nicostratos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, σκεφτομαι να κανω σευμβολαιο για ρεύμα. Σκέφτομαι να πάω elpedison economy plus (0,08) αλλά μου λέν θέλει 1 εβδομάδα απο την στιγμή που κλείσεις το συμβόλαιο. Γεγον'ος που με δυσκολεύει πολύ. Σκέφτομαι δηλαδ/η να πάω αλλου αν γινεται πιο αμεσα η συνδεση, αν και δεν εχω βρει πιο συμφερουσα προσφορα απο elpedison. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους παρόχους? Έχει κάποιος εικόνα?
nyne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικα καπου εκει θελει... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από nyne
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Τι σε προβληματίζει και σε δυσκολευει; Είναι κομμένο το ρεύμα αυτη τη στιγμή και θες επανασύνδεση;
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, nicostratos said: Καλησπέρα, σκεφτομαι να κανω σευμβολαιο για ρεύμα. Σκέφτομαι να πάω elpedison economy plus (0,08) αλλά μου λέν θέλει 1 εβδομάδα απο την στιγμή που κλείσεις το συμβόλαιο. Γεγον'ος που με δυσκολεύει πολύ. Σκέφτομαι δηλαδ/η να πάω αλλου αν γινεται πιο αμεσα η συνδεση, αν και δεν εχω βρει πιο συμφερουσα προσφορα απο elpedison. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους παρόχους? Έχει κάποιος εικόνα? Βασικά ο ΔΕΔΔΗΕ το επανασυνδέει το πολύ σε 48 ώρες από τη στιγμή που θα του δώσει εντολή ο πάροχος, τόσο πολύ το μλκίζει η elpedison που χρειάζεται σύνολο μια εβδομάδα? ΔΕΗ και Nrg πάντως συνήθως δίνουν την εντολή την ίδια μέρα.
ss42ss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Αν έχεις ενεργή σύνδεση, η αλλαγή γίνεται λογίστηκα δεν μένεις από ρεύμα, σε περίπτωση επανασύνδεσης μέχρι 7 εργάσιμες δίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα