meli1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, Τον Φεβρουαριο περιμένουμε νεο μελος στην οικογένια και ήρθε η ωρα να αφησω το διπορτο fiesta που δεν βολευει σε καμια περιπτωση. Με μπατζετ 20 με 22 χιλιαρικα και με γνώμονα και την οικονομία ( lpg ή hybrid (midl σε αυτα τα λεφτά)) τι μου προτείνεται Κοιτάω για καινούργιο κανα Sandero ή μεταχειρισμένα και Corolla αλλα δεν με ικανοποίει τίποτα. Ιδανικα θα ηθελα το Yaris cross αλλα μεχρι να το παρω θα εχει παει σχολειο το παιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 50 minutes ago, meli1 said: Καλησπέρα, Τον Φεβρουαριο περιμένουμε νεο μελος στην οικογένια και ήρθε η ωρα να αφησω το διπορτο fiesta που δεν βολευει σε καμια περιπτωση. Με μπατζετ 20 με 22 χιλιαρικα και με γνώμονα και την οικονομία ( lpg ή hybrid (midl σε αυτα τα λεφτά)) τι μου προτείνεται Κοιτάω για καινούργιο κανα Sandero ή μεταχειρισμένα και Corolla αλλα δεν με ικανοποίει τίποτα. Ιδανικα θα ηθελα το Yaris cross αλλα μεχρι να το παρω θα εχει παει σχολειο το παιδι Yaris Cross και 20-22 χιλιάρικα δύσκολο. Απο 22+ πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Στα λεφτά αυτά νομίζω θα πρέπει να κοιτάξεις προς Suzuki μεριά. Vitara ή s cross καλύπτουν άνετα τις ανάγκες μιας οικογένειας και η τιμή τους είναι πολύ καλή για την εποχή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosVl Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Diesel suv 2018-2020 (πχ Qashqai) αυτοματο η χειροκίνητο αν θες suv,όλα τα βενζίνη κάπου χάνουν, ειδικά τα suv , και αν δε σε ικανοποιεί και το κορολα το hybrid που ειναι τοπ στην κατηγορία γμστ…το Yaris cross είναι ακόμα υπερτιμημένο πολύ πιστεύω, αλλά ο καθένας με το budget του Προσωπικά, ειδικά σε οικογενειάρχη που θέλει χώρους οικονομία και αξιοπιστία θ πρότεινα diesel γιατί πραγματικά είναι αμάξια για μια ζωή, δεν «την ακούει» από το A/C - ανηφόρες,λίγα service, και καίνε ελάχιστα σαν 1000αρι αυτοκίνητο. Τι άλλο να θέλει κανείς🤔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, meli1 είπε Κοιτάω για καινούργιο κανα Sandero κομπλέ αν σου αρέσει , δυστυχώς ακρίβυνε αρκετά ( έκανε 12+ χιλιάρικα παλιά) , πάντα για την lpg έκδοση , ετοιμάσου όμως να φας κράξιμο για το πόσο χάλια αμάξι χωρίς ασφάλεια .... 3 ώρες πριν, meli1 είπε Ιδανικα θα ηθελα το Yaris cross αλλα μεχρι να το παρω θα εχει παει σχολειο το παιδι δες για κανα μτχ μπας και 3 ώρες πριν, meli1 είπε Με μπατζετ 20 με 22 χιλιαρικα και με γνώμονα και την οικονομία ( lpg ή hybrid (midl σε αυτα τα λεφτά)) τι μου προτείνεται για οικονομία μτχ hybrid και το κάνεις lpg , cng με αρκετές προϋποθέσεις , lpg Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meli1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε δες για κανα μτχ μπας και Υπαρχουν κάποιοι επενδυτές που το δίνουν 36,000€ μεταχειρισμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Oι LPG εκδόσεις δεν έχουν αρκετά μικρότερο πορτμπαγκάζ; Σε οικογενειακό αυτοκίνητο το μέγεθος και η πρόσβαση στο πορτμπαγκάζ είναι από τους σημαντικούς παράγοντες επιλογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, meli1 είπε Υπαρχουν κάποιοι επενδυτές που το δίνουν 36,000€ μεταχειρισμένο σίγουρα παίζει και παρακάτω , το είχα τσεκάρει στο car πριν κάτι ώρες 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Oι LPG εκδόσεις δεν έχουν αρκετά μικρότερο πορτμπαγκάζ; Σε οικογενειακό αυτοκίνητο το μέγεθος και η πρόσβαση στο πορτμπαγκάζ είναι από τους σημαντικούς παράγοντες επιλογής. όχι , παίρνουν το χώρο η δεξαμενή μπαίνει στο χώρο της ρεζερβας τα cng έχουν μικρότερο πορτμπαγκάζ γιατί η δεξαμενή-θερμοσίφωνο πιάνει αρκετό χώρο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Vitara στη βασικη εκδοση ή Dacia duster LPG. Αν προτεραιοτητα ειναι χωροι και οικονομια, δυσκολα θα βρεις αυτοκινητο να τα συνδυαζει καλυτερα απο το Duster σε αυτο το μπατζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 22 minutes ago, doctorkostis said: Vitara στη βασικη εκδοση ή Dacia duster LPG. Αν προτεραιοτητα ειναι χωροι και οικονομια, δυσκολα θα βρεις αυτοκινητο να τα συνδυαζει καλυτερα απο το Duster σε αυτο το μπατζετ. Η απλή έκδοση vitara από 19600, το duster από 22500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, acomaedo said: Η απλή έκδοση vitara από 19600, το duster από 22500. Στα 10.000 χλμ/ετος η διαφορα στο κοστος καυσιμου ειναι λιγο πανω απο 400€ με τις τρεχουσες τιμες καυσιμου (υπολογιζω 6,2λιτρα/100 βενζινη για το Βιταρα και 8,5λιτρα/100 αεριο για το Νταστερ). Πραγματι η τιμη θα ερθει στα ισια μετα απο περιπου 7 ετη. Αν τα χλμ/ετος ειναι περισσοτερα ο χρονος αυτος θα μειωθει. Εγω μεταξυ των 2 θα διαλεγα παντως, μαλλον θα επαιρνα το Duster. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δες το Hyundai i30 fastback.Νομιζω ότι είναι μέσα στο budget σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 καπου πηρε το ματι μου και εκπτωσεις στην Οπελ, με το Κροσλαντ να ξεκιναει κατω απο τα 20κ το Duster δεν ειναι αυτοκινητο δυστυχως, ειναι 4 λαμαρινες με σελοτειπ, ποτε δεν θα εβαζα την οικογενεια μου σε "αυτοκινητο" με ελαχιστη προστασια για τους επιβατες εν ετη 2023. Η φτηνια τρωει τον παρα, εδω τρωει την ζωη σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Vitara, το έχω από το 2020 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τότε βέβαια έκανε η μεσαία έκδοση 20.000 με το κλειδί στο χέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, sakks80 είπε Δες το Hyundai i30 fastback.Νομιζω ότι είναι μέσα στο budget σου Πορτ παγκαζ δεν έχει τόσο εύχρηστους χώρους σαν τα ψηλά νταστερ και βιταρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα