμη γιατι μιλαμε για το disc , αν ηταν το digital οκ αλλα εδω το χαρίζουν Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Votritis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris5321 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι αξιολογήσεις του μαγαζιού είναι για καθαριστικά προϊόντα. Δεν έχει βιτρίνα καταστήματος στη διεύθυνση αν και η εταιρία υπάρχει κανονικά. Πουλάει και καθαριστικά για τεχνολογικά προϊόντα πχ για χειριστήρια playstation αλλά να πουλάει η ίδια εταιρία playstation νομίζω είναι τραβηγμένο. Δεν αποκλείω κάτι αλλά είναι πολύ πιθανόν να είναι χακαρισμενος λογαριασμός. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από thodoris5321 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Εγώ πάντως ακύρωσα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kofer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Too Good To Be True! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Απάτη, μακρυά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Ποιο αμαζον γραφετε; (εφυγε το μαγαζι απο τον τιτλο καθως ειναι τριτος πωλητης). Δεν θα το τολμουσα με τιποτα προσωπικα, η γνωμη μου ειναι να ακυρωσετε. Οσοι θελετε να το παιξετε παρολα αυτα, τι να πω, θα εχουμε κατι να περιμενουμε - τις εξελιξεις σας. Dispatches from Marketing Elektronik GmbH Sold by Marketing Elektronik GmbH 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν παίζει να χάσει κάποιος τα χρήματα του με το αμαζον. Αυτό που με προβληματίζει, είναι η εγγύηση.. με πωλητή το αμαζον για 2 χρόνια έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι κ να γίνει . Για 3ους πωλητές δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με την εγγύηση.. προσωπικά δεν το ρισκάρω.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από demmian 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savealekos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 εγω που ειχα κάνει παραγγελία παντως, ακυρώθηκε από μονη της.. και έλαβα μήνυμα από τον πωλητή ότι δήθεν δεν προχώρησε η αρχική μου πληρωμή και να μεταφέρω αλλού τα λεφτά. Επομένως κατά 99,9% μιλάμε για σκαμ. Μιλάω και με το άμαζον για τελική επιβεβαίωση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, savealekos είπε εγω που ειχα κάνει παραγγελία παντως, ακυρώθηκε από μονη της.. και έλαβα μήνυμα από τον πωλητή ότι δήθεν δεν προχώρησε η αρχική μου πληρωμή και να μεταφέρω αλλού τα λεφτά. Επομένως κατά 99,9% μιλάμε για σκαμ. Μιλάω και με το άμαζον για τελική επιβεβαίωση. μετα απο αυτο ειναι σιγουρο σκαμ , ευχαριστουμε για την ενημερωση !! Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Giorgos20177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις