Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

https://www.amazon.de/dp/B08LLZ2CWD/ref=mp_s_a_1_4?crid=16S6CZE1LNDUI&keywords=playstation+5&qid=1697642850&sprefix=%2Caps%2C532&sr=8-4

Τσίμπησα και εγώ ένα, πιστεύω τέτοιο χώμα deal δεν θα ξαναγίνει εν όψει του επερχόμενου Slim μοντέλου.

Ξερουμε κατι για slim η το λες επειδη ειναι αναμενομενο;

Δημοσ.

Ενδιαφέρον!

Η αποστολή γιατί είναι δωρεάν ρε παιδιά? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στο amazon....(με εξαίρεση πανάρχαια χρόνια που παραγγελναμε με δωρεάν μεταφορικά από 25 λίρες και πάνω από Amazon UK ..)

Είναι προσφορά τα δωρεάν μεταφορικά μόνο για αυτό το deal η έχει αλλάξει κάτι γενικά με amazon.de ?

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν μου αφαιρεί αυτόματα τον ΦΠΑ ενώ είμαι σε εταιρικό account με ενεργές ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Περίεργο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

καλη τιμη απλα λιγο προσοχη δεν ειναι η αμαζον ο πωλητης αλλα αλλος πωλητης.

Προσοχή όπως έγραψε ο συμφορουμίτης παραπάνω

Πωλητής δεν είναι το Amazon, άρα αρκετά υποπτη η αρκετά χαμηλή τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω χρονια να ψωνισω απο αμαζον και δεν θυμαμαι τι προστασια σου παρεχει το αμαζον σε περιπτωση που πεσεις σε απατεωνα πωλητη.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Εμενα πριν από 2-3 χρόνια μου έτυχε παρόμοια φάση και απλά ακυρώθηκε η παραγγελία σαν «λάθος τιμή» και μου γύρισαν τα χρήματα πίσω. Όπου παίζει το αμαζον μην φοβάστε τίποτα 

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω έχει 5star rating ο συγκεκριμένος μεταπωλητης. Ας μας πουν οι έμπειροι με το Amazon αν ακόμα και έτσι μπορεί να είναι φόλα η δουλειά.

Δημοσ.

Πάντως πατώντας στο όνομα του πωλητή έχει 100% rating με 445 αξιολογήσεις και πάνω απο 1000 παραγγελίες τον τελευταίο χρόνο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...